Mesaj group leader din tabara de vara UCL Londra, iulie 2012

Buna ziua,
 

Va scriu din nou din UCL ca sa transmit ultimele noutati.


Suntem foarte bine, momentan nu am avut nicio problema, totul a fost ca la carte. Copiii sunt multumiti, le plac activitatile si au spus ca nu se asteptau sa fie asa frumos, ca se asteptau sa fie intr-un campus inchis si cu activitati acolo si nu in mijlocul orasului. Se bucura de toate vizitele si sunt foarte incantati sa se pozeze cu absolut orice!
 

Evident ca mancarea este cea unde mai au probleme, pentru ca ba e prea multa, ba nu le este foame, ba nu le place. Dar au mancat vrut-nevrut asa ca niciunul nu sta nemancat! Aseara am fost chiar la BBQ, asa ca ieri practic au avut patru mese!

 

Ieri am fost la Tower Bridge si acum plecam spre British Museum. In seara aceasta cei peste 18 ani vor merge la Pub cu staff-ul, si sunt foarte entuziasmati de aceasta perspectiva.

 

Am vorbit azi si cu Director Of Studies despre examenul Trinity, si am stabilit un program de pregatire suplimetara. Eu am oricum brosura si intrebari la mine, deci am sa ma mai ocup si eu de problema. Examenul este vinerea viitoare.

   

Cam atat momentan…..dar voi reveni si cu alte detalii!

 

O zi frumoasa,

Elena (Group Leader tabara de vara UCL – Londra)