Mesaj tabara de vara de la Oxford, Headington, 31 iulie-14 august 2011

Dragi prieteni,
 
Saptamana aceasta a fost extrem de incarcata si interesanta. Luni am vizitat Piata acoperita (The Covered Market) din Oxford unde copiii au avut de rezolvat un quiz care le cerea sa intrebe comerciantii diverse lucruri si sa urmeze un traseu. Seara a fost discoteca, foarte indragita de copii.
Marti am fost la cumparaturi si seara a fost International Night, unde ai nostri au cantat „Dragostea din tei” si „Sa nu-mi iei niciodata dragostea”. A fost un mare succes. Si saptamana trecuta la Talent show, Cristi Ionita a cantat si s-a remarcat prin vocea sa (a luat si premiu).
Miercuri am fost la Cotswalds, un minunat parc Wildlife, unde le-a placut in special Casa reptilelor. Seara vor participa la Mini Olympics si maine cei care dau examenul Trinity merg la pregatire speciala. Examenul va avea loc vineri la 9. Ceilalti vor merge la Carfax Tower.
Sambata vom merge la Hampton Court, palatul regelui HENRY THE 8TH si duminica din pacate vom pleca acasa. Am fost foarte incantate ca si-au format prietenii cu copii de alte nationalitati si se inteleg foarte bine intre ei. Micul incident al lui Teo a fost deja uitat, el participa normal la toate activitatile, bineinteles supravegheat indeaproape.
Mancarea este pe gustul copiilor, disciplina e foarte stricta, copiii sunt tot timpul implicati in activitati.
Va dorim numai bine!

Magdalena si Anamaria (group leaders tabara de vara Oxford, Headington)