Feedback tabere

Mirunette Education

2024

Dorina (mama Ilincai) - tabara New York St John's University

Cand am ales aceasta tabara, considerentul principal a fost ca Ilinca sa traiasca o “experiență americana” cat mai specifica, completă, bineinteles atat cat se poate in cele 2 saptamani. Acum la revenirea acasa, putem afirma ca a trait-o cu toata fiinta sa; inclusiv noi acasa, datorita decalajului de fus orar. 🙂 Chiar glumeam ca mai bine mergeam si noi in tabara, ca am trait pe ambele fusuri orare si acum ne revenim cu somnul. Cand spun “experienta americana”, o spun in adevaratul sens; plecand de la timpul de zbor, integrarea, comunicarea si socializarea cu grupul ei, dar si cu alte grupuri, vizitarea celor mai importante, prestigioase si reprezentative puncte de interes atunci cand pronunti SUA —cultura americana cu tot ce inseamna (oameni, mancare, cazare, metrou, etc), perfectiunea si imperfectiunea organizatorilor. Ca e salteaua tare? 🙂 7 fete la o baie? Nimicuri... Abia vezi ce bine este acasa pe patul tau, cu baia ta… Dincolo de acestea, isi va putea spune: “Am fost si eu acolo”. Intelepciunea acestei experiente: comunicare dincolo de ecrane, scoaterea din zona de confort, iti dai seama ca nu exista limite, apreciere pentru ceea ce ai si inveti sa imparti. Felicitari pentru responsabilitatea pe care v-o asumati si profesionalism!

Valentin (tatal lui Aaron) - tabara engleza Bloxham School Oxfordshire

In pofida stresului pe care l-am pus pe el cu alimentatia, cred ca diploma primita din partea dumneavoastra de “most resilient student” este pe deplin meritata. Nu numai ca a reusit sa depaseasca acest stres, dar s-a simtit extraorinar de bine in aceasta tabara. Si-a facut prieteni din toate tarile participante si a fost trist in seara zilei in care acestia au plecat, cu o zi inainte de intoarcerea in tara. Una peste alta a fost o experienta minunata pe care, cred eu, Aaron si-ar dori sa o repete!

Dana (mama Ioanei) - tabara engleza Oxford Brookes University

Buna seara! A fost o experienta deosebita pentru Ioana, organizarea foarte buna, doamna Jana foarte amabila, ne-a ajutat mult, a fost foarte frumos! Ioana a ramas incantata si cu multe amintiri! Multumim inca odata intregii echipe Mirunette!

Daniela (mama Otiliei si Corinei) - tabara New York St John's University

Va scriu acest e-mail pentru a va multumi pentru experienta frumoasa traita de fiicele noastre la New York, un loc pe care si-au dorit foarte mult sa-l vada. Au venit cu amintiri de neuitat, cu impresii de nesters din memoria lor adolescentina. Va multumim pentru tot efortul depus in a le oferi un cadru sigur si frumos de educatie, recreere si socializare!

Alice (mama Maiei) - tabara engleza Edinburgh Heriot-Watt University

Ati facut o treaba excelenta și de data aceasta. Maia s-a simțit foarte bine, a dobândit noi cunoștințe atat educaționale cât și sociale. Va mulțumim mult și sa ne revedem sănătoși la anul!

Simona (mama Veronicai) - tabara individuala engleza & muzica

Vero s-a întors cu bine acasă și i-a plăcut în tabără, foarte încântată de copii, s-a împrietenit repede. A contat foarte mult că au fost copii de-o seamă cu ea. A stat în cameră cu o fată din Franța, s-au înțeles foarte bine. Ne-ar interesa o tabără de schi, în vacanța din februarie, dacă aveți variante în străinătate, ne puteți trimite. Vă mulțumim!

Cristina (mama lui Calin) - tabara individuala fotbal Liverpool FC

Călin a avut una dintre cele mai frumoase experiențe din viața! I a plăcut foarte mult totul: campusul, grupul, antrenamentele și staff-ul, a fost foarte impresionat. S-a întors cu noi dorințe și programe pentru activitatea lui în fotbal, este și mai motivat decât a plecat. A legat noi prietenii și a strâns amintiri frumoase!

Mihai (tatal Arianei si Nataliei) - tabara individuala lb chineza Beijing

Aseară am ajuns acasă, dupa 4 saptamani. Fetele au venit foarte incantate, ar fi vrut sa mai stea! Dacă noi părinții credeam ca aceasta experienta le va face sa se mai gândească la ideea de a urma o facultate acolo, ele au venit mai dornice de a pleca acolo. Ne-au spus ca nu pot descrie în cuvinte și nici prin pozele făcute frumusețile văzute, lucrurile invatate (inafara de dans și sport, lecții la care nu excelează nici acasa), bunătatea și simplitatea localnicilor. Profesorii le-au cucerit pur și simplu și mergeau la orele de chineza cu placere și cu dorinta de a aprofunda cât mai multe cunoștințe. Profesoara care s-a ocupat de excursii le-a dat incredere și le-a lăsat sa se descurce uneori singure deși suntem siguri ca le urmarea cu mare atenție. Le-a întrebat mereu dacă le place,ce își doresc sa mai vadă. Pe scurt, căci îmi dau seama ca am lungit-o, totul a fost la superlativ! Va mulțumim!

Daniela (mama lui Boris) - program grup Internship Londra UCL

Multumim pentru experienta extraordinara din aceasta tabara! Fiul meu a fost incantat de programul de internship, in special de oportunitatea de a explora domeniul dreptului. Modul in care a fost structurat programul a fost extrem de educativ si captivant pentru el. A revenit acasa plin de entuziasm, impartasind cu noi atat cunostintele acumulate, cat si povesti minunate despre prietenii pe care si i-a facut atat din grupul lui, cat si din alte tari. A fost o experienta care cu siguranta ii va ramane in suflet si care i-a deschis noi perspective atat pe plan academic, cat si personal. Va multumim mult pentru efortul depus si pentru grija cu care ati organizat aceasta tabara. Cu siguranta vom reveni anul viitor!

Ileana (mama lui Adrian) - tabara limba engleza Los Angeles & Las Vegas

Multumim mult pentru tabara! Adi a fost extrem de incantat de locurile vizitate! Tabara a fost complexa si a cuprins multe locatii si privelisti minunate! I-au placut mult Universal Studios, Hollywood, Beverly Hills si Disneyland, San Diego, Las Vegas si plajele superbe! S-a intors acasa cu gandul de a vizita din nou acele locuri incantatoare!

David - tabara individuala lb franceza Cannes, Franta

A fost la fel de bine ca anul trecut, chiar mai frumos. Animatorii de treabă, ceilalți colegi din tabără prietenoși și deschiși. Orele de curs atractive și interesante, iar profesorii dornici să ajute la îmbunătățirea limbii. Consider că a fost, la fel ca anul trecut, o experiență foarte productivă, dezvoltându-mi capacitatea de a comunica într-o limbă străină. Va multumesc!

Andrei (tatal Sandrei) - tabara Los Angeles Malibu

Feedbackul este unul foarte pozitiv 🙂 Nu avem comentarii pentru imbunatatiri. Sandrei i-a placut foarte mult si mi-a spus ca abia asteapta sa mearga si in urmatoarea tabara pe cealalta coasta! Deci tinem legatura si pentru la anul cand faceti tabara pe cealalta coasta sa ne anuntati si pe noi ca sa o inscriem. Multumim frumos si ne revedem cu ocazia urmatoarei tabere!

Madalina (mama Mariei) - tabara Los Angeles & Las Vegas

Multumim mult pentru oportunitatea participării Mariei la a treia tabara organizată de Mirunette si cred ca acest numar spune multe despre profesionalismul organizatorilor, adică a dvs si a tuturor colaboratorilor, pe primul plan fiind doamnele profesoare. Totul a fost la superlativ si Maria si noi părinții fiind convinși că vor urma și alte experiențe alături de Mirunette (ne gândim deja la o tabara de internship si la doritul si așteptatul Paris). Încă o dată mulțumim tuturor si va urmărim îndeaproape activitatea atât de frumos finalizată prin bucuriile si experientele aduse copiilor nostri!

Anca (mama lui Matei) - Program Internship Londra UCL

Vreau să vă mulțumesc pentru toată munca pe care ati depus-o pentru copiii noștri. Tabăra a fost peste așteptările lui Matei, a venit incantat de program, de colegii lui de la programul de Forensic Science și in general de toată activitatea de la Londra. Anca - mama lui Matei

Sara - tabara Cambridge Abbey College

La inceput, nici nu realizam ca am ajuns intr-o tabara in Anglia, un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp. Apoi, am trait diferite experiente noi in acel loc frumos cu care incepeam sa ma obisnuiesc: Cambridge. Cel mai mult mi-au placut excursiile pe care le-am avut! Tare deosebite au fost cele de la Oxford, Ely Cathedral, Londra si centrul Cambridge-ului. Am rezonat foaaarte bine cu modul in care erau tinute cursurile de engleza. Profesorii aveau un stil liber de predare si, intr-adevar, s-au bazat pe proiecte si lectii interactive, lucru care mi-a placut foarte mult. Intr-o zi, am ajuns sa vorbesc cu profesoara noastra despre seria de carti pe care amandoua o preferam, "Narnia". Chiar i-am recomandat o carte despre autorul seriei! Pe de alta parte mi-am facut prieteni from all around the world: din Turcia, China, Germania, Bulgaria, Croatia. Am ajuns sa-i dau ia mea traditionala noii mele prietene din Turcia, Ezgi. Si staff-ul a fost suuper! Toti erau foarte prietenosi si intotdeauna comunicau cu noi. Un membru din staff m-a ajutat sa aleg un cadou bun pentru fratele meu! Ca si minus, din punctul meu de vedere, as fi preferat sa petrecem mai putin timp in mall-uri si sa vizitam mai multe obiective in orasele/zonele in care am fost. Am apreciat si chiar mi-au placut activitatile libere propuse de staff si as fi vrut sa ne fi dus si noi, grupul de romani, toate task-urile la final. De asemenea, cred ca m-ar fi ajutat sa am parte de un colectiv mai apropiat de varsta mea in grupul cu care am plecat. Pe scurt, am avut parte de o experienta challenging si foarte frumoasa in tabara de la Abbey College, Cambridge! Multumesc! Cu drag, Sara!

Carmen (mama lui Lars) - tabara Cambridge Abbey College

Va multumim pentru organizarea impecabila. Lars a fost foarte incantat mai ales de vizitele facute, i-au placut f mult Oxford, muzeul si gradina botanica din Cambridge! Carmen

Valentin (tatal Ioanei) - tabara engleza New York Fordham University

Copiii au fost foarte incantati de tabara, in ansamblul ei. Din cele discutate cu copiii, am remarcat urmatoarele aspecte: nivelul limbii engleze predat la cursuri ar fi putut fi mai avansat, insa probabil a fost necesar acest nivel pentru a putea fi accesat de catre toti copiii participanti. Mancarea - specific americana, total diferita de mancarea noastra si nu neaparat pe placul copiilor nostri:))); dar s-au descurcat si adaptat. In rest, toate par sa fi fost la nivelul si peste asteptarile lor! Multumim pentru organizare si grija pentru copii! Mult succes in continuare!

Ana (mama lui David) - tabara lb engleza Bishop's Stortford College

Va multumim pentru toate informațiile legate de copii, ma bucur ca facem parte din aceasta experiența! Recomandam taberele cu voi și cu siguranța vom mai fi alături de voi!

Diana (mama lui Patrick) - tabara engleza Bedales School 2024

Patrick a venit super încântat de această tabără și abia o așteaptă pe cea de anul viitor! I-au plăcut foarte mult activitățile, și azi încă ne povestește despre ce au făcut acolo, de asemenea orele de engleză i-au plăcut, aici eu aveam ceva emoții pentru el pentru ca nu vorbește foarte bine limba engleză insa s-a descurcat foarte bine si mi-a zis ca a fost apreciat de profesii de acolo. Si campusul i-a placut, a venit cu o mulțime de poze, a fost uimit de cat spațiu verde au, nu mai zic de excursii. S-a atașat foarte mult de profesorii însoțitori, si eu le mulțumesc mult pentru ca au avut grijă de el și mi-a zis ca doamna Jana a fost ca o mamă. Ce mi-a zis Patrick să vă transmit a fost faptul ca data viitoare ar fi bine ca programul pentru masă să nu mai fie după ce merg japonezii și turcii la masă pt ca aceștia mâncau tot și ei nu mai prea prindeau mâncare :)). În rest totul a fost perfect pentru el, vă spun sincer ca nu mă așteptam să vină atât de încântat și fericit din acesta tabără. Pe acesta cale vă mulțumesc și eu foarte mult pentru toată organizarea și interesul dat ca toate lucrurile se se întâmple așa cum ne-au fost prezentate la început. Felicitări! Patrick a fost în foarte multe tabere dar niciuna nu a fost ca aceasta, din toate punctele de vedere. Abia o așteptăm pe cea de anul viitor!

Tatiana (mama Ecaterinei) - tabara engleza Bedales School 2024

Sunt mama Ecaterinei si tin sa va multumesc pentru aceasta tabara - Cati s-a intors foarte incantata, cu prieteni noi si cu o alta stare de spirit! Ce i-a placut? Grupul de copii care au plecat din tara a fost foarte reusit - cu mici exceptii s-a inteles bine cu aproape toti colegii. Vizitele in afara campusului - Brighton, Winchester, Harry Potter Studios (desi nu este un fan al filmului / cartilor). Orele de curs cu Jerry - i-au placut foarte mult si i-a parut foarte rau ca a trebuit sa plece. Colegele de camera; camera 🙂 Ce nu i-a pacut? Ca nu a avut un pic de timp ca sa poata socializa cu colegii din alte tari - poate pe viitor ar trebui sa aiba o dupa-amiaza (in primele 3-4 zile) in care sa socializeze la un picnic (nu sa aiba activitati sportive). I s-a parut programul foarte incarcat si cateodata obositor. Ce mi-a placut mie ca si parinte? Faptul ca mi-am dat seama din primele poze pe care le-am primit ca se simte foarte bine Cati in tabara - ea este un copil introvert si foarte selectiv in privinta copiilor cu care relationeaza, dar aici si-a facut foarte repede prietene si s-a simtit in largul ei, nu a simtit ca este judecata pentru cum arata, cum se imbraca si ce gandeste. Multumesc mult pentru aceasta tabara, multumesc organizatorilor si multumesc doamnelor care i-au insotit.

Radu P (tatal Mariei) - tabara limba engleza Queen Anne School, Anglia

Recomand din suflet tuturor copiilor aceasta experienta minunata ! Multumim MIRUNETTE EDUCATION, multumim tuturor persoanelor care s-au implicat in organizarea acestei tabere. Maria este foarte incantata de momentele traite, are mai multa incredere in ea, astfel ca isi doreste sa mearga in stainatate sa-si continuie studiile. Cazarea, cursurile , distractia si excursiile au fost perfecte pentru ea. Suntem foarte multumiti de felul cum ati organizat si planificat aceasta tabara, cu siguranta dorim sa revenim si anul viitor! Va rugam sa ne tineti la curent cu ofertele dvs, in special cu o oferta pentru SUA! Radu P

Nicoleta (mama Marei) - tabara Los Angeles Malibu, SUA

Chiar voiam sa va impartasim impresiile cu privire la aceasta experienta. Ca sa o citez pe Mara: genial si bestial! Intr-adevar, a fost asa cum si-a dorit si acum isi doreste sa participe si la alte tabere! Va multumim pentru implicarea dvs in a le imprima in suflete o experienta minunata, pentru responsabilitatea insuflata si grija suplimentara acordata fiecaruia in parte! Multumim si asteptam urmatoarele tabere, cu entuziasm si nerabdare!

Alina (mama lui Matei) - tabara grup Bedales School, Anglia

Mulțumim din suflet pt tot!  Matei s-a simțit extraordinar, mi-a spus că au avut fff multe activități interesante și totul a fost super tare, abia așteaptă să meargă vara viitoare in alta tabăra! Mulțumim si d-nelor supraveghetoare pt grija și implicarea dovedită, Matei le-a simțit ca pe rudele lui și ar merge oriunde cu doamnele! Succes in continuare și o vara minunata sa aveți!

Lavinia (mama lui Edward) - tabara grup Dean Close Cheltenham, Anglia

Edward s-a simtit foarte bine. A fost prima lui tabara de acest gen. A avut parte de experiente minunate, a legat noi prietenii , i-au placut foarte mult vizitele in frumoasele orase ale Angliei. Profesorii de la Dean Close alături de group leader Adelina au fost minunati! Activitatile si fotbalul. l-au ținut in priza. A fost o tabara exceptionala si cu siguranta a spus ca mai vrea. Multumim Mirunette Education pentru organizare si implicare! Cu stima, Lavinia M, mama lui Edward

Madalina (mama Mariei) - tabara Explore Dubai

Multumim foarte mult pentru experienta la care a luat parte si Maria. Totul a fost la superlativ, nu avem nimic de reprosat. Organizarea perfecta, colegii, doamna profesoara si ghizii minunati. Inca o data multumim si asteptam cu nerabdare a treia tabara cu Mirunette, in Los Angeles in iulie-august. La cat mai multe astfel de experiente de neuitat! Maria si sponsorul ei, mama.

2023

Ionut S. (tatal lui Sebastian) - Tabara Los Angeles Pitzer College

Recomand in special tabara organizata in SUA. Un mix util de scoala si distractie, imbogatire culturala si inedit.

Laura C. (mama Nadiei si Sofiei) - Tabara Miami Fort Lauderdale

Ca multe alte tabere in care am fost cu Mirunette, o experienta unica si extraordinara. Multumiri si promisiuni ca vor reveni din partea Nadiei si Sofiei. Ne revedem anul viitor!

Vasi B. (tatal Antoniei) - Tabara Miami Fort Lauderdale

Best experience ever!

Maria C. (mama lui Andrei) - Tabara Miami Fort Lauderdale

Organizare impecabila, distractie maxima! Multumim!!!

Loredana N. (mama lui David) - Tabara Whitgift School

Multumim Mirunette Education pentru implicare si profesionalism! Am fost foarte multumiti de experienta unica pe care a avut-o baiatul nostru in tabara academica pentru pregatire pre-IB la Whitgift School London. Respect!

Mara G. (mama lui Rares) - Tabara Bloxham School

Va rog sa considerati acest mesaj si inscrierea pentru urmatoarea tabara, drept o dovada a entuzismului si fericirii pe care Rares le simte ori de cate ori pleaca in tabara cu dumneavoastra. A vorbit enorm de mult despre loc, despre copii, despre activitati si excursii. Este o mare bucurie pentru mine sa il stiu atat de incantat. Se intoarce mereu mai bogat in experiente, prieteni, mereu melancolic si cu dor pentru locul pe care il lasa in urma, dar cu bucurie pentru planurile pe care le facem mereu pentru tabara urmatoare. Asadar, asteptam cu nerabdare Verbier, dar si oferta pentru tabere din vara anului 2024. Toate cele bune!

Eden L., Internship Dentist, Londra, UK

Per total, experienta mea la Londra in cadrul acestui internship a fost una deosebita. Am invatat foarte multe lucruri folositoare din domeniul stomatologiei, lucruri pe care nu le-as fi putut asimila preuniversitar in Romania, fapt pentru care simt ca ma aflu cu un pas in fata viitorilor mei colegi de facultate. Privind cursurile, mi-a placut faptul ca au fost organizate pe subiecte de discuțte, a fost placut sa simt o ordine in programul fiecarei zile. Mi-a placut mult ca majoritatea lectiilor s-au desfasurat sub forma unor discutii, noi fiind tratati ca niște studenti si nu ca niste simpli copii, mi-a placut ca cei din staff au fost deschisi intrebarilor si chiar au insistat pe asta. Am apreciat mult si persoanele calificate care ne-au tinut prezentarile, păreau intr-adevar bine pregatite și niste modele de urmat. Foarte interesante au fost si lucrarile practice, iar ceea ce mi-a placut cel mai mult la acest program este faptul ca a fost specializat pe stomatologie. Prin asta vreau sa spun ca am discutat din prima zi cazuri concrete de pacienti, la care ni s-au cerut parerile, am invatat cum sa facem o consultate stomatologica pas cu pas, cum sa citim o radiografie dentara, cum sa facem suturi chirurgicale pe banane si cum sa realizam plombe dentare. De asemenea, cele mai folositoare discutii mi s-au parut cele legate de comunicarea cu pacientul, cum sa le gestionam anxietatile, fricile si durerea, cum sa empatizam si cum ss le cream un mediu confortabil celor care vor veni in cabinetele noastre. Consider aceste aspecte extrem de importante în practica ta ca medic, deoarece am invatat acolo ca mai intai de toate trebuie sa fii om, sa iti ințelegi pacientul si sa gasesti cel mai bun tratament pentru el, lasand la o parte confortul tau sau principiile financiare. Cred că prin acest program am reusit sa dobandesc baza unui mindset foarte sanatos privind cariera mea viitoare. Acest internship la Londra a insemnat pentru mine o provocare, o oportunitate extrem de speciala sa evoluez atat personal, cat si profesional si sunt recunoscatoare ca am putut lua parte la o astfel de experienta deosebita si foarte interesanta!

