Ultimele fotografii si mesaj la final de tabara – Cambridge 11-25 august

Dragii nostri,

Iata-ne ajunsi in sfarsit acasa, dupa 2 saptamani minunate in care am exersat limba engleza, am cunoscut fiecare coltisor al Cambridge-ului, am devenit experti la punting, am vazut una din piesele lui Shakespeare jucata in aer liber, am vizitat Londra (de doua ori chiar), am facut cumparaturi, ne-am facut fotografii atat cu Big Ben, dar si cu Ben – unul din membrii staff-ului :), am vizitat orasul-statiune Brighton si am admirat fauna marina la Sea Life Aquarium!

As vrea in primul rand sa multumesc tuturor parintilor: mi-ati facut misiunea mai usoara, prin educatia pe care ati oferit-o copiilor – va felicit pentru acest lucru! Ne-am inteles bine cu totii pe parcursul celor 2 saptamani si s-au format noi prietenii care speram sa dureze cat mai mult!

Am cunoscut un grup foarte divers, fiecare aducand ceva nou si avand o personalitate diferita: Maria – sociabila si prietenoasa cu toata lumea, Alexandra – foarte creativa, Miruna – mereu vesela si zambitoare, Ana – prietena de nadejde, Ioana – foarte hotarata sa nu rateze nicio vizita, Iulia – ambitioasa si hotarata, Vlad – marele fan al umorului britanic, Zsolt – studios si bun la engleza, Victor T – expertul in cuburi Rubik, Stefan/Stephen – cel mai amuzant, mai ales in fotografii, Gellert – expert in socializarea cu tinerii din alte tari/continente 🙂 , Luca – foarte bun atat la limba engleza, cat si la toate activitatile sportive, Andrei – veteranul in tabere (deja la a 5-a!), Victor P – punting expert si Razvan – glumet, dar si serios si saritor, la nevoie.

Per total, m-am bucurat sa intotesc acest grup de 15 tineri foarte bine crescuti si care au format un grup unit – ii asteptam pe toti, in 2014, intr-una din taberele noastre de vara sau, de ce nu, de iarna!

Va vom tine la curand cu toate noutatile Mirunette; intre timp, va lasam sa va bucurati de ultimele fotografii facute in ziua plecarii din Cambridge.

Cu drag,
Cristian – group leader tabara Cambridge

Un ultim joc cu mingea de fotbal american in curtea colegiului:

Asteptand sa plecam spre aeroport:

Ultimele instantanee de pe aeroportul Heathrow, inainte sa decolam spre Bucuresti: