Mesaj de la group leader – tabara de vara Oxford Dragon School august 2012

Noi ne distram pe cinste aici :).

Copiii sunt ok, nu am deloc probleme cu ei, sunt ascultatori. Ieri am fost la plimbare prin Oxford unde a fost o aglomeratie incredibila si ei tot cascau ochii, mai ramaneau in urma sau faceau poze… insa am fost atenta la fiecare si am fost impreuna tot grupul tot timpul :).
Am facut punting si ne-a prins o ploooaieeeee de ne-a udat pana la piele :). Ne-am intors urgent la scoala sa ne schimbam si sa stam la caldurica, am fost sunt un pic ingrijorata pt ei sa nu raceasca. Anei i-a fost putin rau alaltaieri noapte, dar dimineata nu mai avea nimic si toata ziua a fost OK.Nu ne-am racit nici unul, suntem in mare forta!!! :). In plus suntem si sportivi premianti! Ne-am plimbat pe jos pana abia ne mai simteam picioarele, insa a fost superb. Am vazut centrul Oxfordului, am plutit pe apa si am vazut si Christ Church (doar de pe apa), locul unde s-a filmat Harry Potter (reactia: „Wooooowwww, Diana, mergem, mergem, Diana”!!! :)), mainile sus, topait mai sa rasturnam barcuta :)). Alex a fost cel mai entuziast dintre toti :). O sa avem dupa-amieze libere, asa ca asta e una din promisiunile facute 🙂 ).

Dupa cina, aveam seara Bouncy Castle, insa vremea de afara nu a tinut cu noi 🙁 si s-a anulat. In schimb, fiecare a avut activitate in casa lui. Fetele au avut Quizz night (am descoperit niste fete inteligente, descurcarete, cooperante si creativeee – au avut o proba de dressing in care toate fetele dintr-o echipa a trebuit sa imbrace un singur membru al echipei in cat mai multe culori; Teo a fost o explozie de culori :)) ); baietii mei 1 🙂 (Luca si Robert) au avut tot Quizz Night; iar baietii mei 2 🙂 (Alex, Vlad si Andrei) au avut Movie Night (s-au uitat la Ocolul Pamantului in 80 de zile).

Copiii rad toti, se joaca, chiar astazi imi spuneau, vazandu-i pe ceilalti copii care plang dupa parinti, „voua va e dor de casa? ca mie nu imi este” 🙂 Le place groaznic :).

Astazi de dimineata au inceput orele – sunt super incantati; stiu doar de baieti ca au nivelul B2 la clasa (asta inseamna nivelul 2 la avansati – deci sunt suuper tari 🙂 ); fetele mi-au spus ca nu stiu, dar voi afla eu :). Robert si cu Andrei sunt intr-o clasa, Luca e doar el dintre romani, Vlad e cu Maria in clasa, Teo si cu Denisa sunt tot impreuna la clasa, iar Alex, Elena si Ana sunt tot doar ei la clasa impreuna cu alte nationalitati.

 In dupa-amiaza aceasta avem o gramaaaada de activitati care mai de care mai atractive – tras cu arcul, climbing, inot, basket (Vlad e topit dupa basket :)), iar Alex ar face doar inot 🙂 ), rounders … Speram sa se opreasca ploaia pentru ca toraie cu galeata aici :(. Wish us good weather :).

Va pupaaaaam,

Diana, fetele mele cochete si cei 5 fantastici :))