Carla S., Internship Political Leader, Londra, UK

De curand am fost pentru prima data intr-o internship in Anglia, organizat de cei de la Mirunette. A fost cu siguranta o experienta de neuitat, foarte educativa intrucat am fost la programul de Internship si am ramas cu multe prietenii facute cu copii din propria tara cat si cu alții veniti din strainătate. Programul a fost solicitant si regulile exagerat de stricte din unele puncte de Vedere. Persoanele care ne predau la curs erau foarte prietenoase si am rămas plăcuți surprinși de entuziasmul acestora. Iar cei care veneau sa ne vorbească in diferite zile au fost cu siguranța aleși cu grija întrucât era ușor de discutat cu ei, si au luat  in considerare diferența de vârsta. Persoanele de la cămin au fost prietenoase si intelegatoare, deși ‘patrularea’ pe hol mi s-a părut si mie si altora complet exagerata, la fel si intrarea in camere in caz de zgomot.   Cu totul, a fost cu siguranța o experienta frumoasa, pe care nu o voi uita. De-abia aștept sa ma intorc cât mai curând si cu siguranța o sa o recomand si altora.

Tea V., - Internship Film Maker, Londra, UK

Eu am participat la cursurile legate de Filmmaking si pot spune cu incredere ca acestea au fost per total foarte folositoare. Experienta cu totul a fost una complexa si foarte challenging (dupa cele 10 zile de munca intensa atat in timpul, cat si dupa cursuri, pot spune ca m-am simtit obosita, dar extrem de multumita).  Cursurile au fost structurate extrem de eficient si, chiar daca partile de "teorie" au fost, de multe ori, facute pe repede inainte, faptul ca am facut mai multe activitti practice a contat foarte mult. Staff-ul si expertii din domeniu cu care am interactionat pe parcursul zilelor au fost extrem de implicați si foarte intelegatori. Din acest punct de vedere, pot spune ca recomand cu incredere aceasta tabara, fie ca persoanele au cunostințe în domeniu, sau nu. Legat de cazare, mancare si timpul petrecut in camin, am fost placut surprinsa de condițiile foarte bune si nu am intampinat vreo problema majora. Singurul lucru mai iesit din comun a fost faptul ca am fost nevoiti sa ne lasam medicamentele la cei de la NHS in prima zi, ceea ce m-a dezavantajat, avand alergii si probleme respiratorii. Cu toate acestea, sunt destul de informata in legatura cu politică NHS si înțeleg motivul pentru care au ales sa tina medicamentele. Per total, aceasta experienta a insemnat pentru mine un prilej de socializare, invatare si pot spune ca este o experienta foarte buna pentru cei care vor sa plece la facultate in strainatate. As recomanda oricui aceasta experienta si, dacă as mai avea timp, as mai participa si anul viitor.

Antonia M - Internship Psychologist, London, UK

Imi doresc sa va multumesc pentru oportunitatea de a participa la programul de internship Young Psychologist desfasurat in Londra. Experienta a fost valoroasa si m-a impresionat in mod pozitiv. Colaborarea cu profesionistii in domeniul psihologiei mi-a oferit o perspectiva asupra practicii psihologice si aprofundarea cunostintelor detinute. Aceasta experienta mi-a intarit dorinta de a urma o cariera in psihologie si sunt recunoscatoare pentru sprijinul vostru in aceasta etapa a formarii mele profesionale. Am avut ocazia sa interactionez cu tineri din intreaga lume aceasta permitandu-mi sa inteleg mai bine diversitatea culturala si sa impartasim perspective diferite in contextual psihologic. Aceasta experienta a avut un impact pozitiv asupra vietii mele, atat in ceea ce priveste cariera cat si in relatiile personale. Sunt nerabdatoare sa aplic cunostintele acumulate si sper ca intr-o zi prin profesia pe care o voi avea sa am o contributie pozitiva asupra societatii.  Voi recomanda tuturor cunostintelor mele acest program de internship.

Matei D., Internship Antreprenor, Londra, UK

A fost o experienta utila pentru cineva care doreste sa invete despre subiectul antreprenoriatului. Dar faptul prin care a iesit in evidenta acest program educational a fost modul interactiv de a invata prin simularile unor situatii reale, de exemplu prezentarea unui produs inovator in fata unor investitori reali. Nu in ultimul rand, vorbitorii au fost antreprenori de succes care au precizat ca si ei si-ar fi dorit ca la varsta noastra sa aiba sansa pe care o avem si ne-au spus sa nu o irosim.

Rebecca T - Internship Film Maker, London, UK

Am avut privilegiul de a participa la programul de internship in domeniul filmmaking oferit de aceasta echipă minunata si pot spune cu toata sinceritatea ca a fost o experienta absolut remarcabila. Inca din prima zi, am fost impresionata de profesionalismul si pasiunea fiecsrui membru al echipei. Programul a fost structurat intr-un mod foarte bine gandit, combinand cunostintele teoretice cu experienta practica. Majoritatea zilelor au constat in cursuri predate de profesionisti, urmate de sedinte de brainstorming pentru proiectele proprii si punerea in practica a abilitatilor dobandite. Atmosfera din echipa a fost una calda si prietenoasa, lucru care a pus in evidenta importanta colaborarii intr-un proiect cinematografic. Am lucrat alaturi de colegi talentati din diverse domenii precum regie, montaj, scenaristica si design de productie. Acest schimb constant de idei si feedback a condus la rezultate frumoase si m-a învățat cat de valoroasa poate fi perspectiva diferita adusa de fiecare membru al echipei. Pe langa aspectele tehnice si artistice, la finalul programului, am plecat cu prietenii si conexiuni pretoase. Recomand cu caldura acest internship tuturor celor dispusi sa isi puna pasiunea pentru cinematografie in practica!

Simona S. (mama Mariei) - Tabara Viena

Maria a revenit din tabara de limba germana de la Viena, sambata, 29 iulie 2023. Pentru fiica mea a fost o experienta educationala, culturala si relationala de neuitat! Va multumim pentru modul in care ati organizat aceasta tabara si pentru toate informatiile clare si amanuntite pe care ni le-ati pus la dispozitie. Va dorim mult succes in activitatea dumneavoastra.

Sanda Cristina C. (mama lui Vlad) - Tabara Limba Engleza Mini MBA Earlscliffe College

Vlad este super incantat de tabara atat de partea educationala cat si de activitatile « fun ». Pana acum toate feedbackurile de la el sunt super pozitive!

Roberta I. (mama Ilincai) - Tabara Oxford Brookes

Va multumesc mult pentru grija si programul asigurat Ilincai in tabara tocmai incheiata! A venit cu povesti nenumarate despre prima ei experienta cu voi, toate sunt incantatoare, pana si pataniile mai putin agreabile sunt interesante de descoperit. Una peste alta, Ilinca si-a facut o groaza de amintiri frumoase si prietenii placute si deja viseaza la urmatoarea tabara alaturi de voi. De aceea, va rog sa ne aveti si pe noi in vedere cand mai organizati ceva, mai mult ca sigur vom spune „prezent”. Pana atunci, sa aveti sanatate si bucurii in tot ceea ce faceti!

Raluca E. (mama Alinei) - Tabara Bishop's Stortford College

Va multumim, pentru grija avuta pentru copii, pe toata durata taberei, de organizarea minunata si de oportunitatea de a-si face o sumedenie de prieteni. O experienta life changing! Multumim din suflet!

Paula R. (mama Celiei) - Tabara Los Angeles

Celia a venit foarte incantata, a fost cea mai frumoasa vacanta pe care a avut-o (fara parinti). A inceput sa faca economii pentru tabara de anul viitor. Tot respectul pentru Ana si Costi, care au fost the best! Multumim frumos pentru tot!

Ovidia I. (mama lui David) - Tabara Fordham University New York

Buna ziua, Multumim mult pt colaborare, ati fost foarte organizati, ceea ce e foarte important, deci profesionisti. Bravo dvs si colectivului! David a fost entuziasmat, bucuros si... intrebare de la el: la anul mergem iar? Deci este de bine. Si-a facut prieteni, a interactionat, ma bucur ca s-a imbinat si partea scolara cu cursurile, au vizitat mult, sigur amintirile ii vor ramane in memorie si in suflet mult timp. Doamna profesor a fost extraordinara, asa a zis el, deci... numai de bine. Multumim pentru colaborare, speram sa mai colaboram si va vom recomanda mereu cu caldura si incredere. Cele bune, Ovidia I.

Oana P. (mama Andreei) - Tabara Bloxham School

A fost o tabara reusita, cu foarte multe oportunitati, oameni buni si intentii serioase! Multumiri maxime si domnisoarei Adelina P, care a fost intotdeauna sprijin de incredere, cu bunatatea si empatia dumneaiei! Daca anul viitor organizati si in SUA, iar Adelina vine, sigur merge Andreea! Sa ne auzim cu bine!

Mirela A. (mama Anei) - Tabara Oxford Brookes

Va multumim foarte mult pentru organizare!
Ana a fost foarte incantata de aceasta experienta. I-au placut cursurile, programul, excursiile, prietenia si implicarea doamnelor coordonatoare, activitatile cu strainii.
Ne dorim sa repetam aceasta experienta si anul viitor.

Maria I. - Tabara Bloxham School

Tabara de la Bloxham a fost o experienta pe care nu o sa pot sa o uit. Am avut sansa de a-mi face prieteni noi din Romania sau internationali foarte politicosi,entuziasti (la final aproape am plans deoarece m-am integrat asa de bine incat nu as fi vrut sa mai plec). Mancarea a fost foarte buna, cu multe alegeri din care am putut lua orice doream. Orele au fost foarte interactive, multa munca in echipa, amuzante, cu jocuri si concursuri. Activitatile au fost la fel de antrenante, cu multe alegeri (cel putin 5) precum desen, tenis, fotbal, inot etc. Au fost si cateva aspecte mai putin placute: in casa Wilson a trebui sa urc atatea scari pana sa ajung in camera mea ca imi lua aproximativ 4-5 minute sa merg pana sus si camerele sunt destul de mici. Aceasta a fost opinia mea sincera despre aceasta tabara.

Manuela L. (mama Biancai) - Tabara Cambridge Abbey College

Inca o data va multumim pentru organizarea impecabila, faptul ca ne-ati tinut la curent mereu cu informatii detaliate despre activitatile copiilor, sustinute de multe poze. Feedback-ul primit de la Bianca a fost unul de exceptie. Dna.Profesor AD a fost mereu alaturi de ei si i-a sustinut, a fost o incantare pentru copii. Le-a dat libertate dar in acelasi timp a stiut mereu ce se intampla cu ei. Copiii au format un grup frumos si s-au inteles minunat. Au ramas prieteni in continuare si acest lucru denota ca s-au simtit foarte bine impreuna. Cu siguranta vom mai participa si in alte tabere organizate de dvs.

Madalina S. (mama Mariei) - Tabara Fordham University New York

Buna ziua, am tinut sa va multumesc personal (cu toate ca nu ne cunoastem decat din corespondenta ocazionata de tabara din NY din perioada 8-23 iulie). Multumim si eu si fiica mea Maria (Spirescu) pentru tabara extraordinara organizata. Maria s-a intors entuziasmata si abia asteapta vara lui 2024 pentru noi experiente alaturi de Mirunette (spera ea in LA si nu numai). Va rugam sa ne aveti in vedere (eventual pe o lista de asteptare) si cu siguranta vom spune prezent si la anul. Excelenta organizare, excelent indrumator in persoana dnei prof. Mihaela S. si servicii la cel mai inalt nivel de la adevarati profesionisti. Multumim inca o data si va rugam sa ne aveti in vedere pentru anul viitor in LA, dar si Anglia (Cambridge) sau Franta (Paris), pot fi si toate trei. Mult succes in tot ceea ce intreprindeti. Fam S., Maria Nicoleta si parintii.

Laura T. (mama lui Matei) - Tabara Bloxham School

Calatoria aceasta i-a deschis Mariei apetitul pentru taberele internationale, i-a placut foarte mult la Bloxham, in special datorita posibilitatii de a interactiona cu elevi de alte nationalitati. Si-a facut o gramada de prietene noi, cu care tine legatura si acum, si-au facut grupuri pe social media, unde vorbesc zilnic, chiar si in call-uri. Ca sa-si imbunatateasca nivelul de limba engleza, participantul trebuie sa fie deschis in a se imprieteni si comunica cu elevi din alta tara. Statul doar cu elevi din Romania, in care discuti in romana nu este acelasi cu statul intr-un grup de elevi internationali, cu care trebuie sa comunici tot timpul in engleza. Maria a avut norocul sa gaseasca niste fete din Japonia, China si Franta, venite individual, cu care s-a inteles perfect. De asemenea, am primit si noi bratari traditionale pentru a le imparti noilor prieteni (cu cateva zile inainte de plecare a inceput sa primeasca mici atentii - gen magneti, dulciuri traditionale, evantai, ilustrate postale, de la elevii din Asia cu care a interactionat).

Laura C. (mama Nadiei) - Tabara Fort Lauderdale Miami

Greatest camp ever!! Mai vreau! Aceasta a fost prima reactie a Nadiei la intoarcerea in tara! Nici nu a mai fost necesar s-o intreb daca i-a placut sau cat i-a placut. A mai fost plecata cu Mirunette in Germania si in Marea Britanie, insa Miami se pare ca a bifat toate asteptarile ei...and more! Multumiri Mirunette pentru inca o experienta extraordinara, o asteptam cu nerabdare pe urmatoarea!

Karimova L. (mama Leylei) - Tabara Bloxham School

Multumim mult pt organizare!

Leyla s-a intors foarte fericita, multumita si plina de energie!

You are the best!


Georgiana O. (mama lui Matei) - Tabara Fordham University New York

Acum ca s-au intors copiii si depanam povestile, vreau sa va multumesc pentru modul in care ati organizat tabara de la bun inceput si pana la final, pentru modul in care "ne-ati organizat" si pe noi si ne-ati sprijinit cu actele, cu raspunsuri la tot felul de intrebari si inclusiv cu schimbul tricoului la aeroport inainte de plecare, pentru faptul ca ne-ati tinut la curent cu activitatile lor si ne-ati transmis fotografii. Noua ne-au dat un sentiment de incredere si de bine. De asemenea, un mare MULTUMESC! celor doua insotitoare de grup care au fost aproape de copii din toate punctele de vedere si au facut, cu siguranta, un efort considerabil in aceste doua saptamani. Va dorim mult succes pe mai departe si mai asteptam noutati din partea dumneavoastra!

Georgeta M. (mama Dariei) - Tabara Fordham University

Buna dimineata! Sunt mama Dariei M. si tin sa va multumesc din suflet pentru aceasta minunata tabara, pentru modul de organizare si minunatele locuri pe care copiii nostri le-au savurat cu placere si entuziasm! Daria a fost tare incantata, ca intotdeauna! Sunteti minunati si va recomand cu incredere. Toate cele bune!

Elena S. (mama Laurei) - Tabara Bishop's Stortford College

Va multumim, cu recunostinta, pentru toata activitatea si responsabilitatea asumata pentru copiii nostri! Laura, a fost si este foarte incantata de toata experienta avuta, in cele doua saptamani, si cu siguranta a fost pentru ea o lectie de viata si o oportunitate pe care o va fructifica, pe viitor, cat mai mult posibil! Speram sa ne mai permitem financiar si pe viitor, astfel de activitati, atat pentru Laura, cat si pentru Maria (sora ei mai mica), dar si pentru viitorul nostru bebelus. Cu siguranta, cele doua saptamani petrecute in UK, au fost pentru Laura minunate, intense, diverse, dar si o experienta de neuitat! Multumiri alese pentru toate!

Diana C. (mama Marei) - Tabara Bloxham School

Dorim sa va multumim, pe aceasta cale, pentru organizarea taberei Bloxam. Mara C. (10 ani) a fost foarte incantata, avand numai cuvinte de lauda pentru tot ce a insemnat aceasta experienta pentru ea. Fiind prima ei tabara inafara tarii, a trait din plin toate emotiile si activitatile desfasurate pe parcursul celor 2 saptamani. Multumim echipei Mirunette, pentru recomandare si pentru efortul depus, in organizarea si managementul tuturor aspectelor ce au tinut de bunul mers al activitatilor copiilor. Asteptam cu interes lista taberelor pentru anul urmator.

David B. - Tabara Cannes Coasta de Azur

A fost o tabara minunata. Campusul a fost perfect, avand tot ceea ce trebuie: curte mare, terenuri, piscina etc. Orele de curs erau atractive si erau folosite metode moderne care te faceau sa iti doresti sa participi cu drag. Profesoara clasei mele a reusit sa se apropie de noi si sa ne faca sa o intrebam fara rusine orice neclaritate aveam. Activitatiile si excursiile avute au fost bine organizate si foarte distractive. De asemenea, animatorii iti deveneau prieteni pe parcursul taberei si erau mereu acolo cand aveai nevoie de ceva. In aceasta tabara, toti participantii pe care i-am cunoscut au fost copii de calitate, bine crescuti, prietenosi, dornici sa socializeze, alaturi de care am petrecut momente de neuitat. Din momentul in care am ajuns in tabara, am fost preluat cu prietenie si m-am integrat foarte repede. Nu in ultimul rand, vreau sa mentionez faptul ca aceasta tabara m-a ajutat foarte mult in invatarea limbii franceze; atat orele de curs, socializarea cu ceilalti participanti si orasul Cannes in sine, in care am petrecut o saptamana, m-au ajutat sa imi depasesc rusinea de a vorbi in aceasta limba si de a-mi da drumul la o vorbire coerenta. Va multumesc!

Claudia T. (mama lui Casian) - Tabara Fort Lauderdale Miami

In fiecare zi am spus multumesc, organizatorilor si desigur insotitorilor, doamnei profesoare Catalina si domnul Mihai! Multumesc pentru siguranta, in primul rand. Multumesc pentru locatie! Multumesc pentru tot planul ce a configurat fiecare zi, imbinand cursurile cu distractia. Si nu in ultimul rand, multumesc pentru petrecerea surpriza cu ocazia zilei de nastere a lui Casian, care a deschis apetitul pentru urmatoarele doua aniversari! O zi de nastere americana cu emotii romanesti!

Andreea L. (mama lui Andrei) - Tabara Fordham University New York

Pentru noi a fost perfect! Andrei nu a experimentat controlul bagajelor nici la dus, nici la intors. Organizare si comunicare impecabile din partea dvs., un group-leader deosebit din toate punctele de vedere, oameni frumosi, o experienta completa a ceea ce se numeste New York si viata de campus americana. Vom reveni cu siguranta si pentru alte destinatii si impreuna cu cea mica (mai are de crescut putin) in anii ce urmeaza. Multumim pentru experienta "once in a lifetime" oferita!!!! O zi minunata sa aveti!

Andrea M. (mama lui Ferencz) - Tabara Oundle School

Tabara a fost o experienta pozitiva, atat orele de engleza cat si antrenamentele au fost interesante, iar programul social distractiv. Va multumim!

