Mesaj din tabara de vara de la Clifton College, 02-16 august 2011

Stimati parinti,
In primul rand vrem sa va asiguram ca nu exista motive de ingrijorare in ceeea ce priveste siguranta copiiilor dumneavoastra. Ceea ce vedeti la stiri e pe alocuri exagerat si nu ne afecteaza pe noi in niciun fel. Suntem intr-un orasel mic, foarte linistit, intr-un campus scolar in care paza este asigurata, asadar nu este cazul sa va ingrijorati. Am renuntat totusi la ideea de a mege la Londra, in urma insistentelor d-voastra. Sansele sa se fi intamplat vreun eveniment neplacut erau chiar foarte mici, insa nu am vrut sa existe niciun risc. Asteptam sa primim oferta cu alte propuneri pentru excursia de sambata, dupa care vom hotari impreuna cu copiii ce oras vom vizita.
Kids sunt incantati de  activitati in general, desi ele sunt gandite pentru 8-12 ani si au mai existat nemultumiri cu privire la gradul lor de complexitate. Le-a placut foarte mult la piscina, mountain biking, cooking, boxercising, cheerleading, iar acum se pregatesc si repeta pentru talent show. Teens au  ales activitati precum speed dating, football si volleyball tournaments, tennis, jewellery making si mountain biking.
    
La cursuri profesorii s-au aratat incantati de nivelul de pregatire al copiiilor. Pe de alta parte, copiii participa cu placere la ore si isi fac temele in fiecare zi.
     
Vremea a fost generoasa cu noi astfel incat am petrecut mult timp in aer liber. Speram sa fie asa si in continuare, astfel incat vacanta copiiilor d-voastra sa fie pe masura asteptarilor.
Cu bine,
Liliana si Paula (group leaders in tabara de vara de la Clifton College)