Mesaj tabara de vara Cambridge St. Mary’s School 07-21 august

Buna ziua,
Revin cu poze de la ultimele activitati 🙂 
Acum copiii sunt toti la cursuri, iar dupa-masa vor avea English in Action (vor merge insotiti de profesori si activity leader-i in oras unde vor trebui sa puna intrebari trecatorilor :D).
Marti seara ne-au dus in Parker’s Piece (un imens parc din centru) unde toti copiii au jucat Capture the Flag.
Ieri dupa-amiaza vremea a fost foarte frumoasa. Am fost la punting si am aflat cate ceva depre fiecare pod si colegiu pe langa care am trecut. Dupa activitate am mai ramas prin centrul orasului pentru o plimbare. Dupa cina am avut $ Casino Night $ cu mese de bingo, higher and lower, ruleta, fruit machine si au jucat pe bani concorde (bancnote de 5, 10, 20 £ cu fetele directorilor si ale profesorilor). Diseara aveam Hippie Disco unde vor trebui sa poarte tricourile facute la Arts&Crafts.
Activitatile sunt variate, iar intre ele au si putin timp liber sa stea in gradina sau in hol la canapele si sa socializeze; activity leaderii si profesorii sunt toti foarte draguti si mereu cu zambetul pe buze, mancarea este buna si vremea la fel. Speram sa fie la fel de bine si de acum incolo.
Cat despre copii, numai cuvinte de lauda: participa la activitati si la cursuri, sunt ascultatori si mai ales punctuali. Imi face mare placere sa fiu aici cu ei :)!
Cu drag, 
Lucia (group leader tabara de vara Cambridge, St. Mary’s School)