Anastasia N. - Tabara Cambridge Abbey College

Buna ziua, tabara Mirunette a fost o experienta minunata, unde am vizitat obiective turistice si am avut multe cursuri interesante. Scoala la care am fost, a avut multi profesori prietenosi, iar cursurile m-au ajutat sa-mi imbogatesc vocabularul si sa privesc aspecte comune din viata, din perspective diferite. Doamnele cu care am fost, au avut multa grija de noi si s-au asigurat ca ne distram. Am foarte multe amintiri si mi-am facut multi prieteni, din toata lumea, cu care inca mai tin legatura. De abia astept sa merg in urmatoarea tabara, cu noii mei prieteni si sa avem amintiri minunate impreuna.

Anamaria C. (mama Biancai) - Tabara Londra Kensington Park School

Bianca s-a intors cu bine, i-au placut foarte mult atat cursurile, dar si colectivul, organizarea, faptul ca aveau si timp liber sa mearga prin Londra. S-a inteles foarte bine cu ceilalti copii. Va multumim, pentru recomandare si bineinteles ca vrem ceva si pentru anul viitor tot pe medicina. Multumim!

Alina B. (mama Dalinei) - Tabara Oxford Brookes

Va multumim pentru experienta si pentru grija purtata copiilor! A fost o experienta minunata din care Dalina s-a intors extrem de incantata! Ne dorim o tabara la New York pentru vara viitoare daca este dupa inscrierea la liceu (sfarsitul lui Iulie, inceputul lui August) Va multumim!  Asteptam ofertele pentru New York!

Alina B. (mama Briannei) - Tabara Bloxham School

Multumesc mult pentru experienta minunata pe care i-ati oferit-o Briannei! A fost foarte incantata de tot ce a facut si vazut in tabara... Am povestit pana dimineata si inca nu a terminat toate povestile... totul minunat! Zi minunata si ne revedem cu drag la anul!

Adela V. (mama Anei) - Tabara Bloxham School

Anei i-a placut foarte mult in tabara si s-a simtit extraordinar. Mi-a spus ca ar mai fi stat 2 saptamani. Cu siguranta vom mai colabora. Zi frumoasa!

2022

Viorel (tatal lui Ionut) - tabara East London, Marea Britanie

Tabara a fost o experienta minunata. Doamnele insotitoare au fost excelente, campusul a fost foarte bine dotat, staff-ul a fost foarte prietenos, excursiile si cursurile au fost interesante deci, per total totul a fost bine. Nu avem nici o remarca negativa. Va multumim pentru organizarea taberei!

Veronica (mama lui Alice) - tabara New York Fordham University

Buna dimineata! Alice a fost foarte incantata de experienta americana. Totul a fost descris la superlativ, niciun minus de remarcat. De la cazare, mancare, cursuri, plimbari si vizite, totul a fost notat cu 10+. Va multumim si anul viitor rezervam un loc pentru Los Angeles. Zi frumoasa!

Stela (mama Carinei) - tabara East London, Anglia

Copilul meu a fost foarte incantat. Asteapta sa isi aleaga tabara pt anul viitor si deja si-a facut planuri cu ceilalti copii din grupa sa mearga impreuna. Insotitoarele au fost “cool” si organizarea a fost impecabila. Cu siguranta o sa imi mai trimit copiii in tabara cu Mirunette!

Ofelia (mama Ericai si a lui Luca) - Tabara Bloxham School

Am dori sa va multumim pentru aceasta tabara. Copiii nostri s-au intors foarte incantati, parca putin mai mari si mai independenti. Isi doresc sa mai mearga in astfel de experiente, asa ca sigur ne vom organiza si pentru la anul! Multumesc!

Mihaela, mama Crisei - tabara Barcelona, Spania

Buna seara, nu am apucat sa va scriu impresiile Crisei, din cauza activitatilor pana in noapte pe care le am. I-a placut foarte mult. Mi-a spus ca a vizitat locuri foarte frumoase si ca s-au distrat cum nu a facut-o in vacanta din Londra! Grupul a fost destul de omogen ca si varsta si asta a contat foarte mult. A venit foarte obosita, de atata distractie! Nici nu a coborat bine din avion si ne-a spus ca vrea sa mai mearga în alta excursie (ii sta gandul la SUA). Vom urmari oferta de excursii si va vom informa de indata ce va decide si Crisa.

Mara (mama lui Rares) - tabara Bishop's Stortford College, Anglia

Buna ziua! In primul rand imi cer scuze ca nu am trimis acest mesaj mai devreme! Am plecat cu totii in vacanta si nu am gasit timp… Sunt foarte incantata de colaborarea cu dumneavoastra!!!!! Rares vorbeste intruna de tabara, de locuri, de oamenii pe care i-a cunoscut, tine legatura cu cativa prieteni internationali si viseaza sa studieze la Bishop’s. Sa stiti ca am avut mari emotii, fiind prima data cand Rares pleaca singur in strainatate. Dar sunt foarte recunoscatoare pentru calitatea organizarii, pentru cat de draguta a fost doamna insotitor de grup, pentru cat de fericit a fost si este copilul meu cand se gandeste la aceasta tabara. As putea sa continui si sa va povestesc tot ce l-a impresionat, dar ar lua mult timp (noi inca mai vorbim…zilnic despre asta). In concluzie, am dori sa mergem si la anul si asteptam oferta de tabere pentru iarna si pentru vara urmatoare! Va multumim!!! Mara si Rares

Manuela (mama lui Robert) - tabara Bishop's Stortford College, Anglia

Buna ziua! Robert a fost placut impresionat, totul a fost minunat, a legat multe prietenii! Si-ar fi dorit mai mult timp pt shopping!

Iuliana (mama lui Matei) - tabara Barcelona, Spania

In primul rand, va multumesc pentru grija avuta fata de copii si pentru organizare. Avand în vedere ca Matei a venit foarte incantat din tabara, eu nu pot fi altfel decat fericita ca a avut o experienta frumoasa alaturi de dvs. Noi am fost incantati de organizare, informatiile primite, poze, etc si apropiem efortul depus. Din ce am inteles de la Matei, si-ar fi dorit sa aiba mai mult timp pentru anumite vizite: Sagrada Famiglia, parc Guell; inteleg ca au avut destul de putin timp la dispozitie. Si-ar fi dorit sa petreaca mai mult timp la aceste obiective. Matei ne-a comunicat ca Alexandra a fost super si si-ar dori foarte mult sa mearga cu ea si in alte tabere. I-am promis lui Matei ca la vara o sa mearga in tabara in SUA, motiv pentru care va rugam sa ne aveti si pe noi in vedere cand anuntati noile tabere. Felicitari si multe tabere frumoase in continuare!

Irina (mama lui Petru) - Tabara Germania

Buna dimineata, va multumim pentru ajutorul acordat, in mod special cel legat de modificarea transferului copiilor de la Freiburg la Frankfurt. Lui Petru i-a placut in tabara, asa ca vara viitoare ne aveti pe lista pentru Germania, evident in alt loc. Petru trece clasa a VIII-a, asa ca va avea examenul de capacitate. In concluzie, in functie de structura anului scolar si calendarul examenelor, va vom anunta pentru ce optam. Cu multumiri si ganduri bune, Irina (mama lui Petru)

Irina (mama Letitiei) - Tabara Oxford Brookes

Vreau sa va multumesc din suflet pentru toata implicarea si tot ce a experimentat fiica mea in tabara din aceasta vara la Oxford! Pur si simplu i-a placut la SUPERLATIV! A invatat limba engleza cu accent britanic la cursul efectuat, ceea ce nu reusea la scoala, a socializat cu diversi copii si si-a facut prieteni noi, ceea ce a incantat-o maxim si a vazut locuri noi care i-a placut extraordinar de mult. Profesorii din campus au fost extraodinari, doamnele profesoare care le-au insotit din Romania au fost minunate, cazarea in campus a fost super ok! Organizarea taberei de catre dumneavoastra a fost super faina si usor de comunicat, inclusiv de la distanta! Sincer, imi doresc sa pot reusi si anul viitor sa o mai trimit intr-o tabara cu MIRUNETTE EDUCATION!! Aveti tot respectul meu pentru modul in care ati organizat totul si va multumesc mult pentru ceea ce ati reusit sa oferiti cel putin copilului meu in aceste doua saptamani! Ca sa iti doresti ca adolescent sa mai stai in tabara educationala, intr-o alta tara straina pe care ea nu a vizitat-o niciodata, sa participi zilnic la diverse activitati in tabara, sa iti placa sa mergi la toate muzeele vizitate, sa pleci de acasa cu inima cat un purice pt ca nu stiai pe nimeni, nu stiai cat de mult te vei integra si daca te vei simti ok departe de zona de confort pe care o aveai acasa, sa uiti sa mai dai telefon mamei pentru ca tu te simteai super ok in acel colectiv si loc unde te aflai si sa iti doresti sa ma stai in tabara, cred ca inseamna mai mult de cat un simplu "da, a fost ok in tabara" asa cum a facut tot in acest an in luna iunie cand a fost plecat 5 zile cu colegii din scoala! A FOST MAGNIFICA ACEASTA TABARA si pentru bagajul ei de cunostinte, de dezvoltare psihica, emotionala si empatie pentru oameni si alte lumi noi! Si va multumesc foarte mult pentru tot! Am recomandat cu drag tuturor cunostintelor si prietenilor! Va urez multa bafta in continuare, intregii echipe care a participat pentru a mai oferi astfel de sentimente de "wow" sau "fantastic" si pentru alti adolescenti pe viitor, precum a fost de incantata Letitia!

Florin (tatal Fedorei) - tabara New York Fordham University

Va multumim pentru eforturile depuse, pentru interesul constant care a urmarit toate detaliile organizatorice cat si pentru profesionalismul demonstrat în tot parcursul pregatirii si desfasurarii acestui eveniment inedit. Sigur ca a fost o experienta frumoasa si instructiva atat pentru copii cat si pentru parintii care asa invata sa stea singuri si sa acorde incredere juniorilor si speram sa mai participam la o alta tabara in anul viitor. Cu respect, Florin

Cristina (mama lui Andrei) - Tabara Oxford Brookes

Buna ziua! Va scriu acest mesaj pentru a va multumi pentru disponibilitatea de care ati dat dovada astfel incat Andrei sa se poata bucura de saptamana petrecuta in Marea Britanie. A fost un vis implinit pentru el, cu atat mai mult cu cat a venit ca urmare a muncii lui! Va doresc mult succes in activitatea pe care o desfasurati si sa aduceti zambete pe chipul cat mai multor copii si tineri. O vara frumoasa in continuare!

Cristina (mama Dariei si a lui Luca) - tabara East London, Anglia

Feedback-ul nostru este 100%, pozitiv, bazat pe faptul ca copiii s-au simtit atat de bine, ca nu mai voiau sa se intoarca acasa. Londra este un oras foarte ofertant, cultural, arhitectural, istoric, cazarea la universitate a fost o experienta extraordinara, care le-a confirmat ideea ca ar fi o alegere buna sa studieze in strainatate. Din spusele copiilor, organizarea a fost de nota 200, profesorii de acolo fiind foarte apreciati de copii (cu plansete la despartire) Doamnele insotitoare de la Bucuresti au fost super ok, copiii mei nu au nimic sa le reproseze. S-au legat prietenii foarte frumoase, din nou cu plansete la despartire. Singurul lucru care i-a deranjat ar fi grupa de varsta. Isi doresc tabere pentru adolescenti cu varste inte 14 si 18 ani, si gasim cu greu. Copiii au intotdeauna tendinta sa placa pe cei mai mari ca ei si sa ii ocoleasca pe cei mai mici. Pe de alta parte este un exercitiu bun de adaptare, si s-au descurcat de minune. In concluzie, pentru copiii mei a fost o experienta de neuitat. Asteptam cu interes alte tabere… de adolescenti, la iarna poate la ski prin Austria, la vara vom mai participa cu siguranta. Multumim!

Claudia (mama lui Casian) - Tabara Los Angeles

Va multumim din suflet!! Ne-a facut mare placere colaborarea cu dvs!! Casian s a simtit minunat în SUA! Sa ne vedem cu bine la anul!

Claudia (mama Catincai) - tabara Fettes College, Edinburgh

Multumim mult pentru mesaj si fotografii! Chiar asa cum ati spus mai jos, Catinca este incantata de tot ce se intampla, foarte bine organizata tabara si foarte frumos totul!

Camelia (mama Clarei) - tabara Valencia, Spania

Buna ziua, tabara de la Valencia a fost o incantare! Mancarea a fost variata si gustoasa, activitatile cu monitorii spanioli au fost distractive, iar cursurile au fost bine predate. Abia asteapta urmatoarea experienta cu dvs! Multumim pentru tot!

Ana Maria - internship Psihologie, Londra, UK

Multumesc mult pentru recomandarea acestui curs! A fost o experienta minunata, care m-a indrumat spre o decizie pentru viitorul meu. Orele de curs au fost interactive si foarte interesante, am invatat multe despre psihologia ca si materie, dar si ca meserie pentru viitor. Programul a fost foarte bine organizat, iar oamenii au fost toti foarte amabili. Voi recomanda acest curs tuturor celor interesati de programe de genul, deoarece sunt in deplin multumita de el! Multumesc, Ana Maria

Alina (mama lui Eden) - tabara Barcelona, Spania

Buna ziua, multumesc pentru ca ati contribuit la o experienta minunata pentru Eden! Tinem legatura si pt vara viitoare!

Alexandru - Tabara Oxford Brookes

Tabara Mirunette a fost o experienta extrem de interesanta pentru mine deoarece a insemnat, pe de-o parte, prima mea calatorie in afara tarii, iar de pe alta parte, o ocazie de a cunoaste culturi noi prin interactiune cu alte persoane din diferite tari. Privind retrospectiv, pot spune cu usurinta ca acest eveniment a avut un impact pozitiv asupra vietii mele pe care nu il voi uita prea curand!

Adriana - tabara New York Fordham University, SUA

Tabara din New York de la Fordham University a fost una din cele mai frumoase experiente pe care le-am trait si pe care cu siguranta nu o voi uita niciodata. New York este un oras plin de viata si exact asa cum se spune, este orasul care nu doarme niciodata. Toate momentele petrecute si toate locurile vizitate în aceasta tabara m-au facut sa simt ca traiesc cu adevarat Visul American. Am legat noi prietenii si m-am simtit bine alaturi de colegi, de doamnelor insotitor, cat si de Selena care ne-a insotit peste tot. Domnul Marco, cat si celelalte persoane pe care le-am intalnit au fost foarte amabile. Orele de engleza au fost interesante deoarece domnul profesor Neely a stiut sa imbine utilul cu placutul, surprinzandu-ne in fiecare zi cu cate un joc distractiv. Toate vizitele din program au fost exact asa cum mi-am imaginat, iar vizita la Coney Island unde m-am putut bucura de plaja si de ocean m-a surprins in mod placut. Ma bucur foarte mult ca am participat la aceasta tabara si mi-as dori sa particip si la alte tabere organizate de Mirunette! Cu drag, Adriana

2021

Simona A (mama Sarei) - tabara Barcelona

Buna ziua, superba tabara si toata povestea de doua saptamani din Barcelona a fost extraordinara! Copilul meu e foarte fericit si sper sa fie si anul viitor posibila reluarea aventurii! Si pozele si locurile vizitate, toate sunt amintiri superbe pt un copil de 12 ani! Va multumesc si va felicit pt cum v-ati descurcat si ma bucur ca am facut aceasta alegere, abia astept anul viitor, tinem legatura, Simona A.

Liana C (mama Hanei) - tabara Barcelona

Va multumim! Hana s-a simtit foarte bine in tabara, si-a facut prieteni, s-a distrat. Speram sa poata merge si anul viitor in tabara cu dvs! Toate bune! Mama Hanei

Cristina V (mama lui Gabriel) - tabara Barcelona

Dupa sosirea fiului nostru din tabara din Barcelona, suntem absolut incantati. Gabi s-a intors o alta persoana. Desi a fost cel mai tanar, s-a simtit minunat, atentia insotitorilor a fost asupra lui mai mereu, iar programul i-a placut grozav! O experienta de neuitat, chiar in timp de “post-pandemie” – cand masurile au fost stricte, dar au functionat. Desi am sarit o vara (2020), a meritat si abia asteptam programul verii 2022. Mama lui Gabriel V

Camelia (mama Clarei) - tabara Barcelona

Buna ziua, multumesc pentru mesaj si diploma! Da, au fost 2 saptamani frumoase, iar Clara s-a bucurat din plin de ele! Asteptam cu nerabdare taberele urmatoare!!! Cu drag, Camelia (mama Clarei)

Andreea A (mama Elenei) - tabara Barcelona

Buna dimineata si bine ati revenit acasa! Vreau sa sa multumesc pentru modul in care ati insotit-o pe fiica mea in experienta de la Barcelona. Am apucat sa schimbam impresii, cu detalii mai mult sau mai putin placute, insa, personal, nu pot sa fiu decat recunoscatoare. Toate cele bune! Andreea, mama Elenei 🙂

2019

Valerica H. (mama lui Traian) - Tabara Fort Lauderdale Miami Florida

Multumim mult pentru vacanta minunata, programul, organizarea - totul de nota 10. Felicitari intregii echipe Mirunette! Au mai ramas 3 zile pana la venirea acasa, incep parerile de rau ca se vor desparti, au fost clipe minunate traite de Traian si colegii lui!

Tudor I. - Tabara Los Angeles

Tabara asta a fost cea mai buna tabara Mirunette in care am fost vreodata! In primul rand romanii au fost extraordinari, iar stafful a fost pur si simplu genial! Per total am avut un timp de neuitat! Iar insotitorii au fost intelegatori si rabdatori. Lucru care ma face sa mai merg in tabere cu dumneavoastra!

Stefan L. - Tabara Oxford Brookes

Avand un an pana la absolvirea liceului, aceasta tabara a fost ocazia ideala de a-mi reconsidera viitorul. Multumesc Mirunette pentru toate amintirile!

Sandra O. - Tabara Los Angeles

Pai in cele 2 saptamani m-am simtit foarte bine, mi-a placut absolut totul. Staff-ul a fost absolut minunat, cel mai smecher staff ever. Conditiile foarte bune, mancarea foarte buna, dar foarte grasa. Trecand cu vederea peste italieni, totul a fost de vis. Locatiile au fost spectaculoase. Am creat niste amintiri foarte foarte frumoase pe care o sa le povestesc nepotilor. Pe scurt totul a fost minunat!

Roxana M. (mama Deliei) - Tabara Oxford Brookes

Buna organizare, personal atent, cazare super (baia individuala a fost o surpriza mai mult decat placuta), activitati si excursii interesante. O experienta memorabila!  Pentru mine, ca parinte, a contat mult siguranta si responsabilitatea de care s-a dat dovada. Prin urmare, KEEP IN TOUCH!

Ramona P. (mama Alexandrei) - Tabara Clifton College

Am vrut sa va scriu si eu astazi, cu drag si cu recunostinta, ca v-ati intors sanatosi si voiosi. Alexandra ne-a impartasit cateva impresii, toate la superlativ, asteptam sa ne mai povesteasca. Suntem foarte multumiti ca am reusit sa-i oferim aceasta experienta frumoasa alaturi de dumneavoastra. Apreciem spiritul de organizare pe care il aveti si ii multumim pe aceasta cale si domnului Silviu. Deja facem noi planuri pentru vara viitoare si ne dorim sa participe si surioara Alexandrei, care acum este in clasa a 3-a. Noi suntem foarte multumiti, incantati si recunoscatori. Multumim inca o data pentru tot si sa va dorim sa aveti o vacanta frumoasa in continuare! Ganduri bune!

Patricia T. - Tabara Koln

Buna ziua! Mi-a placut tabara, desi hostelul nu a fost de preferat. Nu stiu daca asta va ajuta cu ceva, dar ati putea sa le sugerati sa schimbe locatia sau macar mancarea. In rest, totul a fost bine.

Ovidiu C. - Tabara Los Angeles

In cursul celor doua saptamani de tabara m-am simtit foarte bine. Los Angeles-ul a fost minunat si nu m-am plictisit in nicio excursie. Mi-as fi dorit mai mult timp liber in timpul excursiilor dar si asa a fost bine. Staff-ul a fost prietenos cu noi si ne-am inteles bine cu el. Grupul de romani a fost mai mult decat ok, chiar daca s-au creat minigrupuri. In concluzie a fost o tabara reusita.

