Mesaj si poze tabara Oxford Headington School

Revin cu vesti si fotografii dupa 2 zile incarcate 🙂

Vremea tine in continuare cu noi asadar ne-am bucurat de activitati si excursie din plin!

Joi am avut parte de cateva activitati mai deosebite – copiii au avut ocazia sa traga cu arcul, sa rezolve probleme logice sau sa aleaga wall climbing si zorbing. A fost o dupa-amiaza incarcata si distractiva, iar o astfel de zi nu se putea incheia decat cu… disco! Un bun prilej de a consuma energie si de a socializa cu ceilalti copii, cu atat mai mult cu cat o mare parte din ei plecau a doua zi.

Vineri am fost cu totii in excursie la Bath, am vizitat baile romane si am facut un mic tur al orasului. Bath este de o frumusete rapitoare: Pulteney Bridge, The Circus & The Royal Crescent ne-au placut cel mai mult.

Intrucat o parte din copii au plecat vineri, s-au produs cateva schimbari, asadar seara ne-am mutat cu totii in cladiri noi, iar pentru „inaugurare”

ne-am adunat cu totii in parculetul din fata caselor, am ascultat muzica, am mancat pizza si am jucat volei. Copiilor le plac mult mai mult noile camere si,in plus, acum suntem vecini 🙂 – casa baietilor este foarte aproape de casa noastra.

Dupa-amiaza mergem la punting si poate ajungem si la Oxford Museum of Natural History – sa vedem faimoasa pasare Dodo!

Cu drag,

Lucia