Mesajul unor parinti fericiti, a caror fata a participat in tabara de vara de la Londra UCL 15-29 iulie 2012


A trecut o luna si o saptamana de cand fiica noastra Andreea s-a intors din minunata tabara de la UCL Londra. Vrem sa multumim intregii echipe Mirunette pentru tot ce a facut, incepand cu intalnirea pe aeroportul Otopeni in ziua de 15 iulie si terminand cu seara zilei de 29 iulie 2012. Toti copiii au spus ca doreau ca tabara sa nu se mai termine. A fost ca un vis ce l-au trait 2 saptamani. Si tot ce este prea frumos, se termina prea repede!
Noi parintii urmaream pe facebook locurile ce le vizitau in fiecare zi. Au ramas profund impresionati de tot ce au putut vedea, in special le-a placut foaret mult parcul de distractie dinafara Londrei si nu numai! A fost o experienta de neuitat si de care isi vor aduce aminte cu mult drag mai tarziu.
Din pacate, anul ce vine este un an greu pentru ea, are de dat bacalaureatul si intrarea la Facultatea de Medicina. Vara viitoare, Andreea va urmari cu gandul si multe clipe placute ii vor veni in minte cand va rosti numele agentiei Mirunette!
Noi va dorim multa sanatate si chiar daca criza isi spune cuvantul, dorim sa rezistati si sa faceti in continuare multi copii si implicit multi parinti fericiti!


Familia Arizan