Otilia M. (mama lui Albert) - Tabara Fort Lauderdale Miami

A fost totul foarte frumos, foarte bine organizat. Felicitari! Albert mi-a spus sa il inscriu repede repede in urmatoarea tabara, ca se termina locurile deja din septembrie/ octombrie :)))) Va multumesc mult inca o data pentru tot!!

Oana N. (mama lui David) - Tabara Duke of York

Multumim mult! David a venit foarte incantat! Zile senine!

Miruna I. - Tabara Viena

Va marturisesc ca m-am simtit foarte bine in aceste 2 saptamani la Viena. Am invatat ceva nou, mi-am facut prieteni noi si as repeta experienta oricand. Mi-a placut programul, obiectivele turistice si, mai ales, modul de predare si oamenii cu care am interactionat. Admit ca doar mancarea servita la pranz nu a fost tocmai pe placul meu, dar, in afara de acest mic detaliu, nu m-a deranjat nimic. De aceea m-am simtit asa de bine in aceste 2 saptamani! Multumesc pentru tot.

Mirela P. (mama lui Tudor) - Tabara New York Rider University

Tudor a revenit foarte incantat din tabara pe care ati organizat-o la New York Rider University. Chiar fericit, as putea spune! Ce am aflat de la el: ca America este ceva care i se potriveste, ca Washington este orasul preferat, pentru ca este cel mai safe, ca a interactionat foarte usor cu diversele persoane intalnite si l-a placut mult pe tanarul american care i-a insotit peste tot. Orele de engleza Ii s-au parut “incredibile”, la fel si Tracy profesoara. Si le-ar dori la fel de atractive si pe cele de-acasa. Parcul de distractii din Coney Island a fost o surpriza “legendara”. M-a sunat de pe Broadway (in conditiile in care Tudor nu suna, orice-ar fi) sa-mi spuna ca trebuie sa fac orice sa ajung acolo. Si americanii…am aflat ca sunt bine imbracati: chiar si office, tinuta lor are ceva original. Noi parintii: extrem de multumiti de starea de bine a lui Tudor, de faptul ca nu au fost plangeri (cu o singura exceptie: nu a putut folosi toate facilitatile din campus), ca s-a inteles bine cu colegele si cu doamna profesoara Petre, ca a vazut atat de multe locuri despre care noi am tot auzit si citit, ca a retinut o multime de informatii (ceea ce inseamna ca i-au atras atentia, altfel…). Pentru dumneavoastra: multumiri pentru organizare si pentru faptul ca ati avut grija de fiul nostru si de toti colegii, de-altfel. Tabara s-a dovedit a fi un succes!

Mihaela S. (Group Leader) - Tabara Los Angeles

Va multumesc foarte mult tuturor!!! Ziua mea de nastere si viata mea sunt mai frumoase cu voi toti, echipa Mirunette! Multumiri cu totul speciale Doamnei Daniela Pavoni! Faceti un lucru extraordinar!!! Atat pentru copii cat si pentru parinti, cat si pentru profesorii insotitori! Imi doresc sa avem cat mai multe colaborari impreuna! Cu pretuire si recunostinta!

Mihaela P. (mama Theodorei) - Tabara Londra University College

Incep prin a va multumi dvs. si intregii echipe pentru frumoasa colaborare, de asemeni multe multumiri Andreei (group leader). Din spusele Theodorei a fost o “vacanta de vis”, iar din punctul de vedere al unui parinte - alaturi de echipa dvs. mi-am simtit copilul in siguranta. Succes pe mai departe echipa Mirunette si cine stie poate si alte colaborari. O seara frumoasa si numai de bine!

Matei S. - Tabara Brasenrose College Oxford

Mi-a placut foarte mult tabara de la Oxford. M-am distrat si am invatat multe lucruri noi. Singura sugestie pe care o dau e sa existe un program special, separat, in care cei care vor sa se poata inscrie pentru diferite sporturi. De exemplu, multi din tabara in care am mers voiau sa aibe un program in care sa poata juca tenis de camp, cricket sau fotbal. In afara de aceasta sugestie nu mai am nimic rau de adaugat. Consilierii au fost de treaba si mereu dispusi sa stea de vorba cu noi. Sper sa mai pot veni intr-o tabara cu Mirunette.

Matei P. - Tabara Oxford Brookes

Din toate taberele in care am mers vreodata, asta a fost preferata mea, ceva ce nu credeam ca voi mai spune dupa anul trecut. Am cunoscut multi oameni super, de care imi va fi tare dor!

Marisa D. - Tabara Oxford Brookes

M-am distrat nespus in aceasta tabara, am format prietenii de lunga durata, nu doar cu cei din grup, ci si cu persoane din alte tari. Multumesc Mirunette pentru posibilitatea pe care mi-a dat-o, de a ajunge intr-un final in Anglia.

Maricela V (mama lui Andrei) - Tabara New York

Foarte frumos, frumoase locatii ce au vizitat, abia astept sa se intoarca. Andrei si sa povesteasca despre locurile prin care au fost. Felicitari echipei de la Mirunette pentru organizare, copiii s-au simtit extraordinar si raman cu amintiri frumoase. Felicitari. Tineti-o tot asa.

Mariana P. (mama Ancai) - Tabara Franta

S-a intors Anca de la Paris. Spune ca a fost cea mai frumoasa tabara de pana acum. I-a placut foarte mult, cei de acolo foarte amabili, in fiecare zi au fost in oras si au vizitat muzee, excursii cu barca, turnul, catedrale. Cred ca i-a placut mai ales pentru ca mergeau cu metrou/ tren spre deosebire de UK si Irlanda unde ii duceau cu autocarul in oras. S-a imprietenit cu multi copii, toti erau veniti ca ea, nu erau grupuri. Concluzia a fost ca de-acum asa vrea sa mearga, nu mai vrea in grup. Si bineinteles ca o sa mai mearga in Franta. Multumim mult!

Maria V. - Tabara Oxford Brookes

Cea mai frumoasa experienta pe care am avut-o in viata mea. Va multumesc pentru oportunitatea de a-mi face prieteni de alte nationalitati si de a explora secretele Oxfordului. THANK YOU, MIRUNETTE!

Maria T. - Tabara Los Angeles

Tabara de vara din L.A. a fost o experienta foarte frumoasa si interesanata! Toti oamenii intalniti acolo au avut un impact pozitiv asupra mea, transformand excursia in America intr-o adevarata aventura petrecuta intr-un mediu organizat si distractiv. Excursiile au fost frumoase alaturi de staff si de colegii de tabara iar orele au fost interactive. Recomand aceasta experienta pentru aprofundarea limbii engleze si pentru vizitarea unor locuri renumite!

Madalina C (mama Corinei si a lui Andrei) - Tabara Ludlow

Va scriu pentru a va multumi pentru ajutorul in alegerea si organizarea taberei la care au participat Corina si Andrei. Asa cum ne-ati promis, copiii s-au intors extrem de incantati. Vor sa mearga si vara viitoare:). Andrei, pentru care am avut emotii s-a descurcat forte bine si vrea pentru vara viitoare sa opteze pentru film making si golf. Le-au placut foarte mult  atat cursurile cat si toate activitatile pentru care au optat.

Luiza V. (mama lui Horia) - Tabara Oxford Brookes

Va multumim pentru tot. A fost minunat. Horia aproape ca nu mai dorea sa se intoarca acasa. Cred sincer ca pentru el tabara a fost un eveniment care i-a schimbat destinul pentru ca l-a motivat sa studieze acolo. Ati fost ireprosabili. Va multumim inca o data pentru sansa acordata. Va vom recomanda cu caldura. Toate cele bune!

Luciana D. (mama lui Robert) - Tabara Hochst Frankfurt

Pentru Robi, tabara de la Hochst s-a potrivit foarte bine. Din nou l-am intrebat ce sa va spunem si mi-a raspuns: “Mi-a placut totul!”. Anul acesta am invatat ca este mai bine sa nu il fortam pentru cursul intensiv pt ca a putut sa participe si el la tot programul de dupa amiaza. Am comunicat foarte bine cu instructorii si am apreciat ca au facut tot ce era necesar sa ii fie bine lui Robi. Cu siguranta vom merge si anul viitor. Va multumim pentru tot suportul acordat si tinem legatura pentru anii urmatori. Noi deja am povestit mai multor colegi de scoala despre experienta lui Robi si speram sa le trezeasca interesul

Luciana D. (mama lui Robert) - Tabara Hochst Frankfurt

Pentru Robi, tabara de la Hochst s-a potrivit foarte bine. Din nou l-am intrebat ce sa va spunem si mi-a raspuns: “Mi-a placut totul!”. Anul acesta am invatat ca este mai bine sa nu il fortam pentru cursul intensiv pt ca a putut sa participe si el la tot programul de dupa amiaza. Am comunicat foarte bine cu instructorii si am apreciat ca au facut tot ce era necesar sa ii fie bine lui Robi. Cu siguranta vom merge si anul viitor. Va multumim pentru tot suportul acordat si tinem legatura pentru anii urmatori. Noi deja am povestit mai multor colegi de scoala despre experienta lui Robi si speram sa le trezeasca interesul

Luana S. - Tabara Los Angeles

Buna! Sincer mie mi s-a parut tabara per total una buna, chiar daca au mai fost si aspecte negative. Staff-ul a fost excelent, adica faptul ca erau aproape toti chiar apropiati de varsta noastra a fost chiar bine. Excursiile au fost ok doar ca puteau sa fie ceva mai organizate. Faptul ca nu am ajuns la inceputul saptamanii m-a dat putin peste cap, dar a fost bine ca si plecarile nu au depins de asta. Chiar daca la inceput nu prea aveam timp liber, spre sfarsitul taberei au mai echilibrat balanta. Deci mie mi a placut modul in care au decurs cele 2 saptamani si o sa recomand tabara si altor prieteni.

Ileana C. (mama lui Adrian) - Tabara New York

Va multumim pentru organizare si ne gandim sa mearga Adi si anul viitor.

Horia V. - Tabara Oxford Brookes

This truly remarkable experience has opened my eyes and made me realise that pursuing a career abroad would be the best choice for me. Huge thanks to Mirunette for giving me this opportunity!

Geta A. (mama Mariei) - Tabara Oxford Brookes

La cateva zile de la intoarcerea Mariei din tabara, dorim sa va transmitem cateva impresii. Tabara de lb. engleza de la Oxford a fost cea mai tare provocare! Si s-a dovedit cea mai frumoasa experienta! De la orele de limba engleza, la excursii... si toate celelalte activitati! Totul a fost genial! Maria a cunoscut oameni minunati... Multumim group leaders, Ana si Mariana - au ajutat-o mult pe Maria sa evolueze! Multumim organizatorilor pentru profesionalism!

Gabriel N. - Tabara Oxford Brookes

Tabara a fost plina de distractie si a trecut asa rapid incat nu mi-am dat seama. In aceasta perioada de timp am reusit sa imi fac prieteni noi si sa devin mai responsabil.

Florentina S. (mama Laurei) - Tabara Los Angeles

Va multumim foarte mult pentru seriozitatea de care ati dat dovada, va multumim pentru interesul si implicarea dumneavoastra, incepand de la inscriere si pana la finalul acestei tabere. Laura s-a intors din aceasta tabara foarte incantata si multumita de tot ce s-a intamplat acolo, iar eu am sa va recomand cu mult drag si altor parinti care isi doresc ca copiii lor sa traiasca o astfel de experienta. Cu siguranta, noi vom mai merge alaturi de dumneavoastra intr-o alta tabara unde cu siguranta vom descoperi alte locuri si alti oameni si unde vom trai o experienta la fel de frumoasa ca cea din LA. Va dorim o vara minunata in continuare!

Emilia P. - Tabara Oxford Brookes

Este de neimaginat, gandindu-ma retrospectiv, ca la inceputul saptamanii nu stiam pe nimeni, iar acum am ramas cu ganduri pozitive, oameni deosebiti in suflet. In timpul acestei perioade am creat amintiri si prietenii greu de uitat. Multumesc Mirunette pentru aceasta experienta magica!

Elena C. - Tabara Oxford Brookes

Aceasta tabara a fost cu adevarat minunata. M-am imprietenit cu oameni de peste tot din lume de la care am invatat o multitudine de lucruri noi. Sunt foarte recunoscatoare pentru aceasta oportunitate. Multumesc Mirunette, dar si GL-ului care a avut rabdare cu noi si a facut tot posibilul ca totul sa fie bine.

Daniela N. (mama lui Daniel) - Tabara Fort Lauderdale Miami

Dacă vom avea posibilitatea, ne vom realatura, cu drag, echipei dumneavoastra! Sa auzim numai de bine!

Daniela G. (mama Alessiei) - Tabara Bromsgrove School

Sunt mama Alessiei G. si vreau sa va multumesc mult pentru modul in care ati organizat o tabara minunata! Alessia s-a intors cu multe impresii frumoase, cu  lucruri noi invatate, cu amintiri placute despre prieteniile pe care si le-a facut si abia asteapta sa mearga din nou in tabara anul viitor. Nu in ultimul rand, vrem sa-i mulțumim in mod deosebit d-nei Lucia care a stiut sa-i organizeze si sa-i supravegheze pe copii in mod exemplar astfel incat sa nu existe incidente neplacute. In plus, ideea de a le face fotografii in fiecare zi si de a le posta pentru noi parintii  a fost extraordinara si a fost o bucurie pentru noi sa le vedem si sa fim la curent cu activitatile lor. Inca o data , va multumim din suflet pentru vacanta minunata pe care copilul nostru a petrecut-o si va asiguram de toata consideratia noastra, cu speranta ca la anul vom repeta experienta. Cu drag!

Cristina H. (mama lui Bogdan) - Tabara Clifton College

Vrem sa va multumim pentru modul impecabil in care ati organizat tabara de la Clifton College (6-20 august) din Bristol, UK, in care a fost si fiul nostru, Bogdan. A fost o premiera atat pentru el cat si pentru noi, insa totul a decurs lin si fara "turbulente", incepand cu chiar prima discutie purtata cu doamna Iuliana. Felicitari pentru modul ne-romanesc in care va faceti treaba ! (n-am gasit o descriere mai justa de atat) Va dorim ca tot ceea ce planificati si organizati sa va mearga din plin intotdeauna si va multumim pentru atentia si seriozitatea dvs, fara de care aceste experiente nepretuite pe care copiii nostri au sansa sa le dobandeasca - nu ar fi fost posibile. Pe curand!  🙂

Catalina M. (mama Ioanei) - Tabara Londra Queen Mary University

Va multumim pentru tabara organizata la Londra, la care a participat si Ioana! Ce i-a placutcampusul foarte frumos si bine organizat cu camine, cantine/restaurant, biblioteca, sala de sport si activitati recreative, mancarea, programul de vizite  (mai putin Tate muzeul de arta, care arata neatractiv si pe exterior, fiind o fosta centrala electrica), excursiile. Ce nu i-a placut – că nu au stat la activitatile de seara pana la final. Ce recomanda participanta – aveti un nivel asa de bun al taberei incat nu are recomandari de facut. Succes in continuare!

Calin H. - Tabara Oxford Brookes

A fost o experienta unica, care a trecut pana sa isi dea cineva seama. M-am imprietenit cu multi oameni atat din Romania, cat si din mediul international. Staff-ul local a fost super dragut si amabil; desi unele activitati erau boring, reuseau sa faca lucrurile interesante ca sa se distreze majoritatea lumii. Multumesc Mirunette pentru aceasta oportunitate!

Ani P. - Tabara Oxford Brookes

O experienta inspirationala si educativa si unica pe care am ajuns sa o ador si sa imi doresc sa nu se mai sfarseasca.

Andrada B. - Tabara Los Angeles

M-am intors foarte fericita din tabara, dar mi-a parut rau ca am plecat. Stafful a fost cel mai bun din toate taberele in care am fost eu si activitatile diversificate. Sincer cursurile de engleza nu au fost la un standard academic foarte ridicat. Per total a fost foarte tare!

Anamaria D. (Group Leader) - Tabara Oxford Brookes

A fost o onoare si o bucurie pentru mine sa indeplinesc sarcina de grup leader a acestor tineri deosebiti. Felicitari si parintilor pentru implicarea lor in educatia copiilor.

Ana T. - Tabara Los Angeles

Tabara in L.A. a fost o experienta foarte frumoasa! Totul de la staff-ul extrem de primitor si pana la colegii de excursie si alti organizatori au fost factori care facut ca excursia mea in America sa fie una memorabila. Recomand aceasta tabara oricui doreste sa se avante putin mai mult in cultura americana si sa isi perfectioneze totodata limba engleza!

Adrian C (tatal lui Adrian) - Tabara New York

Astazi se termina povestea visului american. Copiii sunt fascinati si extrem de multumiti de organizarea acestei tabere. Felicitari Mirunette Education pentru implicare totala in reusita acestei epopei deosebite. Multumiri si Group Leader-ului pentru organizare si implicare in teritoriu. Am trait doua saptamani fascinante alaturi de copii gratie pozelor dar si a tehnologiei avansate de conectivitate. Suntem tare mandri de ei pentru capacitatea lor de adaptare la o societate complet diferita. Multumim!!!!

Adina R. (mama Alexandrei) - Tabara Cambridge

Alexandra apreciaza ca deosebit de utila deplasarea la Cambridge.

2018

Tanase G. (mama lui Tudor) - Tabara Los Angeles

A fost minunat in tabara! Multumesc frumos pentru grija si profesionalism! Multumesc mult pentru raspunsurile rapide si la obiect. Sa aveti o vara minunata in continuare. Multumiri intregii echipe Mirunette!

Sorina H. (mama Daillei) - Tabara de Iarna Verbier

Felicitari intregii echipe pentru felul in care a organizat totul astfel incat acesti copii sa se simta bine si sa pastreze in amintirea lor experiente frumoase. Pentru mine a fost suficient sa citesc bucuria de pe fata copilului la gandul unei posibile reintoarceri pe partiile elvetiene, anul viitor. Prima zi de scoala a inceput cu “vreau pe partie la ski, de ce a fost atat de scurta vacanta!”

Roxana I. (mama lui Robert) - Tabara de grup Miami-Fort Lauderdale SUA

Va mulțumim tare mult! Va pretuim si va suntem foarte recunoscatori pentru influenta benefica pe care ati avut-o in devenirea baietilor nostri. Robert este din acest an student la UMF Carol Davila Bucuresti la sectia cu predare in limba engleza. Are colegi din mai multe tari europene in grupa si de pe alte continente la nivel de an. Baia de limba din cele doua tabere in care a participat cu Mirunette a contat enorm. Multumiri calduroase celor doua doamne profesoare implicate in acele excursii in UK și USA - doamna prof. Daniela S. si doamna prof. Magdalena B. Spor în tot ce faceti si mult succes! Roxana I.

parintii lui Horia - Tabara individuala de limba germana Viena

As vrea sa pot spune lumii intregi cat de mult a insemnat aceasta experienta pentru el si sa va pot multumi indeajuns! A plecat un copil si s-a intors un tanar, aproape de nerecunoscut, un adolescent aproape adult. Nu cred ca vom uita vreodata acest moment. In fiecare zi imi spune cat ii este de dor de Viena, de prietenii noi facuti acolo, de distractie si de scoala. Pentru ca daaaa i-a placut la scoala! Uimitor, nu-i asa? EmojiEmoji Iti multumesc inca o data, abia asteptam tabara de vara viitoare! doi parinti fericiti mama & tata Horia

Mioara A. (mama Biancai) - Tabara Bradfield 2018

Bianca asteapta deja urmatoarea tabara. A fost o calatorie cu bune si mai putin bune. Ar fi vrut sa socializeze mai mult cu copii din mai multe tari. Cursurile, activitatile, excursiile si timpul petrecut cu grupul de italieni i-au depasit toate asteptarile. A fost atat de incantata incat m-a sunat aproape in fiecare zi sa imi povesteasca. Intelegerea fusese sa sune doar daca are vreo problema. Group leader-ul Mirunette a fost tot timpul alaturi de ei, Bianca a simtit-o ca pe o prietena. Avem multe poze, voi selecta cateva si va voi trimite saptamana viitoare. Multumesc ca m-ati tinut la curent cu tot ce au facut copiii acolo, aproape ca intrasem si eu in atmosfera taberei si am simtit acelasi regret ca s-a terminat. Mioara A., mama Biancai

Maria T. (mama lui George) - Tabara Cambridge

Buna dimineata! Daca un copil selectiv cum este George s-a declarat incantat de tabara in Marea Britanie, 12-26 august, nu imi ramane decat sa va multumesc din suflet pentru tot si sa va recomand, cu caldura, cunoscutilor mei. Foarte important, domnul Cristian T., group leader, a fost o prezenta extrem de agreabila. Asteptam cu interes ofertele de tabere in SUA pentru 2019. Cu cele mai bune ganduri,  Maria T.

