Poze si mesaj tabara Cambridge (2)

Ne face placere sa va scriem primele randuri din tabara de la Cambridge, un oras care ne-a primit cu bratele deschise ieri dupa-amiaza! 
Dupa un zbor fara incidente, am aterizat pe aeroportul Heathrow din Londra, unde ne-am recuperat toti bagajele si ne-am urcat in autocarul care avea sa ne duca, in mai putin de 2 ore, pana in fata Colegiului Ridley Hall. Cei 18 tineri din Romania s-au alaturat tinerilor din Rusia, Germania, Japonia, Grecia, Kazahstan, Franta, Spania, Italia si Polonia care erau deja aici sau care au sosit putin dupa noi. Cand am ajuns, era aproape ora cinei, astfel ca am fost la masa si apoi la o plimbare de seara prin centrul orasului (am facut si cateva fotografii in fata King’s College). 
In cladirile colegiului Ridley Hall avem camerele de cazare (SGL si DBL), cantina unde se vor lua cele 3 mese, salile de clasa, dar si birourile celor din staff. Tot aici este punctul de plecare pentru activitatile si vizitele de dupa-amiaza. Micul dejun este intre 8:00 si 9:00, pranzul intre 12:30 si 13:30, iar cina incepe devreme, pe stil britanic, la 18:00 🙂 
Acum, copiii sunt la testul de engleza, pentru stabilirea nivelului si gruparea in functie de acesta. De asemenea, le sunt prezentate regulile din campus si persoanele din staff cu care trebuie sa vorbeasca in caz ca au probleme. Dupa-amiaza vom avea un tur de orientare prin centrul orasului Cambridge.
Revenim cu vesti si poze noi cat de curand!
Alina si Cristian, group leaderi tabara Cambridge 12-26 august