Tabara Anglia Oxford Brookes University, Anglia, 29 iulie – 12 august 2018 (2)

Tabara limba engleza Oxford Brookes University

Dragii nostri, revenim cu vesti din tabara Anglia Oxford Brookes University!

29 august 2018

Aventura începe! Și a fost o aventură cu avionul companiei British Airways având o întârziere. Nu contează, ne-am împrietenit mai repede. Am ajuns în campusul modern în jur de orele 16.00 și am început activitățile (arts and crafts). Apoi am luat cina la 17.30, după care am văzut un film. La 22.30 eram în apartamente în siguranță.

30 august 2018

Am vizitat centrul Oxfordului și Christ Church College, unde am văzut sala de mese care a inspirat sala de mese de la Hogwarts din filmele din seria Harry Potter. Am făcut un pic de cumparaturi, apoi am mers la prânz. După prânz, am dat testarea pentru cursurile de engleză, am primit caietul de engleză și am aflat despre reguli și ce se va întâmpla în continuare. Seara, unii am jucat fotbal ( am găsit un teren foarte bun, foarte aproape), iar alții am fost la discotecă și am participat la Hunger games.

31 august 2018

Dimineață am făcut indoor sports și am creat obiecte de artă – atașăm o poză cu realizările colective. Apoi am fost la prănz, apoi cursuri, iar seara unii am jucat fotbal, iar alții am făcut Speed dating.

1 august 2018

Dimineța am vizitat centrul Oxfordului pe jos, apoi am fost la cursuri, iar seara am participat la Treasure Hunt și Kahoot quiz. Și da, am mâncat, bineînțeles. 🙂

 

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Oxford, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!