Mama lui Andrei V.- Tabara de grup limba Engleza - Fort Lauderdale - Miami, SUA 2018

A foarte incantat Andrei de tabara, s-au distrat, au facut plaja piscina, jocuri, au ajuns ok cu totul. Multumim frumos pentru tot nu am cuvinte, cum sa va multumesc sunteti o echipa extraordinara. Va imbratisez cu drag. Sunt extrem de emotionata cand va scriu sunteti cei mai buni. Va doresc numai bine si sa o tineti tot asa la cat mai multe organizari. Va multumesc!

Lucia A. (Mama Alexandra)

Multumim mult! Cei 4 ani in care am mers cu Mirunette in tabere ne-au ajutat sa ne facem visul realitate! Acum studiem Management in Media In Haga Olanda. Experientele cu Dvs ne-au facut sa stim ce sa alegem pentru noi sa fim mult mai siguri cu ceea ce ne dorim! Multumim mult pentru urarea frumoasa!

Ivona si D. G. (parintii Costianei) - Tabara de grup Miami-Fort Lauderdale SUA 2018

Ivona si eu va multumim din nou pentru sejurul in SUA oferit Costianei. Costiana s-a intors ieri entuziasmata de experienta acestei tabere si parerea noastra este ca, in afara noutatii in sine si imbunatatirii cunostintelor ei de limba engleza, aceasta noua intalnire cu America i-a trezit un interes crescut pentru o posibila educatie universitara in aceasta tara. Ceea ce ma bucura nu este neaparat dorinta ei de a studia in America ci drumul pe care va trebui sa-l parcurga pentru a face acest lucru posibil. Cum bursa ar fi obligatorie, Costiana stie ca va trebui sa aiba un CV convingator pentru a o obtine, ceea ce este foarte important pentru ea ca eleva de liceu si ca tanara care se isi doreste si se pregateste pentru o viata independenta de succes. Inca o data, va multumim!

Ioana I. - participant concurs Mirunette Language Competition 2018

Nu vreau decat sa va multumesc, nu pentru premii cat mai ales pentru oportunitatea in sine, dar si pentru implicare si seriozitate. A participa la acest concurs a insemnat o experienta extraordinara pentru mine!

Elena S. (mama lui Victor) - Tabere de grup Oxford, New York si California

Va multumim frumos! Victor a absolvit Facultatea de Arhitectura Ion Mincu (Bucuresti) si este un tanar athitect. Activitatile la care a participat in cadrul taberelor Mirunette au contat in dezvoltarea lui personala si profesionala! Elena S.

Elena D. - 2 saptamani minunate in Viena

Buna ziua, Vreau sa va multumesc pentru inca o tabara reusita! Am petrecut 2 saptamani minunate in Viena, mi-am facut prieteni si am invatat. Parca nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul! Astept cu nerabdare urmatoarea tabara! Cu mult drag, Elena D.

Cristina N. (mama Anei si a Claudiei) - Tabara Bromsgrove 2018

Va multumim pentru grija fata de copiii nostri, caldura, implicare, daruire, profesionalism! Fetele mele, Ana si Claudia au petrecut impreuna cu dvs. cea mai frumoasa tabara de pana acum, o experienta interesanta, utila, cu amintiri unice. Meniul de la restaurant ar fi un minus bifat de ele, insa conexiunile umane si prieteniile legate, in final au compensat acest neajuns. Mama surorilor Ana si Claudia N.

Carmen B. - Tabara Franta

Va multumesc pentru tot, cursul a fost exceptional si voi repeta cu siguranta.

Camelia V. - Tabara Germania

"Copilul" nostru de 18 ani ne-a spus ca a fost o vacanta foarte frumoasa in care s-a simtit minunat. Singura problema a sa a fost departarea de oras, insa pentru noi, parintii, asta a insemnat punctul forte. De oras avem parte tot anul, iar vacanta la munte intr-un loc mai retras in mod sigur a facut bine tuturor!!! Multumim inca o data pentru implicare si grija fata de copii!!

Camelia V. - Tabara Germana, Germania, Munchen Adventure

Buna ziua, Va transmitem si parerea noastra despre tabara: ,,Copilul" nostru de 18 ani ne-a spus ca a fost o vacanta foarte frumoasa in care s-a simtit minunat. Singura problema a sa a fost departarea de oras, insa pentru noi, parintii, asta a insemnat punctul forte. De oras avem parte tot anul, iar vacanta la munte intr-un loc mai retras in mod sigur a facut bine tuturor!!! Multumim inca o data pentru implicare si grija fata de copii!! Cu stima, Camelia V."

Adina D. (mama lui Andrei) - Tabara Oxford Brookes

Va multumesc in numele meu si al baiatului meu pentru buna organizare a taberei. Andrei s-a intors foarte incantat si mai increzator in propriile forte, mai comunicativ. Multumiri si doamnelor profesor pentru ca au avut grija de copii si au fost alaturi de ei in aceasta minunata aventura.

2017

Vlad si Victor B. - Tabara lb engleza Clifton College, Bristol, UK

Per ansamblu am cules un feedback extrem de pozitiv de la copiii mei. Voi incepe sa va spun ca nu am ales intamplator acest colegiu cand am decis sa-i trimitem acolo. Prietena mea cea ma buna stabilita in Londra este casatorita cu un cetatean britanic (care a foat scolit la un boarding school, actual angajat in diplomatia Marii Britanii), asa ca i-am trimis lista cu toate colegiile la care Mirunette facea summer camps ca sa-mi recomande unul. Dintre toate listate, 2 mi-au fost recomandate din categoria lor de varsta (Wellington College si Clifton College). Clifton College a fost pe primul loc, motivand a fi un colegiu de prestigiu, cu o istorie vasta si cunoscute cu performante notabile. In plus, uitandu-ma pe pozele colegiului, am notat ca se afla intr-un oras de senzatie, Bristol, iar cladirile colegiului ziceai ca sunt desprinse din Hogwarts (see Harry Potter). Toate astea ne-au ajutat sa incropim si pentru copii o poveste faina care sa-i atraga intr-o tabara de 2 saptamani in afara tarii, unde erau nevoiti sa vorbeasca intr-o limba straina lor si mai mult de atat, cu copii si profesori pe care nu-i cunosteau anterior. Dar mai bine sa va dau feedback pe fiecare din urmatoarele apecte:
  • Locatie – minunata, spatii largi, terenuri de sport, verdeata, dormitoarele cu 3 paturi (sau mai multe) au fost binevenite;
  • Cursuri – foarte bine primite de copii, care nu s-au plans deloc de incarcare sau stil de predare; de cand au venit acasa nu mai au trac sa vb engleza (chiar intreaba cum se spune etc.);
  • Mancare – a fost f apreciata, mai ales hamburger & chips (nu stiu daca e relevant, dar copiii mei nu sunt pretentiosi la mancare);
  • Excursii imprejurimi – toate au fost bine venite, multe de invatat si de vazut;
  • Activitati extra (sportive) – desi mi s-a parut un program incarcat la inceput, de fapt cred ca a fost PERFECT, astfel ca fiecare ora a fost petrecuta frumos si util (ai mei copii fac zilnic sport);
  • Tot programul taberei a fost fff bine distribuit si organizat. FELICITARI!
  • Colegii din Romania – grupa inchegata si copii buni, ai mei au reusit sa se integreze ff usor;
  • Profesoarele din Romania – probabil ca buna desfasurare a tuturor activitatilor a fost datorata si de o buna supervizare si organizare din partea acestora, mai ales ca trebuie sa tina in frau 20 copii (parte din ei pe care nu-i cunosteau anterior);
  • Animatorii din UK – ffff apreciati de copii, se pare ca ei au fost motivul pentru care au plans la despartire in finalul taberei.
Andra B.

Vlad G. - Tabara lb engleza Haileybury College, UK

As dori cu aceasta ocazie sa va multumesc foarte mult ptr organizarea taberei Mirunette de la Haileybury college. Vlad s-a simtit excellent in aceasta tabara si a fost foarte multumit de transport, cazarea din colegiu, de mesele din campus, de progamul de activitati extrascolare (cel mai mult i-a placut excursia la parcul de distractii si cea de la Oxford). S-a atasat mult de stafful de la colegiu, care inteleg ca au apreciat ca era comunicativ si i-a placut metoda lor de predare prin joc si filmulete. In mod expres vreau sa le multumesc Cristianei si Alexandrei, pentru modul extrem de atent in care au avut grija de copii in aceasta tabara. Amandoua au foarte atente la nevoile individuale ale fiecarui copil, chiar cu riscul de a nu avea timp personal la dispozitie! Pentru Vlad, care era printre cei mai mici din grup si destul de imprastiat, a fost foarte important ca le-a simtit aproape de el si ca a putut comunica si rezolva toate problemele lui cu ajutorul lor. Indiferent cat de bine organizata e tabara, rolul Group Leader-ilor ramane unul essential pentru ca participantii sa se simta excellent, iar fetele s-au descurcat de minune! Andreea G (mama lui Vlad)

Tudor J. - Tabara lb engleza Miami Barry University, SUA

Buna dimineata, Eu vreau sa va multumesc in primul rand pentru ca mi l-ati adus acasa viu si nevatamat 🙂 In al doilea rand va multumesc pentru felul in care ne-ati tinut la curent cu tot ce se intampla, a fost aproape ca si cum am fi fost si noi acolo in vacanta. Nu am avut timp de vorbit prea multe pentru ca a plecat deja la Untold ieri dimineata, dar va scrie impresii dupa ce se intoarce. Oricum a fost entuziasmat si si-ar fi dorit sa mai stea. Va multumesc inca o data si va doresc vacante la fel de frumoase in continuare ! Marinela J (mama lui Tudor)

Tudor D. - Tabara lb engleza Bromsgrove School, UK

Tudor s-a distrat foarte bine in vacanta. Si-a facut multi prieteni noi si ar fi vrut sa mai ramana. In legatura cu clasele de limba engleza - le-a perceput foarte usoare, sub nivelul lui de cunoastere a limbii engleze, din pacate sub acest aspect se pare ca nu a asimilat cunostinte noi. Aurora D (mama lui Tudor)

Toma N. - Tabara lb engleza Bradfield College, UK

Toma s-a simtit foarte bine, au participat la multe activitati si s-au integrat bine in grup, facand si multi prieteni. S-au atasat foarte mult de d-na profesor Andra, care a fost foarte draguta. Va multumim mult! Raluca N (mama lui Toma)

Teodor C. - Tabara lb engleza Miami Barry University, SUA

Va multumim foarte mult. Intr-adevar a fost o experienta minunata pentru Teo. Avand in vedere ca i-a placut atat de mult (cred ca cel mai mult Centrul Nasa) si-a exprimat deja dorinta ca ar dori sa mearga cu dvs. si la anul. Prin urmare, tinem legatura. Catalina C (mama lui Teodor)

Sofia S. - Tabara lb engleza Wellington College, UK

Feedback-ul este unul pozitiv, clar ... Sofia mi-a zis ca incepe sa-si stranga banutii din bursa pentru ca mai vrea in tabara si la anul… si, odata si-odata, poate va ajunge si in America ...visul ei! Silvia S (mama Sofiei)

Robert I. & Ronald I. - Tabara lb engleza Fort Lauderdale, SUA

Va multumim pentru tot ce ati facut dvs si echipa Mirunette pentru copiii nostri – comunicare permanenta cu noi, parintii, grija absoluta pentru ei, monitorizare si organizare impecabile in tabara etc. Am fost linistiti stiindu-i pe ei fericiti si relaxati, intr-o vacanta de mult dorita de ei, dar si bine-meritata! Sunt convinsa ca o vor tine minte toata viata si ca va avea un impact notabil asupra viitorului lor. Toata consideratia si multumiri calduroase doamnei profesor Magdalena B. Baietii nostri s-au simtit minunat sub aripa dumneaei. Ii sunt profund recunoscatoare mai ales pentru grija acordata pe final lui Robert, care a racit putin (soc termic). Este reconfortant sa stim ca le-a fost mereu aproape ca o mama adevarata. Toate cele bune si mii de multumiri tuturor celor care ne-au trimis mesaje si au facut actualizarea albumului foto! Cu prietenie, Roxana si Florin I (parintii lui Robert si Ronald)

Rares I. - Tabara individuala lb Engleza Ludlow, UK

As vrea sa multumesc echipei Mirunette pentru oportunitatea oferita lui Rares de a participa la tabara din Ludlow, Moor Park School. Au fost doua saptamani extraordinare, atat din punctul de vedere al actului lingvistic, cat si al interactiunii cu colegi din lumea intreaga. Facand o comparatie cu alte tabere de vara din UK(Sidcot, Broomsgrove) aceasta este de departe cea mai frumoasa si educativa experienta. Multumim inca o data. Ligia I (mama lui Rares)

Mihaela C. - Tabara individuala lb germana Koln, Germania

Am revenit acasa cu o multime de impresii frumoase, prieteni nemaipomeniti si amintiri pentru o viata intreaga! Va multumesc pentru atitudinea si grija pe care ati purtat-o pe tot parcursul organizarii plecarii mele in aceasta tabara. Va urez toate cele bune si sper sa ne mai auzim la anul! Mihaela

Matei B. – Tabara lb engleza Queen’s College, UK

Buna ziua, Matei va multumeste pentru aceasta tabara minunata. S-a simtit foarte bine, totul a fost perfect. Va multumim si va dorim vacanta frumoasa in continuare pentru toata lumea. Mari B (mama lui Matei)

Maria T. - Tabara lb engleza Fettes College Edinburgh, UK

Multumim mult! Copii au fost foarte incantati si nu mai vroiau sa se intoarca acasa! Multumim inca odata pentru tot si d-nei profesor Gina pentru ca a avut grija de ei! Dorina T (mama Mariei si matusa lui Matei si Radu)

Maia C - Tabara lb engleza Londra UCL, UK

Thank you very much for the good and original wishes!! I also want to thank you for the UCL camp; it was a fantastic experience and opportunity for my mind to see further. I overcame some of my deeply-rooted limits and I have fatefully met amazing people. Have a nice day, clear mind and succesful work! Maia

Kara S. - Tabara lb engleza Haileybury College, UK

Aceasta tabara a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea. A fost interesanta si chiar daca am petrecut 30 de ore in sala de clasa, nu m-am simtit ca la scoala, ci ca intr-un grup de prieteni. Lucrul care mi-a placut cel mai mult in tabara a fost interesul profesorilor si al staff-ului pentru noi. Acestia au fost incredibil de prietenosi si intelegatori, incercand mereu sa ne faca sa traim la maxim acele 2 saptamani. Nu pot gasi aspecte negative ale acestei tabere care sa-mi fi influentat prea mult sederea. As dori sa mai particip la aceste tabere intr-o zi. Kara

Kara S. - Tabara lb engleza Haileybury College, UK

Aceasta tabara a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea. A fost interesanta si chiar daca am petrecut 30 de ore in sala de clasa, nu m-am simtit ca la scoala, ci ca intr-un grup de prieteni. Lucrul care mi-a placut cel mai mult in tabara a fost interesul profesorilor si al staff-ului pentru noi. Acestia au fost incredibil de prietenosi si intelegatori, incercand mereu sa ne faca sa traim la maxim acele 2 saptamani. Nu pot gasi aspecte negative ale acestei tabere care sa-mi fi influentat prea mult sederea. As dori sa mai particip la aceste tabere intr-o zi. Kara

Ilinca S. - Tabara lb engleza Fettes College Edinburgh, UK

Ilinca s-a simtit foarte bine 🙂 multumim pentru tot. Pentru la anul am in vedere o tabara pentru ea preferabil in SUA sau intr-o zona unde se vorbeste franceza, daca exista asa ceva 🙂 In cazul in care au aparut deja oferte, sau imi puteti face recomandari pentru o tabara interesanta, sunt deschisa sa avem o discutie pe aceasta tema. Cristina S (mama Ilincai)

Ilinca C. – Tabara lb engleza Londra UCL, UK, 6-20 august 2017

Multumim mult pentru tot efortul depus, pentru o organizare perfecta si o comunicare excelenta! Totul la superlativ! Roxana C (mama Ilincai)

Diana B. - Tabara lb engleza New York Fordham University, SUA

Multumim din suflet pentru promptitudine! Asteptam cu nerabdare ofertele de tabara Mirunette, chiar si pe cele din vacanta de iarna! Diana  a venit incantata din tabara, are prieteni noi, e mai increzatoare in ea si in sansa ei de a gasi cadre didactice care sa-i ridice stacheta, oameni frumosi, deschisi si cu darul si vointa de a sadi in mintea ei setea de cunoastere. Multumim pentru urari si le intoarcem inzecit: Vara 2017 de vis sa aveti atat dumneavoastra cat si intreg colectivul Mirunette! Anamaria B (mama Dianei)

Diana B. - Tabara lb engleza New York Fordham University, SUA

Multumim din suflet pentru promptitudine! Asteptam cu nerabdare ofertele de tabara Mirunette, chiar si pe cele din vacanta de iarna! Diana  a venit incantata din tabara, are prieteni noi, e mai increzatoare in ea si in sansa ei de a gasi cadre didactice care sa-i ridice stacheta, oameni frumosi, deschisi si cu darul si vointa de a sadi in mintea ei setea de cunoastere. Multumim pentru urari si le intoarcem inzecit: Vara 2017 de vis sa aveti atat dumneavoastra cat si intreg colectivul Mirunette! Anamaria B (mama Dianei)

David M. - Tabara individuala lb engleza Leysin, Elvetia

Doream sa va multumesc pentru tot, David s-a simtit foarte bine la Leysin. Asteptam propuneri de tabere pentru iarna, la ski! Raluca M (mama lui David)

Dana C. (mama lui Luca) – Tabara Los Angeles

Pentru Luca este al treilea an in care merge in taberele organizate de Mirunette, dar aceasta a fost "tabara vietii"! S-a intors extrem de bucuros, are un milion de poze... incercam sa le sortam si sa va trimitem. De asemenea au fost si cei mai buni insotitori de grup de pana acum, cu care Luca s-a inteles foarte bine. Chiar daca nu a reusit sa socializeze prea mult cu copii din alte tari, Luca a legat prietenii cu copiii din grupul lor. Pe scurt, a fost o tabara de exceptie. MULTUMIM!!!!!

Catalin L. (tatal Alexandrei) - Tabara Blossin

Va multumim pentru tabara organizata si grija fata de cei “mici”. Am o singura intrebare: cand se organizeaza urmatoarea tabara? Pentru noi rezervati de acum un loc la Blossin.

Catalin L. (tatal Alexandrei) - Tabara Blossin

Va multumim pentru tabara organizata si grija fata de cei “mici”. Am o singura intrebare: cand se organizeaza urmatoarea tabara? Pentru noi rezervati de acum un loc la Blossin.

Carla G. - Tabara individuala lb germana Hochst, Germania

Fetele se simt foarte bine in tabara, astept mai multe detalii cand se vor întoarce. Din ce mi-a explicat Carla, copii au un program foarte plin, sunt foarte bine organizati iar cursurile placute. Au facut zilnic cate o excursie sau ceva interesant. Va multumesc. Raluca G (mama Carlei)

Carla G. - Tabara Hochst Frankfurt

Fetele se simt foarte bine in tabara, astept mai multe detalii cand se vor întoarce. Din ce mi-a explicat Carla, copii au un program foarte plin, sunt foarte bine organizati iar cursurile placute. Au facut zilnic cate o excursie sau ceva interesant. Va multumesc.

