Feedback de la group leaderi – tabara de vara Ascot, St. Mary’s School 9-23 iulie 2012

Dupa luni intregi de planuri, asteptari si emotii, tabara de vara de la St. Mary’s School a trecut iute ca gandul lasandu-i pe copii cu amintiri frumoase, prieteni noi, cunostinte noi si cu dorinta de a repeta acesta experienta.
Campusul este mare si plin de verdeata. Copiii au fost cazati in camere tip cubicles, de care ei au fost incantati deoarece au putut petrece foarte mult timp impreuna. Un minus ar fi lipsa semnalului in campus.
In ceea ce priveste mancarea, a fost… englezeasca :). Meniul a fost diversificat, astfel la orice masa, cine nu agrea felurile principale putea servi altceva: salate, branzeturi s.a.m.d.
Dimineata copiii participau la cursurile de lb. engleza. Copiii au fost testati si organizati in grupe de lucru. Problema a fost ca, desi unii copii aveau acelasi nivel de lb. engl., nu puteau fi in aceeasi grupa daca nu faceau parte din aceeasi categorie de varsta. Copiii care aveau aproape 11 ani erau incadrati la niv. Tigers cu elevi de 7-10 ani, nu la Mainstream (11-14 ani) si astfel acestia nu s-au simtit bine deoarece ei au alte interese decat un copil de 7-9 ani. Elevii nostrii s-au remarcat atat la cursuri, cat si la Talent Show.
Activitatile de dupa amiaza (3 activitati) au fost atractive si foarte bine organizate. Fiecare copil se inscria dimineata la activitatile la care dorea sa participe in ziua respectiva: Fotbal, Tenis, Dodgeball, Squash, table tennis, Arts and Crafts, Drama, Music, Cooking, Hair and Beauty, Computer etc.
Excursiile au fost bine organizate si interesante, dar si solicitante. Am vizitat locuri minunate: castelul Windsor, Londra, Hampton Court Palace si Oxford-ul.
La final de tabara putem spune ca a fost o experienta interesanta, ne-am simtit foarte bine si asteptam urmatoarea tabara cu nerabdare.
Alina si Iuliana (group leaders  ASCOT 9-23 iulie 2012)