Tabara ski/snowboard Verbier Elvetia 2024

_cuva

Jurnal de calatorie – Tabara ski/snowboard Verbier Elvetia 2024

Va transmitem salutari din Verbier, unde vremea este mai calduroasa decat ne asteptam. Sambata, dupa un drum destul de lung, am ajuns in mult asteptata statiune Verbier. A fost perfect sa ajungem la pranz. Am luat masa, bine-venita dupa calatorie, apoi am probat claparii si schiurile, sa fim pregatiti pentru partie a doua zi. Intre timp, ne-am primit camerele, am despachetat si am reusit sa facem o plimbare prin centrul orasului si cateva cumparaturi. Dupa cina, desi am avut film, toti am dorit sa ne retragem in camere si ne-am pregatit pentru somn.

Iata-ne si duminica dimineata, echipati de schi. Am luat micul dejun, ne-am pus claparii si ne-am intalnit instructorii, gata sa exploram partiile care ne ademeneau inca de la sosire. Am inceput cu o incalzire usoara, pe partiile de langa  Verbier, apoi am urcat pe munte si am testat doar cateva din zecile de partii pe care le vom cobori in zilele ce urmeaza.

Dupa-amiaza am fost din nou in oras, iar seara am finalizat-o cu un joc foarte antrenant, Musical Game, unde copiii au lucrat in echipa si si-au dovedit ambitia in a descoperi numele melodiilor si artistii acestora.

Va lasam sa va bucurati de fotografii si vom reveni cu noutati in curand!

Va este dor de noi? Si noua, astfel ca urmeaza sa va povestim ce am mai facut in tabaraπŸ™‚. Am schiat luni si marti, pe partii diferite ca dificultate si pe vai diferite. Luni, in zona Les Ruinettes, iar marti, la Savoleyres. Vremea a tinut cu noi, am avut parte de soare, cu putina ceata, iar azi noapte a nins putin, astfel ca toti au profitat sa faca bulgari si sa se bata cu zapada, inainte de a porni spre partii. Toti sunt fericiti sa schieze, oboseala deja si-a spus cuvantul, astfel ca am avut si pauze binemeritate, la cate o ciocolata calda, sa ne refacem puterile.

Dupa-amiezele le petrecem in oras, unii la rock climbing sau patinoar, important este ca sunt incantati cu totii. Luni seara copiii au avut posibilitatea sa cineze in oras, astfel ca unii au ales pizza, iar altii, cheese fondue, specialitatea elvetiana. Marti seara am ramas in cabana, la Casino & games room/ film + socializarea zilnica, semn ca se inteleg cu totii foarte bine. Miercuri dimineata ne pregatim pentru excursia de o zi, va povestim mai multe in curand. Intre timp, imbratisarile noastre! 

Kisses & hugs!

Tabara de ski din Verbier se apropie de final, mult prea repede a trecut timpul, spun copiii πŸ™‚

Insa am avut parte de 2 zile intense si frumoase. Miercuri am mers in excursie – o parte dintre copii au ales sa mearga la Cailler Chocolate Factory & Montreux si ceilalti au ales Muzeul de Comunicatii si plimbare prin Berna, capitala Elvetiei. A fost o zi relaxanta, toti simteam nevoia de o pauza sa ne refacem.

Joi am pornit de dimineata spre partii, insa vremea nu a tinut cu noi in totalitate. Desi pe munte ningea si ne-am bucurat pentru ca partiile erau pline de zapada proaspata, ceata si frigul ne-au mai luat din entuziasm. Acum ninge si in Verbier si speram dimineata cand ne trezim sa fie totul alb πŸ™‚

Seara s-a incheiat cu Disco Party, 2 ore de distractie si dansuri, va lasam pozele si video-urile sa va convingeti πŸ™‚

Vineri este ultima zi de ski, vom merge toti la Mont Fort sa ne bucuram de panorama 360o a muntilor Mont Blanc, Matterhorn, Dents du Midi etc.

Vom avea barbeque pe partie la pranz, iar apoi ski race pe grupe. Ne vom pregati bagajele iar seara vom avea festivitatea de premiere!

Ne vedem curand! 

A fost o saptamana minunata, plina de distractie si momente frumoase! Copiii au avut parte de o experienta de neuitat, partiile unice pe care au avut ocazia sa schieze si prieteniile pe care le-au legat in aceasta saptamana ne demonstreaza inca o data ca tabara de ski/snowboard Verbier Elvetia trebuie pusa pe „wishlist-ul” fiecarui iubitor de sporturi de iarna. πŸ™‚

Kisses and hugs,
The Mirunettes ski squad

Va invitam sa va bucurati de pozele din tabara de la Verbier, Elvetia 2024 in albumele de pe Facebook si Google β€“ Mirunette Education.

Distribuie articol