Camelia V. (mama lui Razvan) - Tabara Blossin

Buna ziua, tin sa va multumesc pentru modul in care ati inteles sa ne informati zilnic de activitatile pe care le-au avut copii in cele doua saptamani. In ceea ce il priveste pe Razvan, aceasta tabara a fost o experienta minunata din toate punctele de vedere. Ne bucuram ca am facut aceasta alegere!! Speram sa mergem cu dvs. si in alte tabere!!

Bianca M. - Tabara individuala lb germana Koln, Germania

Doream sa va informez ca Bianca se simte foarte bine in Koln, s-a imprietenit cu toti colegii, se distreaza zilnic, ii place profesoara care este din Austria si care o lauda mereu. Zilele trecute cand i-am spus ca imi e dor de ea, mi-a zis ca ea nu ar mai pleca din Koln. Multumesc mult, Carmen M (mama Biancai)

Bianca M - Tabara limba Germana Koln, Germania

Bianca se simte foarte bine in Koln, s-a imprietenit cu toti colegii, se distreaza zilnic, ii place profesoara care este din Austria si care o lauda mereu. Zilele trecute cand i-am spus ca imi e dor de ea, mi-a zis ca ea nu ar mai pleca din Koln. Carmen M (mama Biancai)

Andrei C. - Tabara lb engleza Fettes College Edinburgh, UK

Baiatul meu a fost foarte entuziasmat. Ar fi vrut mai mult sport. Oricum sport a facut destul caci am inteles ca aproape in fiecare seara jucau fotbal pe gazon si asta i s-a parut extraordinar. Mi-ar place sa mearga si anul urmator. Daca se poate sa stim unde merg cei care erau nascuti in 2001 si 2002 cu care Andrei a socializat mai mult. Unii dintre copii se cunosteau. Radu C (tatal lui Andrei)

Ana-Maria D. (mama lui Dan si a Oanei) - Tabara Los Angeles

Multumim mult, copiii (cel putin ai mei) sunt asa incantati ca deja se gandesc la urmatoarea tabara!

Ana A. – Tabara lb engleza Fort Lauderdale, Florida, SUA

Tabara din Fort Lauderdale a depasit toate asteptarile si s-a dovedit a fi o experienta unica si plina de momente de neuitat. Bucuria si entuziasmul pe care le aveam inca din primul moment in care am pasit in afara avionului de pe aeroportul din Miami au fost sporite atunci cand am vazut hotelul in care urma sa ne petrecem urmatoarele doua saptamani. Dupa ce ne-am odihinit dupa drumul lung pana in SUA, aventura in Miami a inceput! Ne-am inceput prima zi cu emotii deoarece am fost supusi unui test in urma caruia urma sa fim repartizati pe clase,insa dupa ce am trecut de acest moment, am rasuflat usurati si am fost dusi intr-un tur in Downtown Fort Lauderdale pentru a cunoaste locurile din jurul scolii. Am avut onoarea sa vizitam si sediul organizatorilor si sa-l cunoastem pe directorul programului. In urmatoarea zi ne-am cunoscut colegii de diferite nationalitati si profesorii si am inceput cursurile de limba engleza. Acestea au fost pe cat de distractive si de placute, pe atat de educative, totul datorita profesorilor care au reusit sa creeze o atmosfera minunata prin profesionalismul de care au dat dovada, dar in acelasi timp si prin atitudinea pe care acestia o aveau fata de noi, facandu-ne sa ne simtim ca si cum eram prietenii lor, si nu elevii. Dupa  pranzul luat la cantina scolii, mergeam in diferite excursii care ne faceau sa apreciem si mai mult experienta din Miami. In primele zile am fost la diferite plaje, cum ar fi Fort Lauderdale Beach, Miami South Beach sau Palm Beach, unde am avut ocazia sa ne bronzam in razele fierbinti specifice Floridei si sa inotam in apa cristalina si calda a oceanului. Croazierele pe canalele din Miami au fost niste experiente minunate in care am putut vedea casele si iahturile celebritatilor, reusind astfel sa facem poze cu un peisaj memorabil. In aceasta tabara am avut si ocazia de a vedea un meci autentic de baseball al echipei The Marlins pe stadionul din Miami. Chiar daca nu suntem niste fani infocati ai acestei echipe, noi tot am vizitat magazinul de la stadion si ne-am cumparat tricouri si sepci pe care le-am purtat in timpul meciului. In weekend am avut sansa sa ne intoarcem pe taramurile copilariei si am fost intr-o excursie de o zi la Universal Studios unde am profitat de fiecare minut pentru a ne distra si a vizita toate locurile magice din "Islands of Adventure". Toate oboseala pe care am avut-o in urma zilei petrecute la parcul de distractii a disparut atunci cand am vazut locurile minunate din turul orasului Miami. Prima data am vizitat zona Wynwood unde am facut poze cu graffiti-urile impresionante, urmata de Little Havana, un cartier latino care ne-a impresionat prin muzica si voia buna prezente acolo. La sfarsitul zile am luat cina la renumitul restaurant Hard Rock Cafe Miami, un loc minunat care ne-a placut foarte tare. A doua saptamana din program ne-am inceput-o cu vizita la NASA unde am avut marele noroc sa vedem lansarea unei rachete, urmata de vizionarea unui film despre misiunea pe Marte. Ultima excursie, adica cea de  la Everglades, putem spune ca a reprezentat o dovada din curaj din partea noastra intrucat ne-am plimbat cu airboats pe apele pline cu aligatori si serpi, ba chiar am facut si poze in timp ce tineam in brate un aligator. Bineinteles ca nu puteam sa venim in Miami fara sa mergem la cumparaturi in faimoasele malluri de aici. Fiecare vizita, fie ca a fost la imensul mall Sawgrass Mills, fie la Galleria Mall, a fost ocazia perfecta pentru a ne cumpara tot ceea ce ne doream. Ultima zi la cursuri a fost una emotionanta deoarece ne-am dat seama ca momentul despartirii de prietenii noi facuti in aceasta tabara este aproape, insa am incercat sa depasim acest moment prin pozele facute cu intreg grupul si prin mesajele frumoase pe care ni le-am transmis unul altuia. Pana si profesorii s-au aratat emotionati de terminarea programului si de plecarea noastra. Ne-am asigurat ca vom tine legatura si am facut schimb de adrese de facebook, instagram, mail si numere de telefon, incheindu-ne ziua cu o petrecere la piscina. In concluzie, aceasta tabara va ramane adanc intiparita in inimile noastre. Am reusit sa legam niste prietenii pe care nici macar miile de kilometrii departare nu vor reusi sa le destrame, am vizitat locuri spectaculoase si am avut parte de experiente pe care doar in Miami le puteam avea. Totul a fost perfect, mai putin un singur lucru... totul s-a terminat mult prea repede! Ana

Alexia D. - Tabara lb engleza Haileybury College, UK

Dragi prieteni, Am ales tabara cu Mirunette pentru ca ni s-a spus ca sunt cei mai buni in ceea ce fac. Din pacate, multi s-au inselat pentru ca, de fapt, Mirunette International sunt cei mai buni!! Plecand de la o foarte buna comunicare si continuand cu excelenta organizare atat inainte cat si in timpul taberei, totul a fost foarte bine planficat si asezat astfel incat copiii au avut parte de o  experienta extraordinara. Trebuie, in mod deosebit, sa multumim celor doua insotitoare, Alexandra si Cristiana, care, timp de doua saptamani au fost mame, tutori si, nu in ultimul rand, prietenele copiilor nostri. S-au legat prietenii minunate atat intre copiii din Romania cat si cu alte nationalitati iar excursiile au fost bine gandite si foarte interesante. De apreciat metoda celor de la Haileybury, care prin lectiile si activitatile concepute, au reusit sa-i stimuleze pe copii, sa-i puna in competitie si sa-i determine sa invete lucruri noi, intr-o maniera placuta si extrem de distractiva. Nu in ultimul rand, am apreciat continua comunicare cu parintii, pe toata durata celor doua saptamani, precum si multitudinea de fotografii si feedback-uri transmise catre noi. Blogul a fost o idee geniala !! Pentru toate acestea, MULTUMIM Mirunette ! Cu siguranta Alexia asteapta cu mult interes tabara viitoare 😉 Cristina D (mama Alexiei)

Alexandra I. - Tabara lb engleza Londra UCL, UK

Sunt mama Alexandrei si vreau sa va spun ca Alexandra a fost extrem de incantata de sederea la Londra. Eu, desi sunt o mama putin exagerata cu grija pentru copil, pot sa va spun ca am stat extrem de linistita. Am avut emotii in prima zi (pana s-a instalat), pe urma m-am relaxat, am simtit ca este in deplina siguranta!!! Ma gandeam ca va fi necesar sa o sun pe insotitoarea de grup, chiar i-am salvat numarul la "favorite", dar n-a fost asa. Tin mortis sa-i multumesc doamnei profesor Anamaria S pt felul in care a avut grija de copiii nostri!!! In ce priveste programul, Alexandra a fost incantata, nu s-a plans de nimic (poate doar de lipsa completa a sării din ... bucate). Acum nu stiu daca si doamna a fost la fel de incantata de comportamentul copiilor,sper ca nu i-au creat probleme!!!! Apropo, copilul meu a fost cuminte?????? Vreau sa multumesc  tuturor celor care au participat intr-un fel sau altul la deplinul succes al acestei tabere!!! D-soarei Georgiana Cojocariu, care ne-a intampinat cu atata dragalasenie si bunatate in aeroport, d-lui Cristian Theodoru care mi-a suportat cu stoicism catralionul de intrebari care aveau deja raspuns in mailurile trimise. Multumesc, multumesc tuturor celor care au contribuit la "imbogatirea" copilului meu!!! Sper ca vom tine legatura pt ca eu sunt dispusa sa o mai trimit pe Alexandra si-n alte tabere. Va multumesc si va doresc o zi buna!!! Florentina I (mama Alexandrei)

Alexandra C - Tabara lb engleza Fordham, New York, USA

Thank you for your kind wishes! Apreciez foarte mult atentia oferita! Gandurile voastre bune imi inunda sufletul de bucurie! Sunt profund recunocatoare pentru sprijinul oferit! Va multumesc din inima!! Thankfully, Alexandra Cucu

Alessia J. - Tabara lb engleza Fettes College Edinburgh, UK

Mi-au placut foarte mult activitatile de la pranz si cele de dupa-amiaza. As fi vrut ca unele dintre ele sa se repete; de exemplu: casino-ul, discoteca si sporturile. Orele de lucru au fost interactive, ajutatoare si amuzante. Profesorul a fost foarte bun, hazliu si dragut, iar materia bine predata. Staff-ul a fost dragut cu noi, atent si vesel, iar group leaderul (Gina) a fost minunat: foarte hazlie, intelegatoare si de treaba. Ce as inbunatati eu ar fi: mancarea, temperatura din camera, orele de trezire-culcare si snack-urile din bucatarie (paine si gem fara gust nu sunt de ajuns). In rest totul a fost super. Alessia

Alessia F. (mama Alessiei) - Tabara Oxford & Cambridge

Multumim pentru aceasta tabara minunata si pentru informarile continue de-a lungul perioadei taberei! Monica F (mama Alessiei)

2016

S. Avadanei, Premiul II MLC 2016 Cat. 10-13 ani

Va multumesc pentru sansa pe care mi-ati acordat-o de a fi printre cei mai apreciati dintre finalistii acestui concurs national de engleza. Acest lucru m-a determinat sa particip in continuare si sa lupt sa fiu cat mai bun in anii urmatori. Pe cat de mult ma bucur de bicicleta pe care mi-ati facut-o cadou, pe atat de mult ma ambitioneaza sa ma pregatesc si mai consecvent pentru anul viitor sa tintesc locul 1.

Roxana I. (mama lui Robert & Ronny) - Tabara grup En. University of Reading

Multumesc din suflet pentru tot suportul acordat de la inceput, de la inscrierea copiilor in tabara, pana la revenirea lor in tara. Le multumesc pe aceasta cale tuturor colegelor si colegilor dvs. care au fost alaturi de mine si care mi-au raspuns cu rabdare la fiecare intrebare. De asemenea ii multumesc din suflet doamnei prof. pentru grija cu care s-a ocupat de Ronny si Robert, pentru felul in care i-a implicat in activitatile facute si preocuparea de a-i integra in grup cat mai repede. Va asigur ca suntem extrem de multumiti de felul in care s-au desfasurat cursurile la Reading, de excursiile organizate, de locul in care au fost cazati copiii si de modul in care s-a mentinut legatura cu noi – pe de o parte comunicarea zilnica, pe messenger, cu doamna prof. Sachelia, cu schimbul de informatii si poze afferent, pe de alta parte e-mailurile date de dvs. Ma bucura in mod deosebit ca baietii nostri au lasat o impresie buna atat in randul colegilor lor si al Group Leader-ului, dar mai ales in randul staff-ului, iar diplomele si adnotarile de pe ele imi confirma acest lucru. Robert a primit chiar si un tricou al staff-ului, in semn de multumire pentru implicare si voluntariat. Astept cu nerandare ofertele dvs. pentru anul urmator. Va doresc mult succes si calatorii frumoase!

Ronny I. - Tabara Grup En. University of Reading

Tocmai am revenit din cea mai frumoasa tabara la care am participat. In fiecare an am mers in diferite tabere si excursii, dar ca la Reading nu m-am simtit niciodata. In primul rand, am fost pentru prima oara intr-o tabara internationala. Am cunoscut foarte multi copii de alte nationalitati si m-am inteles foarte bine cu ei nu numai pentru ca am stiut sa vorbesc in engleza, ci si pentru ca ei erau foarte draguti. Eram singurul roman din clasa mea si cel mai mic student. Profesorii mei, Mr. Rhys, Mr. Tim, Mr. Joe si Miss Natalia, au facut din ore o adevarata placere. A fost singura data in viata mea cand mi-a parut rau ca s-a terminat scoala. Asa as vrea sa se predea si în Romania, prin joc si mai multe activitati orale si mai putin prin scris si ore interminabile de teorie. Am descoperit un sport nou, rounders, pe care l-am jucat cu Robert, fratele meu mai mare, si cu alti copii din alte tari. Mi-a placut tare mult. Si la Gravity Force a fost foarte distractiv. Excursiile la Legoland si la Christ Church College au fost cele mai frumoase. De fapt mi-a placut peste tot, dar aici mi-as fi dorit sa stau mai mult sau sa mai revin si altadata. Doamna profesoara Daniela Sachelia a avut multa grija de noi si ne-a ajutat mereu sa depasim situatiile mai neplacute. Va multumesc pentru tot. Abia astept sa vina vara viitoare cu o noua tabara. Cu drag, Ronny

Robert Andrei I. - Tabara Grup En. University of Reading

M-am intors de curand din tabara de la University of Reading. Am fost tentat inca de la bun inceput de a participa la cursuri de vara de limba engleza, intrucat stiam de la mama mea, si ea fosta bursiera la Dijon, Franta, in perioada liceului, cat de frumoasa este o astfel de experienta. Insa tabara organizata de Mirunette mi-a depasit asteptarile. Caminul in care am fost cazati eu si fratele meu mai mic, alaturi de ceilalti colegi cu care am plecat din Romania, este modern, cochet si are toate facilitatile de care poti avea nevoie, bine organizat si aproape de salile de curs sau restaurant. Colegii au fost foarte simpatici si mi-a facut placere sa comunic cu ei. Am fost fascinat de cursuri. Staff-ul de la Reading University este mereu gata sa provoace studentii la autodepasire si asta m-a facut sa imi doresc sa vorbesc foarte mult cu profesorii mei, sa stau mereu pe langa toti monitorii nostri si sa ii provoc la randul meu cu intrebari. Activitatile au fost bine plasate in cadrul programului zilnic. Nici nu stiu cand a trecut timpul! Desigur, abia astept sa repet experienta si cel mai mult mi-as dori sa ajung in Statele Unite sau Danemarca. Cu multumiri intregii echipe Mirunette pentru aceasta vacanta de neuitat, Robert-Andrei Ionita

Ovidiu R. (tatal lui Teodor)

Am fost clientul dvs. in anul 2013, cand fiul meu a fost intr-o tabara de vara de 3 saptamani la Cambridge pe modul de aprofundare a limbii engleze unde s-a indragostit iremediabil de acel loc si de Universitatea Cambridge si unde, probabil, i-a fost schimbat cursul vietii pentru totdeauna. Drept urmare, in toamna anului 2015 a aplicat la University of Cambridge la Modern and Medieval Languages (germana si spaniola), in ianuarie 2016 a primit oferta conditionata si, dupa un efort extraordinar pentru obtinerea notelor necesare la Bacalaureat, a primit saptamana trecuta confirmarea finala ca student la aceasta Universitate! Intrucat si dvs. ati pus la momentul 2013 caramizi foarte importante la aceasta mare bucurie doresc, in numele intregii familii, sa va multumesc pt. profesionalismul, disponibilitatea si intelegerea de care ati dat dovada incepand de la consultatnta in alegerea taberei potrivite si formalitatile necesare pana la suportul oferit la aeroport. Veti ramane pt.totdeauna in inimile noastre si va vom recomanda cu placere in continuare!

Laura C., mama Corinei - Tabara Limba Engleza & Pregatire Medicina - Chelsea Independent College, Londra

Va multumesc frumos! Corina este foarte incantata de tabara la Chelsea, feedbackul a fost maxim! Partea practica este ceea ce face diferenta deoarece, in sistemul nostru de invatamant, ei sunt dirijati doar spre teorie. Ramane sa ne mai auzim si va multumim mult! Un week end linistit!

L. Ilica, Premiul I Prof. MLC 2016

Felicitari echipei Mirunette pentru buna organizare si desfasurare a Concursului Naţional Mirunette Language Competition! V-ati remarcat printr-un profesionalism de exceptie in descoperirea elevilor cu abilitati extraordinare pentru limba engleza! Suntem onorati si profund recunoscatori pentru acordarea premiilor! Am trait o zi minunata alaturi de noii nostri prieteni – intreaga echipa Mirunette! Pentru noi a fost o experienţă de neuitat! Ne bucuram ca facem parte din marea familie Mirunette! Si la viitoarele editii vom participa cu mult entuziasm, pasiune pentru studiul limbii engleze si incredere in fortele noastre!

Iulia Muntean, 16 ani, Brasov

Multumesc foarte mult pentru urarile pe care le-am primit de ziua mea! Cu ocazia aceasta vreau sa va spun ca in cele 2 tabere in care am fost cu Mirunette m-am simtit foarte bine, am trait experiente minunate, am vizitat locuri noi si interesante, mi-am imbunatatit cunostintele de limba engleza si am legat multe prietenii. Ma bucur ca am participat in tabere alaturi de echipa Mirunette si sper ca ne vom mai intalni si in alte tabere. Iulia Muntean

Irina B. (mama lui Vlad) - Tabara de Iarna Verbier

Desi startul nu a fost prea reusit din cauza oboselii acumulate pe drum, pana la urma Vlad s-a simtit foarte bine in tabara si sper din tot sufletul sa poata veni si anul viitor. Va multumim pentru implicare si comunicare! In curand il vom inscrie si in tabara din Germania. Succes in continuare!

Emin E. (tatal lui Melek) - Tabara Grup Limba Engleza Miami, USA

Multumim frumos pentru tot! Melek este foarte incintata de taberele organizate de d-voastra, dovada fiind faptul ca din ambele la care a participat pina acum a venit plingind la propriu deoarece nu vroia sa se fi terminat. Asteapta cu nerabdare anul viitor !

Dana B. (mama lui Andrei) - Tabara Grup Limba Engleza Miami, USA

Feedback-ul taberei din Miami este pozitiv, Andrei s-a simtit foarte bine, a primit certificat pentru level C2 iar experientele traite in activitatile si excursiile cu grupul au fost foarte apreciate. Inca din tabara de vara de la Oxford din 2015 Andrei a legat prietenii cu tineri ce au participat si in acest an la tabara din Miami si suntem convinsi ca acestea vor tine o viata! Multumim pentru organizare si asteptam cu nerabdare noutati despre taberele viitoare, la iarna (ski) si vara viitoare (mai ales ca am primit viza pentru 10 ani) precum si despre oportunitatile de studii in afara tarii! Multumim si doamnelor profesor care i-au insotit!

