Mesaj tabara de vara pentru copii Anglia – Bristol 2

Dragi parinti,

Am avut cateva zile destul de incarcate, de aceea nu am mai scris si trimis poze. Am avut parte de cateva certuri intre fete, un iphone blocat si alte mici incidente, dar care s-au rezolvat toate cu bine. 
Azi vom merge in excursia de jumatate de zi la Bath unde vom avea bus tour si apoi ceva timp pentru shopping. Ne-a prins putin oboseala si suntem cam molesiti de caldura dar suntem cu totii nerabdatori :). Tot azi va trebui sa decidem daca vom merge intr-o alta excursie optionala duminca aceasta. Cei mai multi ar fi vrut la Madame Tussaud’s, insa pretul este descurajant, mai ales atunci cand avem si alte variante….
Pana acum totul a decurs bine, copiii participa atat la lectii cat si la activitati (primesc si teme aproape in fiecare zi). De departe cea mai cautata activitate de dupa-amiaza este inotul (nici nu apar bine listele ca se si ocupa locurile :)), insa au si alte variante: arts & crafts, cooking, cyber cafe, dodgeball, volei sau alte sporturi. Maine seara vom avea egg & spoon race, sack race, obstacle course si 3-legged race.
Revin si cu fotografii in seara aceasta sau maine dimineata, dupa excursie.
Cu drag din caldurosul Bristol,
Lucia – grup leader la tabara Bristol 2