Mesaj din tabara de iarna din Alpii Elvetieni, LES SCIERNES, 8 – 15 ianuarie 2012. Group Leaderul ne scrie.

Va salut din nou! 🙂
Ce pot sa spun, a fost o zi superba in tabara de iarna de aici, din Elvetia. Zapada incredibil de buna, soare pana pe la 1, apoi cativa nori, insa conditiile de schi excelente.

De dimineata am fost la schi, la ora 12.30 ni s-au alaturat si cei care au avut lb engleza si franceza dimineata. Partiile sunt  lungi, aprox 2 km, cred. Maine vom schia pe alt versant al muntelui. Poate vom ajunge si in zona ghetarului, la 3000 m.
In centru sunt foarte putini elevetieni, staff-ul este format din multi irlandezi, ma simt in UK cand se vorbeste. Instructorul de snowboard este din Slovacia, deci mix de nationalitati si din partea staff’ului.
Tuturor le-a placut ziua de schi, inca nu sunt obositi. Partiile nu au fost grele, doar lungi, late si foarte bine intretinute.
Acum am fost grupati pe echipe: warriors, sharks, eagles si raiders. Vom participa la diverse jocuri: ping-pong, biliard si arts and crafts, competitii intre echipe.
Vineri seara vom merge la karting si bowling, maine seara avem dvd night.
Meniul in tabara
La micul dejun am avut lapte cu cereale, ou fiert, salam diverse sortimente, cascaval diverse soritmente, miere, dulceata, margarina, suc si apa.
La pranz – sandwich pe partie, la un restaurant situat pe varf, de unde aveam o panorama incredibila. 
Sanwich-urile erau ca la mama acasa, din felii de paine de casa cu sunca, curcan afumat, cascaval, nutella, fiecare pentru ce a optat. Apoi 1 cutie de suc, 1 ciocolata si o prajitura.
La ora 3.30 am avut o alta pauza, pentru o ciocolata calda, ceai sau suc.
La cina am avut supa-crema de dovleac, orez cu sos de curry si pui sau gulas si ca desert frisca, inghetata si banana. Mancarea este ok. Nu lipsesc fructele si sucurile / apa.
Partia este de vis, nu se compara cu ce avem in tara.
Totul este foarte bine si speram sa fie la fel pana la finalul taberei.
P.S. Vremea va tine cu noi saptamana aceasta. Revin cu noutati de pe partie!
Va pup,
Iuliana (group leader Tabara de iarna Alpii Elvetieni)