Alexia B. - Tabara de Iarna Verbier

Deja mi-e dor de Verbier si de toti... A fost o experienta minunata, cum au fost si celelate tabere Mirunette. Mi-a placut atmosfera si compania tuturor celor din jur! La vara ma poti pune pe lista de la Dublin, voi fi acolo! Sper sa ne revedem curand. Cu mult drag!

2015

Vasilica P., insotitor de grup - tabara Queen Mary University, Londra, Anglia

Ne-am intors de la Londra cu nenumarate amintiri placute si cu bucuria ca am vizitat acele locuri despre care le spuneam elevilor nostri la ore. Vreau sa va multumesc ca ne-ati oferit ocazia ca timp de doua saptamani sa putem face atat de multe lucruri la Londra si imprejurimi. Cu siguranta ca aceasta experienta se va rasfrange in mod util asupra noastra si implicit asupra elevilor nostri! Cu deopsebita stima si respect, Vasilica P., profesor de limba engleza

Vasile E. - participant la cursuri de limba engleza pentru adulti in Anglia

Sunt foarte multumit de alegerea pe care ati facut-o pentru mine; inca o data. Este exact ce mi-am dorit - si chiar mai mult de atat! Ati reusit sa fidelizati un client.

Tim Maher (Profesor coordonator de an) – Lansdowne

Am discutat cu Irina de cateva ori pana acum si pare ca Lansdowne a devenit a doua casa pentru ea. De fiecare data cand o vad este calda, zambitoare, si sunt de parere ca este o fata extrem de inteligenta si matura pentru varsta ei. Mereu este alaturi de prieteni si este o stea in devenire in cadrul Consiliului Elevilor. Este, in mod evident, fericita iar viitorul ei academic arata promitator.

Sandica D. (mama lui Alex si George) - Tabara Fordham University New York

Jos palaria pentru cele 2 doamne lidere de grup Rox & Catalina pentru tabara din New York. Bravo fetelor! George & Alex au fost foarte incantati de toata experienta de care au avut parte alaturi de voi si de cei 22 tineri frumosi. Va multumeste mamica lui George & Alex. Asteptam tabara de la Miami!

Rodica E., mama Francescai - tabara Lindenberg, Germania

Frumoasa poveste:)))) Chiar asa este, Francesca ne-a spus ca este foarte frumos in tabara. Dupa o duminica seara de sosire cand nu isi gasise prieteni si era un pic trista pentru ca paturile erau "piscalite' (adica toti copiii care trecusera pe acolo lasasera cate un mesaj pe pat :)))  )  a venit luni cand a gasit prieteni din Romania si a mai venit si marti cand mi-a spus : Mami, este foarte frumos aici! Asa ca stim ca se simte bine si totul este bine organizat. Multumim

Rodica E. (mama Francescai) - Tabara Germania

Frumoasa poveste... Chiar asa este, Francesca ne-a spus ca este foarte frumos in tabara. Dupa o duminica seara de sosire cand nu isi gasise prieteni si era un pic trista pentru ca paturile erau "piscalite' (adica toti copiii care trecusera pe acolo lasasera cate un mesaj pe pat) a venit luni cand a gasit prieteni din Romania si a mai venit si marti cand mi-a spus : Mami, este foarte frumos aici! Asa ca stim ca se simte bine si totul este bine organizat. Multumim!

Parintii Calinei - tabara Lindenberg, Germania

Multumim si felicitari pentru modul in care a fost organizata tabara de limba germana de la Lindenberg, Germania. Cursurile tinute acolo echivaleaza cu cel putin 3 luni de cursuri in Romania.  Experienta acumulata, muzeele vizitate, activitatile desfasurate in timpul liber vor ramane mereu in amintirea Calinei. Deja este nerabdatoare sa participe la tabara pe care o veti organiza in anul urmator. Succes in tot ceea ce faceti!

Parintii Calinei - Tabara Germania

Multumim si felicitari pentru modul in care a fost organizata tabara de limba germana de la Lindenberg, Germania. Cursurile tinute acolo echivaleaza cu cel putin 3 luni de cursuri in Romania. Experienta acumulata, muzeele vizitate, activitatile desfasurate in timpul liber vor ramane mereu in amintirea Calinei. Deja este nerabdatoare sa participe la tabara pe care o veti organiza in anul urmator. Succes in tot ceea ce faceti!

Noemi C., mama lui Raul - tabara Bromsgrove School, Anglia

Am sa-l provoc si pe Raul sa va impartaseasca din experienta lui, dar pana atunci iata ce am aflat eu de la el, ca mamica: - Cazarea a fost excelenta, iar house mother foarte simpatica; - Raul s-a bucurat mult ca a putut sta in camera cu Andrew, un baietel din Hong Kong (initial a stat cu un baiat din Rusia, dar apoi ei au cerut sa fie mutati impreuna, si staff-ul le-a permis acest lucru); - Nu s-a plictisit nici macar o clipa in cele 2 saptamani de tabara si s-a laudat ca a facut mult sport: fotbal, ping-pong, badminton; - Oraselul Bromsgroove i s-a parut frumos si linistit si a apreciat faptul ca puteau sa se plimbe in voie, respectand regula: dupa 3 ore sa fie in tabara; - Mancarea a fost delicioasa si i-a placut ca putea cere mai multe portii, daca nu se satura. A avut o singura mentiune , si anume ca cina avea prea multa carne iar optiunea vegetariana era  “prea vegetariana”; - Raul a relationat bine cu copiii din Romania, cu exceptia copiilor sub 10 ani, care i s-au parut prea mici ca sa se poata integra in grupul lor; - Raul a indragit insotitoarea de grup nespus, si a simtit-o mai mult ca pe o prietena, decat un lider adult, dar cu toate acestea nu a iesit din cuvantul ei; - S-a simtit bine si datorita faptului ca a fost la grupa de varsta mai mare, adica 13-18, chiar daca el nu are inca cei 13 ani impliniti; - A apreciat faptul ca hainele le-au fost spalate, ori de cate ori a fost nevoie; - Orele de engleza i-au placut mult caci erau interactive, cu profesori foarte apropiati de copii, iar temele de casa erau scurte si usoare; - Evaluarea finala a lui Raul la limba engleza, spre marea lui mandrie, contine 4 de excellent si 2 foarte bine :), pentru nivelul 5-6; - Partea cea mai frumoasa a fost ca si-a facut multi prieteni internationali, printre care: 1 baiat din Rusia, 3 copii din Hong Kong, un baiat din Africa de Sud, un baiat din Thailanda si vreo 40 de copii din Italia, atat fete cat si baieti, pe care-i stia pe toti pe nume. Concluzia lui Raul este... “a fost EXCELENT si la anul vreau tot la Bromsgove si tot cu Mirunette”. Iar noi parintii, speram sa-i puntem indeplini dorinta... Tin sa-i multumesc inca o data Marei (insotitoarei de grup) pentru grija pe care a avut-o fata de copiii nostri, fara insa a-i constrange sau a-i intimida. Acesta este un talent, pe care nu multi adulti il au. Multumesc, de asemenea, echipei Mirunette pentru ca au facut posibila aceasta experienta de neuitat! Noemi C.

Noemi C., mama lui Raul - tabara Bromsgrove School, Anglia

Am sa-l provoc si pe Raul sa va impartaseasca din experienta lui, dar pana atunci iata ce am aflat eu de la el, ca mamica: - Cazarea a fost excelenta, iar house mother foarte simpatica; - Raul s-a bucurat mult ca a putut sta in camera cu Andrew, un baietel din Hong Kong (initial a stat cu un baiat din Rusia, dar apoi ei au cerut sa fie mutati impreuna, si staff-ul le-a permis acest lucru); - Nu s-a plictisit nici macar o clipa in cele 2 saptamani de tabara si s-a laudat ca a facut mult sport: fotbal, ping-pong, badminton; - Oraselul Bromsgroove i s-a parut frumos si linistit si a apreciat faptul ca puteau sa se plimbe in voie, respectand regula: dupa 3 ore sa fie in tabara; - Mancarea a fost delicioasa si i-a placut ca putea cere mai multe portii, daca nu se satura. A avut o singura mentiune , si anume ca cina avea prea multa carne iar optiunea vegetariana era  “prea vegetariana”; - Raul a relationat bine cu copiii din Romania, cu exceptia copiilor sub 10 ani, care i s-au parut prea mici ca sa se poata integra in grupul lor; - Raul a indragit insotitoarea de grup nespus, si a simtit-o mai mult ca pe o prietena, decat un lider adult, dar cu toate acestea nu a iesit din cuvantul ei; - S-a simtit bine si datorita faptului ca a fost la grupa de varsta mai mare, adica 13-18, chiar daca el nu are inca cei 13 ani impliniti; - A apreciat faptul ca hainele le-au fost spalate, ori de cate ori a fost nevoie; - Orele de engleza i-au placut mult caci erau interactive, cu profesori foarte apropiati de copii, iar temele de casa erau scurte si usoare; - Evaluarea finala a lui Raul la limba engleza, spre marea lui mandrie, contine 4 de excellent si 2 foarte bine :), pentru nivelul 5-6; - Partea cea mai frumoasa a fost ca si-a facut multi prieteni internationali, printre care: 1 baiat din Rusia, 3 copii din Hong Kong, un baiat din Africa de Sud, un baiat din Thailanda si vreo 40 de copii din Italia, atat fete cat si baieti, pe care-i stia pe toti pe nume. Concluzia lui Raul este... “a fost EXCELENT si la anul vreau tot la Bromsgove si tot cu Mirunette”. Iar noi parintii, speram sa-i puntem indeplini dorinta... Tin sa-i multumesc inca o data Marei (insotitoarei de grup) pentru grija pe care a avut-o fata de copiii nostri, fara insa a-i constrange sau a-i intimida. Acesta este un talent, pe care nu multi adulti il au. Multumesc, de asemenea, echipei Mirunette pentru ca au facut posibila aceasta experienta de neuitat! Noemi C.

Lelia P., mama Iuliei - tabara University College of London, Londra, Anglia

Multumim pentru modul in care ati fost permanent alaturi de noi in aceasta experienta deosebita (inca in desfasurare). Inca o data apreciez profesionalismul ireprosabil pana in acest moment. Lelia P.

Lelia P., mama Iuliei - tabara UCL, Anglia

Dragi organizatori, Multumim pentru experienta inedita pe care ne-ati oferit-o. Pentru a descrie sugestiv si cuprinzator aceasta experienta, Iulia a ales un singur cuvant "ALTFEL". Dezvoltand, a fost o experienta complexa imbinand locuri necunoscute, obiceiuri necunoscute, oameni necunoscuti, provocand la adaptare, la cunoastere si comunicare. De asemenea, si pentru noi ca parinti a fost o experienta interesanta, dar linistitoare prin profesionalismul de care ati dat dovada pe tot parcursul. Fara a fi perfecta (micile imperfectiuni sunt picanterii ce sporesc farmecul), a fost o tabara foarte reusita si va fi povestita si repovestita mult timp (probabil pana la urmatoarea). Va felicitam si va multumim!

Iuliana C., mama lui Claudiu - tabara St. Mary's School, Ascot, Anglia

Multumim pentru organizarea taberei, pentru momentele frumoase oferite copiilor nostri! Felicitari si succes in activitate! Iuliana C.

Ioana C. - tabara Dublin, Irlanda

Tabara din Dublin a fost cea mai reusita din cele 6 tabere la care a participat pana acum. Totul a fost perfect. Imi pare rau ca a fost asa de scurta. Ioana C., 13 ani

Gabriela M., mama lui Ovidiu - tabara Fordham University, New York, SUA

Va multumesc pentru o excursie minunata, pentru faptul ca Ovidiu a fost foarte incantat, pentru grija pe care le-a purtat-o echipa Mirunette si pentru ca ne-ati tinut si pe noi, parintii in permanenta la curent cu activitatile lor. Multumesc inca o data insotitoarei de grup (am facut-o si personal, o fac si acum) pentru profesionalism si pentru felul ei minunat de a fi, facand-o atat de iubita de adolescentii care in general sunt foarte pretentiosi! Gabriela M.

Gabriela D., mama lui Iulian - tabara UCL, Anglia

Buna ziua! Lui Iulian i-a plăcut mult in tabara, mai ales activitatile desfasurate si excursiile. Din ce ne-a povestit am inteles ca nu a creat probleme, s-a integrat in grup si a comunicat cu ceilalti. El este mai interiorizat din fire si unul din motivele pentru care am ales să il trimitem in tabara a fost si acela de a il "scoate din zona de confort" si a il obliga sa se descurce. Multumesc pentru atentie, Gabriela D.

Florina K. (mama lui Ahmed) - Tabara Los Angeles

Intr-adevar, privind prin ochii copilului meu, aceasta calatorie a fost o experienta minunata din toate punctele de vedere. Va multumim din suflet pentru toata grija, atentia si tot ceea ce ati facut pentru copiii nostri!

Daniel M., tatal lui Alexandru - tabara Duke of York's Royal Military School, Anglia

Va multumim pentru vacanta deosebita, experienta grozava si succesul acestei vacante. Ne revedem la anul! 🙂 Daniel M.

Dana C., mama lui Luca - tabara Duke of York's Royal Military School, Anglia

Luca a fost FOARTE fericit!!! Abia asteapta urmatoarea tabara. Va multumim! Dana C.

Cristina B. (mama Andreei) - Tabara Franta

Multumim pentru distractia de 5 stele!!! Andreea a venit super incantata dupa aceasta experienta si deja isi face planuri pentru anul viitor!

Constantin I. (tatal lui Andrei) - Tabara Oxford & Cambridge

Va multumim pentru organizare, pentru grija acordata copiilor, pentru educatia oferita, Andrei Silviu are amintiri frumoase si planuri de viitor care ne bucura! Cu voia lui Dumnezeu, ne dorim sa mai mearga in astfel de tabere copilul nostru si, bineinteles, toti copiii, daca s-ar putea. Numai bine va dorim! Constantin I.

Claudia D. (mama Elisabetei) – Chichester College

Fiica mea este vesela ori de cate ori vorbim la telefon. Se simte foarte bine la liceu, profesorii sunt deschisi, apropiati de elevi – i se explica orice neclaritate, chiar si in pauze. Cu colegii s-a imprietenit usor si se simte bine in compania lor. Aprecierile sunt pozitive si va multumesc pentru asta.

Ariana H. - tabara Miami, Fort Lauderdale, SUA

Tabara din Miami mi-a placut foarte mult deoarece mi-am facut niste prieteni din alte tari si din Romania de asemenea cu care inca tin legatura. Cel mai mult mi-am placut excursia cu turul orasului Miami si strada pe care am mers plina cu arta, dar si restul excursiilor mi-au placut. A fost o experienta unica care as fi vrut sa dureze mai mult. Ariana H., 15 ani

Andreea M. (mama Arianei) - Tabara Oxford & Cambridge

Impresiile sunt minunate. Va multumim pentru ca ati fost alaturi de copiii nostri si speram sa repetam experienta! Andreea M.

Alma G., mama Laurei - despre studiul in Anglia

M-am intors impreuna cu fiica mea din UK dupa ce am participat la cina de sfarsit de an de la colegiu. Am facut cunostinta cu profesorii, am vorbit despre preocuparile si aspiratiile elevilor si a fost placut sa vad copii cu rezultate asa de bune! Scoala are tot ceea ce ne doream (profesori buni, implicati; strictete, dar si apropiere fata de elevi, grija fata de nevoile lor), ceea ce ne asteptam de la sistemul educational britanic si, poate, chiar mai mult uneori 🙂 Sunt bucuroasa pentru ea, datorita rezultatelor exceptionale si pentru ca o simt fericita ca face ceea ce ii place. Despre excursia ca ambasador UNESCO pot sa va spun ca a fost o mare surpriza pentru mine! Laura nu-mi spusesera nimic despre eseurile pentru selectie, iar cand am primit e-mail-ul de la directorul scolii, chiar m-am emotionat, placut. A fost o experienta plina de satisfactii pentru fiica mea, a capatat mai multa incredere in ea, s-a simtit recompensata, a cunoscut oameni frumosi. Cu totii asteptam rezultatele din august, iar Laura va avea suportul nostru in orice conditii. Speram la cat se poate de bine! Asa cum i-am spus si d-lui Director, participarea noastra la "5 o'clock Tea - one-way ticket to success", organizat anul trecut de Mirunette, ne-a schimbat viata! Multumesc din suflet, pastram legatura si va doresc numai bine in toate, Alma G.

Alina P., profesor limba engleza

Nu am indraznit sa visez la lucrurile minunate care mi s-au intamplat in ultimii ani, insa mi-a fost dat sa va intalnesc pe voi, fantasticii Mirunetzi, si odata cu asta oportunitati extraordinare de a intalni oameni deosebiti si de a vedea locuri senzationale. Lumea academica internationala am cunoscut-o prin intermediul vostru si a taberelor educationale pe care le organizati cu un profesionalism iesit din tipare, ceea ce pentru mine e mai mult decat pot exprima in cuvinte. MERITATI UN CAMION DE FLORI !!! smiley

Adrian Ș.,tatal Andrei si Inei - tabara UCL, Anglia

Cele "2 participante" din partea noastra au venit incantate! Multumim pentru colaborare!

2014

Simona S, mama Ruxandrei - Fettes College, Edinburgh, Scotia

Este pentru prima data cand intalnim atata grija si atentie in organizarea unei tabere! Felicitari! Ne ajutati sa depasim mai usor dorul de copii. 🙂

Roxana I, mama lui Alexandru, Bromsgrove School, Anglia

EXCELENT, IMPRESIONANT, CAPTIVANT si superlativele nu se opresc aici... Minunata echipa Mirunette, Din punctul nostru vedere, ne puteti trimite oferte pentru taberele de anul viitor...O astfel de tabara lingvistica nu este de ratat! 2 saptamani in Anglia = cateva luni de scoala in Romania! Nu sunt vorbe goale! Multumim pentru: 1) posibilitatea de a ne trimite copilul intr-o tabara lingvistica; 2) seriozitate; 3) profesionalism; 4) daruire; 5) promptitudine. A fost o experienta extraordinara, impresiile si trairile lui Alexandru, fiind extrem de puternice si placute, care s-ar rezuma (conform celor relatate de el) in felul urmator: "Mami, ce frumos este la scoala! Zici ca nu-i adevarat! Facem proiecte, lucram pe echipe, iar profesorii britanici sunt super in comparatie cu ai nostri! Tu, iti dai seama? Nu isi modifica tonul vocii, il mentin constant, te lasa sa te ridici din banca daca ai obosit, au multa rabdare si daca nu intelegi un cuvant îi poti intreba, iar ei incearca sa ti-l explice, iti gesticuleaza asa frumos incat te fac sa-l pricepi. Mami, la anul voi mai merge intr-o tabara ca aceasta?" Va rog sa ma credeti, ca tot ceea ce va scriu este real si nu scriu din dorinta a flata pe cineva. Multumesc, doamnei Luciana F. pentru recomandarea facuta cu privire la firma Mirunette si pentru deosebita atentie acordata fiului meu in aceasta tabara! Sunt convinsa ca asa cum s-a purtat cu el, tot asa s-a purtat si cu ceilalti copii. Un profesor exceptional cum putini mai intalnesti in ziua de astazi! Jos palaria! Tot respectul! Intr-adevar, a fost o alegere inteleapta! Toate vesele si sa le oferiti copiilor vacante cat mai placute!

Nicoleta, mama Mariei, Clifton College, Bristol, Anglia

Mariei ii este deja dor de tabara!!!! Diana a facut o treaba grozava cu copiii. Va multumim pentru tot!

Nicoleta B., mama lui Rares, Fettes College Edinburgh, Scotia

Va multumim din suflet, datorita pozelor ne-am simtit copiii aproape in toata aceasta perioada!

