Mesaj din tabara de vara de la Norman Court, 31 iulie-13 august 2011

Dragi parinti,
Prima saptamana la Norman Court a trecut mult mai repede decat ne-am fi asteptat multi dintre noi. Week-end-ul a fost, insa, extrem de interesant, cu multe activitati speciale. Astfel, vineri am inceput-o cu seara de karaoke, care ne-a incantat pe toti. Cei care nu ne-am etalat talentele pe scena sau la microfon, ne-am delectat pe ringul de dans sau cu jocurile puse la dispozitie de staff in sala de sport.
Sambata nu a fost doar o zi obisnuita de odihna, ci una speciala, care s-a incheiat cu o activitate extrem de amuzanta – „Silly Game”. Am cautat bomboane in faina, stelute in noroi si coca, am plimbat cu ajutorul a doua betisoare bucatele de cereale si am aruncat cu bureti uzi in staff. Concursul dintre echipe de la final a fost extrem de amuzant, caci aveam de parcurs un traseu simplu, dar ingreunat de hainele ciudate pe care trebuia sa le imbracam mai intai, apoi sa le dam jos…
Duminica a venit randul celei de-a doua excursii, la Oxford, unul dintre cele mai vechi orase din Anglia si chiar din Europa. Arhitectura cladirilor, multimea de pe stradutele strabatute, dar mai ales centrul istoric, dominat de colegiile uneia dintre cele mai prestigioase universitati din lume, ne-au impresionat. Dar cel mai mult ne-a placut plimbarea traditionala cu barca prin centrul orasului. Chiar daca a plouat putin, nimic nu ne-a putut impiedica sa ne simtim bine pe parcursul calatoriei printre copaci, ratuste si vegetatie luxurianta.
Asadar, activitatile de la Norman Court sunt extrem de interesante si amuzante in acelasi timp, atat pe parcursul zilei, cat si seara. Ca sa va convingeti si voi, cei de acasa, va trimitem cateva poze.
Liana (group leader tabara de vara Norman Court, 2011)