Dragii nostri,

Timpul zboara si mai avem putin si ne luam „la revedere” de la Dean Close Summer School.
Suntem obositi (pentru ca tot timpul suntem solicitati la fel de fel de activitati), fericiti si cu dorul in suflet. Dar pana vom pleca de aici, vom profita la maxim de toate activitatile care au ramas nebifate pe lista „distractiilor” de vara de la Dean Close.
  

Desi au trecut cateva zile de cand nu v-am mai scris , sa stiti ca nu am stat degeaba. Am fost doar ocupati  🙂 … sa vizitam  castelul Warwick (chiar daca am fost la ceva ani distanta de William cuceritorul), apoi am trecut prin Stratford-upon-Avon si ne-am plimbat pe strazile copilariei lui  Shakespeare si, ca de obicei, nu ne-a  ajuns timpul sa ne umplem gentile cu daruri pentru cei dragi , dar mai ales pt noi :).

Sambata am respirat aer de  Oxford. Am mers  pe urmele lui Harry Potter si ne-am bucurat de un walking tour generos al faimoaselor colegii.

Duminica seara, am muncit pe rupte  la Arts&Crafts (mai mult fetele, e adevarat) sa aratam ca suntem cei mai talentati.  Desi baietii au catigat locul 2 cu opera lor de arta, fetele au fost declarate neoficial castigatoare (v-am atasat si poze din timpul competitiei).

Foarte reusita a fost si excursia de ieri la Cardiff, capitala Tarii Galilor, dar mai multe despre asta intr-un email viitor….

Toate cele bune  din Cheltenham!

Alina (group leader in tabara de vara de la Dean Close Summer School)