Mesaj din tabara de vara Oxford Brookes, 15-29 iulie 2012

Dragii nostri,

Iata-ne ajunsi la Oxford Brookes unde am fost integrati imediat in activitatile taberei!
Suntem cazati aproape unii de ceilalti, in camere de o singura persoana la Clive Booth Student Hall, la 5-10 minute de mers pana la receptia Universitatii Brookes.

Pentru cele trei mese pe zi, am primit tichete pe care trebuie sa le prezentam la cantina. Pana acum toata lumea a mancat si n-au fost plangeri in privinta mancarii si speram ca lucrurile sa ramana astfel!

De asemenea, in dimineata aceasta, dupa micul dejun au avut loc testarile pentru plasarea in grupe. Vom afla rezultatele in seara aceasta sau maine de dimineata fiindca numarul de elevi testati a fost mare. Tot in functie de aceste teste, se vor stabili si nivelele pt examenul Trinity. Dupa testarea la engleza, copiilor li s-au prezentat regulile campusului si fiecare dintre ei a primit un card de identificare pe care trebuie sa il poarte cu ei in permanenta. Orele de curs se vor desfasura dimineata, saptamana aceasta si dupamiaza, saptamana viitoare.

Acum tocmai am luat masa de pranz si ne pregatim pentru activitatea de dupamiaza care astazi va fi turul Oxfordului. Ca activitate de seara avem Disco Evening iar sambata, excursie la Londra!

In weekend nu avem ore, sambata fiind destinata excursiilor de o zi intreaga. O alta zi in care avem excursii, de jumatate de zi, este miercurea.

Daca nu va raspundem intotdeauna la telefon, nu va speriati, suntem intr-o zona in care nu tot timpul avem semnal. Deasemenea pe durata sederii aici, copiii vor avea rareori acces la internet asa ca pentru orice intrebare va rog sunati pe numarul meu, al grup liderului, fiindca fiind numar de Anglia are o acoperire mai buna iar eu va stau tot timpul la dispozitie si le voi transmite copiilor mesajele dumneavoastra.

Speram ca vremea sa tina cu noi si sa ne distram cat mai bine aici!
Numai bine!
Loredana (Group leader – Tabara de vara Oxford Brookes)