Mesaj din tabara de vara Oxford, Dragon School, 03-17 august 2012

Dragii nostri,

Astazi am inceput ziua in forta la Dragon School :). Trezirea ni se da la ora 7 (pentru fetele carora le ia mai mult timp sa se faca frumoase 🙂 ), 7:15 cel tarziu, iar la ora 8:15 mergem la micul dejun. Baietii au fost muuuuult mai matinali :). Mi-au povestit ca s-au trezit la 6 dimineata, „numa bine am avut timp sa ma schimb”, imi spune Alex :)). Ana s-a simtit rau azi noapte, insa acum arata extraordinar de fresh – este o fetita extrem de puternica :).

Ne-am dat intalnire apoi in common room, unde ni s-a vorbit despre programul de astazi; apoi, pentru noi, noii veniti, staff-ul scolii ne-a vorbit despre Dragon School, ce activitati putem face aici si, foarte important, cele 5 REGULI ale taberei:

  1. NU avem voie sa ne purtam urat cu ceilalti copii, staff, activity leaderi, profesori
  2. Scoala este foarte curata, asa ca datoria noastra este sa pastram curatenia si sa NU aruncam mizeria (sticle, ambalaje, coji de la fructe etc) pe jos
  3. Ni s-a prezentat extinctorul si ni s-a subliniat ca NU este o jucarie si ca el este pentru stingerea unui incendiu, iar daca auzim alarma, trebuie sa iesim afara (intotdeauna ne va insoti cineva din staff; oricum ei ne supravegheaza permanent) (hmmm, oare ne pregatesc vreo simulare de fire alarm? :)) )
  4. Sa aiba la ei green cardul pe care l-au primit in prima zi pentru ca fara el nu pot iesi din tabara (e vorba de excursii, evident 🙂 )
  5. NU e permis sa iesim in timpul noptii!!!

 Acum copiii sunt la testul de engleza, abia astept sa vedem cum a fost pentru ca i-am simtit un pic nelinistiti in legatura cu el.

Dupa test avem rezervat un tur al scolii, iar dupa-masa Oxxxfooooordddd; vom face punting si putin shopping, yuhuuu :).

Ne auzim soon,
Dian & magnificii