Cateva cuvinte inainte de somnic :)

Dragii nostri,

Vrem sa ne luam „noapte buna” cu cateva fotografii de la activitatile de astazi :). Suntem extenuati dupa doar o jumatate de zi in Londra :)), insa nu puteam sa nu va scriem macar cateva randuri :).

Azi dimineata ni s-a facut un instructaj noua, celor nou-veniti in campus; pe langa grupul nostru au mai fost cativa copii sositi ieri – suntem 100 de participanti fix :). Apoi copiii au dat testul de limba engleza, scris + speaking.

A urmat prima excursie la Londra, unde copiii au participat la un concurs de cultura generala. Task-ul a fost sa completeze o fisa cu cateva intrebari referitoare la expozitiile muzeului ale caror raspunsuri se regaseau vizitandu-le… insa cum suntem mari descurcareti, inteligenti si pragmatici :)), ai mei copii (evident, impreuna cu majoritatea celorlalti din tabara), au abordat paznicii muzeului care le-au raspuns la toooate intrebarile :)))). Si uite asa, vazuti scapati de stresul completarii fisei cu intrebari, am putut vizita in liniste si muzeul :)))

Si nu in ultimul rand, bineinteles, intotdeauna mult asteptatul shopping pe Oxford Street :)))

 … unde One Direction ne zambeau de pe rafturi … veeeeryyy appeeeaaaliinggg :)))

Si ca sa incheiem seara in si mai mare asteptare dupa zilele viitoare, am primit inca o veste care ne mentine apetitul: duminica excursie in THHHOORRPEEE PAAAAARRKKK la roller coastereeeeeeeee, yuuuhhuuuuuu!!!

Va spunem cu drag „Somn usor” pana maine,
Diana & cei 12 Magnifici