Mihnea S., Miami-Fort Lauderdale, USA

A fost o noua experienta pentru mine cu foarte multe activitati pe langa cele educationale in cadrul scolii internationale. Am invatat foarte multe despre cultura lor si mi-a placut ca tot timpul eram foarte bine organizati, nu a fost nicio zi in care sa nu avem ce face, nu a fost niciodata vreo problema cu mesele. Mi-a placut ca atunci cand am vizitat Key West group leaderul nostru ne-a lasat sa vizitam fiecare ce ne place, dar totusi stia de noi tot timpul. As recomanda tabara si de fapt deja am recomandat-o unor prieteni. Mihnea, 17 ani, Targoviste

Mihaela C, mama Catalinei - Clifton College, Bristol, Anglia

Va multumesc pentru organizare, pentru implicarea si grija avuta, pentru profesionalism, pentru faptul ca ati facut totul (incepand cu organizare si terminand cu intoarcerea acasa) cu suflet si empatie pentru nevoile copiilor si de ce nu, si ale parintilor. La cat mai multi ani sa aveti in organizare de tabere la acest nivel.

Marius B., tatal lui Marc, New York Manhattan College, SUA

“Au fost cele mai frumoase 2 saptamani din viata mea”, apoi a ramas visator privind in gol… 🙂 Multumim, pentru tot. Tatal lui Marc B. In rest, numai de bine! O saptamana minunata!

Liviu C, tatal lui Andrei – participant la mai multe tabere Mirunette International Education

Andrei acum se pregateste sa mearga la facultate in Olanda. Suntem foarte multumiti de modul cum a evoluat datorita acestor tabere. Speram ca de la anul viitor sa-l putem trimite si pe fratele cel mic, Lucian. Multumum inca odata si va dorim mult succes in in activitatea pe care o desfasurati!

Liliana T., mama lui Dani - participant la mai multe tabere Mirunette International Education

Dani, inca de la 9 ani, a fost in mai multe tabere in Anglia, tabere organizate, cu mare profesionalism de Mirunette, tabere care l-au ajutat nu numai in aprofundarea limbii engleze, ci si in dezvoltarea lui ca adolescent. In aceste tabere vin copii din toata lumea, vorbesc in engleza nu doar la 'lectii', 3-4 ore zilnic, dar si intre ei, sunt incurajati sa se imprieteneasca, sa vorbeasca, sa se descurce in limba engleza. Stau in campusuri ale liceelor, campusuri superbe cu camere cu 2-3 paturi, baie proprie, unele sunt cu camere si bai individuale. Au activitati culturale zilnic dar si sportive, alta activitate in fiecare zi, piscine olimpice, terenuri de tenis, de golf, de fotbal, danseaza, canta, e joaca invatand engleza, merg in vreo 4 excursii in 2 saptamani, a invatat cum sa si gestioneze mai bine banutii , cum sa reactioneze in caz de incendiu. El a fost inscris si la activitati extra-calarie - la Ascot si adventure, experiente de care si azi vorbeste cu placere. E placut sa mergi cu fratii, asa ca sa ai pe cineva apropiat, dar e mai placut sa iti faci aici prieteni. Dani a ramas prieten cu fetite si baieti din Italia si Germania, din Polonia si Ungaria, copii cu care corespondeaza si azi. Pasiunea lui pentru fotografie, a impartit-o aici in tabara cu un baiat din Italia, si ce poze minunate au facut la prima ora, pe ceata in campus, la Radley. La starsitul taberei Dean Close au plans si nu au vrut sa se mai intoarca, au cerut sa mearga o luna in anul urmator. 🙂

Liliana F, mama lui Cezar - Queen Mary University, Londra

Buna ziua tuturor, Nu mi-am imaginat ca programul din tabara va fi atat de cuprinzator. Parca sunt invidioasa, eu nu am stat atat la Londra, sa pot vizita si imprejurimile, dar mai ales sa pot savura atata distractie si sa fie atat de fun, asa cum vad in fotografiile trimise (si cum au parte copii nostri). Lucky them! Transmitem calde multumiri si recunostinta, celor doua super-doamne profesoare care insotesc grupul de la Queen Mary. Cu drag si, enjoy!

Lili F, mama lui Cezar - Queen Mary University, Londra, Anglia

Va marturisesc ca am primit cu emotie toate crampeiele din vizita copiilor nostrui alaturi de echipa dumneavoastra la Londra. Sunteti extraordinari prin modul in care conduceti aceste tabere. Sa va dea Dumnezeu putere sa organizati in continuare, noi va suntem recunoscatori.

Ligia N., mama Catalinei, Fettes College Edinburgh, Scotia

Felicitari pentru organizare si pentru grija liderului de grup, Lucia! Catalina a venit f incantata si motivata si, mai ales, schimbata, in bine. Si cred ca nu va spun o noutate, a ajuns acasa si cu ceva lucruri in plus: 2 prosoape de baie, unul alb si altul verde, dar si cu ceva lucruri in minus (o jacheta de ploaie si o jacheta sport calduroasa- ambele roz :)) In rest, numai de bine! O saptamana minunata!

Georgiana M., participanta la mai multe tabere Mirunette International Education

Doresc sa va multumesc pentru toate gandurile bune si ca mi-ati oferit sansa sa descopar atatea orizonturi si culturi noi. Fara ajutorul dumneavoastra nu as fi putut experimenta ceea ce numesc cu adevarat o educatie aleasa si holistica si nici o copilarie atat responsabila, cat si diferita. Familia si cu mine apreciem tot sprijinul si, de asemenea, atentia deosebita pe care mi le-ati acordat nu numai prin programele pe care  le-ati recomandat si ales, cat si prin aceste urari remarcabile pe care le citim cu zambetul pe buze in fiecare an! Va multumesc din suflet!

Gabriela Diana D., mama lui Dragos, Dublin, Irlanda

Va multumim pentru perioada deosebita pe care copiii nostri au petrecut-o in Irlanda. Dragos a fost extraordinar de impresionat si, in mod evident, va continua alaturi de dvs. Multumirile noastre si pentru insotitorii grupului! Gabriela Diana D.

Constanta M. (mama lui Razvan) - Tabara Cambridge

Razvan este acum un tanar de 22 de ani care studiaza in Elvetia. Vorbeste cateva limbi straine: franceza, engleza, greaca si studiaza in prezent limba germana. Dvs. ati avut un aport foarte mare la deschiderea lui pentru limbi straine. Tabara de studiu de limba engleza l-a ajutat foarte mult sa aiba incredere in el, a fost de fapt primul contact cu o tara straina, cu copii de alte nationalitati si cu beneficiul de a se fi aflat acolo. Va multumesc inca o data pentru tot ce-ati insemnat pentru Razvan si va doresc mult succes in tot ce faceti.

Claudia I., Group Leader - Tabara de vara Ascot

Tabara de la Ascot a fost o experienta unica pentru mine si elevii mei. Ma bucur ca am fost acolo , mi-a placut foarte mult tabara, organizarea, locatia, personalul de acolo. Chiar si vremea a fost deosebit de frumoasa. Va multumesc ca ne-ati ajutat sa ajungem la Ascot. Prof. Claudia I.

Catalin O. (tatal Catalinei) - Tabara Los Angeles

Vreau sa va multumesc pentru tabara reusita pe care ati organizat-o in California. Catalina a venit incantata de experientele traite acolo, experiente care speram ca o sa-i foloseasca in viitor. Inca o data multumiri pentru atentia si grija acordata copiilor, si sa ne tineti la curent cu viitoarele destinatii.

Bianca M., 16 ani - Headington School, Oxford, Anglia

Ce este puntea dintre distractie si restrictie? Tabara “Headington” sau mai bine zis prilejul de a cunoaste oameni minunati si de a lega, probabil, prietenii pe viata…si acum va voi spune “Bun venit în taramul oniricului!” Sa va povestesc cateva din “peripetiile” mele : Asa cum spuneam mai sus, din prima clipa în care am ajuns aici, la Headington, am invatat ce inseamna sa te bucuri din plin de frumusetile vietii si poate…sa ajungi sa-ti traiesti varsta la cote maxime (striga in disperare romantismul din mine). Ei, bine nu o sa vorbesc acum despre toate activitatile pe care le faceam mereu impreuna, caci “Headington Family” avea o vorba, sintagma ce mi-a ramas tatuata în minte, dar sper din suflet sa fie doar un tatuaj temporar: “Guys, we move together!“ Nu ma voi sfii sa marturisesc ca aceasta propozitie ma indispunea la maximum, dar in ciuda acestui lucru, tin sa spun ca desi stresanti si stresati (din punctul meu de vedere) membrii familiei Headington, care purtau denumirea de “House Parents “ erau mereu acolo cand aveam nevoie de ajutor, erau pregatiti sa ne ofere o pastila, o punga cu gheata sau orice altceva. Am apreciat mult echipa de aici, dar nu pot sa ascund faptul ca ma enerva teribil ca stingerea era la ora 23:00 (si stiu ca daca din intamplare un parinte va citi asta, va fi foarte incantat sa afle ca “puiul” sau va adormi inainte de miezul noptii), iar cel mai dureros din aceasta tabara era faptul ca dis-de-dimineata, la ora 8:00 trebuia sa ne trezim pentru a ne intalni peste 15 minute ca sa meregem impreuna la micul dejun. (caci “we move together”). Profesorii de engleza erau absolut geniali. Helen, profesoara mea era o persoana care stia cum sa imbine utilul cu placutul, transforma orice in jocuri de creativitate, asa mi-am imbogatit vocabularul si am ajuns sa vorbesc engleza fara retineri. Cred ca am dat destule informatii despre grupul binevoitor, voi trece acum la un capitol foarte drag mie, pe care l-am adus mai sus în discutie: prietenii pe viata. Vreau sa multumesc acum echipei “Mirunette” pentru group leaderul pe care l-am avut, poate ca prieteniile nu se legau doar intre mine şi colegi, vreau sa recunosc faptul ca de multe ori, Alexandra, group leaderul, imi era aproape, de foarte multe ori ma sustinea, imi dadea sfaturi, nu se plictisea sa-mi asculte povestile, sa-mi afle visurile si idealurile, treptat am realizat ca avem multe in comun si cred ca ne putem numi prietene. Cate ceva despre colegi: Sara - e un copil cu suflet frumos, plin de energie si speranta, e genul de persoana care trece usor peste greutati, are incredere in sine si de cele mai multe ori lupta pana obtine ce isi doreste (cred ca aici este cazul sa vorbim despre o asa-zisa prietenie pe viata), ea mi-a fost alaturi si dupa ce tabara a luat sfarsit, nu a ezitat sa-mi scrie si sa imparta cu mine atat bucurii, cat si tristeti. Matei - despre el as putea sa scriu o carte pentru ca el înseamna pentru mine “ trecut-prezent si viitor”, ne cunosteam dinainte de tabara, dar aceasta experienta ne-a apropiat mai mult si ne-a facut intr-o oarecare masura sa ne cunoastem mai bine, nu il voi nominaliza in categoria prieteni pe viata pentru ca ma astept ca toti cei ce vor citi aceste randuri sa deduca faptul ca avem o relatie de prietenie foarte stransa, desi suntem la sute de kilometri distanta, vreau sa subliniez acel adevar care spune ca prietenia poate exista indiferent de circumstante. Andreea – este cam mai echilibrata persoana de varsta ei pe care am intalnit-o, fiind colega mea de camera (voit sau nevoit) cred ca am ajuns sa o cunosc mai bine decat pe celelalte fete, am ras în hohote si am si plans pe umarul ei, e genul de om care e mereu acolo pentru tine si vreau sa-i multumesc pentru suportul moral acordat. Cezar – da, il cheama si Mihai, dar pentru mine e Cezar, are cel mai frumos nume posibil si e o persoana dezinvolta, alaturi de care poti sa te simti atat bine, cat si rau, depinde de starea de spirit a fiecaruia, e un baiat destept care poate sa fie un psiholog bun, atunci cand este cazul, e amuzant si enervant în acelasi timp, dar sper sa nu regret ca dezvalui ca este un prieten fantastic. Dudu - intotdeauna am crezut ca are o parere proasta despre mine, dar sper sa ma insel, e cel mai dulce copil pe care l-am intalnit si stiu ca e mai inalt decat mine, e mereu cu capul în nori si pregatit sa dezlege enigmele ce ii ies în cale. Diana – nu am petrecut prea mult timp alaturi de ea, dar suficient de mult incat sa pot spune ca e o fata cu aspiratii inalte, machiaza bine si are un corp de model. Martin – generos si afectuos, bun inotator, uneori sensibil si timid. Cam astea au fost parerile mele despre minunata experienta pe care am trait-o, am vrut sa va împartasesc si voua o mica parte din trairile mele si va incurajez sa mergeti cu drag in aceasta tabara.

Ana-Maria R., Madrid, Spania

Buna ziua, Ma numesc Ana-Maria R., sunt din Ploiesti si am participat vara aceasta in tabara din Madrid in perioada 13 iulie-26 iulie. Nu am crezut ca in doar 14 zile viata mi se poate schimba atat de mult. Am fost foarte fericita din prima clipa cand am ajuns. Monitorii s-au comportat cu mine atat de frumos, incat sunt convinsa ca ma voi intoarce acolo anul urmator. Toata echipa mi-a devenit familie si am trait cu ei momente unice. Toate excursiile si jocurile mi-au aratat cat de important este sa ne bucuram de viata prin lucruri simple. Am cunoscut multi tineri din toata lumea si am legat prietenii multe de care o sa imi aduc aminte mereu. Mi-a placut totul acolo. Monitorii mi-au ascultat fiecare problema si m-au ajutat cand am avut nevoie. Faptul ca eram mereu in activitate m-a facut sa uit pentru doua saptamani de griji si probleme. A fost, de asemenea, cea mai frumoasa oportunitate de a cunoaste atat de multe lucruri despre alte culturi si religii, despre comportamentul altor oamenilor si sistemul lor educativ. Mai mult, cursurile de spaniola au fost geniale. Profesorul era unul dintre prietenii nostri, impartaseam multe si comunicam mult in spaniola(cred ca a fost cel mai important lucru). Am invatat lucruri pe care nu le stiam inainte si consider ca orele acelea o sa imi folosesca in viata. Pentru mine, spaniola este o pasiune si m-am putut bucura de aceasta pasiune alaturi de alti oameni. Petrecerile au fost organizate cu atata bucurie si entuziasm, incat pot spune ca sunt cele mai frumoase petreceri la care am participat vreodata. Nu imi amintesc sa fi trait intr-o atmosfera atat de pozitiva niciodata. Oriunde te uitai, vedeai oameni veseli si care isi impartaseau povestile lor cu alti oameni. Probabil nu o sa ii mai intalnesc pe acei oameni vreodata, dar timp de 14 zile am trait pentru a fi alaturi unii de ceilalti. S-au creat legaturi foarte puternice si cred ca mereu imi voi aminti acest lucru. Recomand din toata inima o asemenea experienta. Organizarea a fost foarte buna, oamenii primitori, iar activitatile mereu isi atingeau scopul, de a comunica mai mult unii cu altii. Prietena mea cea mai buna mi-a recomandat Mirunette pentru o tabara internationala si am ascultat-o pentru ca stiu cat de fericita a fost cand mi-a povestit propria experienta. Am acordat o sansa acestei tabere datorita ei si ma bucur enorm ca am facut-o. Multumesc Mirunette pentru ca in doar 14 zile am fost eu in cea mai reala forma a mea, alaturi de oameni care m-au ajutat sa fiu, cu adevarat, fericita.

Ana Maria S., Group Leader - Tabara 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff

Tabara 3 Capitale este o tabara care cu siguranta nu trebuie ratata deoarece ofera o ocazie unica de a explora Regatul Britanic in toata splendoarea lui, pornind de la Londra, capitala regina a acestuia si apoi continuand cu nu mai putin fascinantele capitale Edinburgh si Cardiff. Unicitatea ei consta si in faptul ca fiind alcatuita dintr-un grup relativ restrans si calatorind mult timp impreuna cu autocarul, copiii (de 15 nationalitati diferite!!!) au interactionat mult mai mult, iar grupul s-a sudat mult mai bine. Aventura a inceput la Londra unde elevii romani au facut cunostinta cu alti elevi din tari ca Rusia, Italia, Portugalia, Germania, China, Ucraina, Franta, Spania si impreuna au pornit intr-o calatorie extraordinara in care s-au legat prietenii pe viata si in care toti au invatat multe despre cultura si civilizatiile altor tari. Fiecare locatie si-a lasat amprenta intr-un mod diferit asupra noastra. La Londra am vizitat The Tower of London si apoi una dintre cele mai cunoscute strazi de cumparaturi din lume Oxford Street. De asemenea, tot aici am putut explora pe indelete frumosul cartier Greenwich, unde am fost cazati in zona lui maritima, unde domnea impunator celebrul vapor Cutty Sark. Dupa doua zile petrecute aici am plecat spre orasul York, unde am vizitat impresionanta lui catedrala si ne-am delectat apoi plimbandu-ne pe stradutele lui mici si cochete pline de turisti veniti sa admire acest superb orasel de provincie. Ne-am continuat apoi drumul spre ce-a de-a doua capitala, Edinburgh, pe care am gasit-o in plina sarbatoare, in aceasta perioada fiind gazda celui mai mare festival de arte si divertisment din lume numit Fringe. Strazile erau intesate de turisti si de artisti stradali care isi etalau nenumaratele talente spre deliciul privitorilor. Aceasta capitala ni s-a parut destul de diferita de Londra, cu un aspect mai vintage, cu un aer mai de poveste, mai ancorata in traditional si multi copii au fost foarte impresionati de acest lucru spunand ca vor dori cu siguranta s-o mai revada. Aici am vizitat Castelul Edinburgh care ne-a oferit o panorama superba asupra orasului, am admirat artisti veniti din toate colturile lumii plimbandu-ne pe strada principala care strabate orasul vechi cetate numita The Royal Mile si unii dintre copii, cei mai curajosi, au facut chiar si baie in Marea Nordului. Au fost sase zile minunate petrecute aici, unde copiii au facut si cursuri de limba engleza. Dupa Edinburgh a urmat o alta locatie minunata si anume Lake District, un parc national faimos pentru frumusetea lui naturala, unde ne-am petrecut o zi superba admirand peisajul cu munti, vai, cascade, plimbandu-ne cu vaporasul pe cel mai mare dintre lacuri, Windermere si vizitand un frumos orasel pitoresc, Bowness. Drumul spre lacuri a fost intrerupt pentru scurt timp pentru a face o oprire mult asteptata de baieti si nu numai, la stadionul echipei Manchester United, Old Trafford. Aici am facut un tur al stadionului, inclusiv in “culise”, in cabinele jucatorilor, iar ghidul ne-a relatat tot ce era mai important de stiut in legatura cu istoria si jucatorii acestuia. Nu mai e cazul sa spun ca acest eveniment s-a soldat cu multe selfie-uri!!! :)))) Excursia a continuat cu vizitarea capitalei Tarii Galilor, Cardiff, care are cu siguranta farmecul ei aparte, desi este cea mai mica dintre capitale, Castelul din Cardiff, amplasat chiar in inima orasului, pe o suprafata mai mare decat cel din Edinburgh, cu mult spatiu verde, ne-a oferit si aici din cel mai inalt turn al lui o panorama superba aupra orasului. Timpul petrecut apoi pe strazile lui a fost scurt, dar intens iar sederea noastra aici a culminat cu o vizita intr-un sat muzeu, St. Fagan's Natural History Village, unde am putut vedea atat cum traiau, lucrau si se distrau galezii cat si cum aratau casele si gospodariile acestora in diverse perioade istorice. Drumul inapoi spre Londra a fost marcat de o alta oprire importanta, la Stonehenge, unde am putut admira celebrul monument preistoric. Ultimele doua zile au fost dedicate din nou Londrei, punctul de plecare si de intoarcere, unde am mai avut o alta ocazie de a ne mai familiariza cu cele mai importante obiective turistice din The City of London printr-un walking tour si de a vedea orasul de sus, dintr-una din capsulele Ochiului Londrei. Si ca incheierea sa fie perfecta, ultima seara a fost dedicata unui spectacol musical, Fantoma de la Opera, care ne-a impresionat pe toti si ne-a facut sa ne indragostim iremediabil de Londra si de tot ce poate ea oferi. Finalul  aventurii noastre a fost plin de lacrimi, lacrimi de bucurie pentru o experienta atat de frumoasa traita alaturi de alti copii frumosi, talentati si amuzanti si lacrimi de tristete pentru ca se incheia un capitol de neuitat din viata lor. Dar pentru ca 'every ending is a new beginning' copiii si-au promis ca o sa tina legatura si ca o sa se mai intalneasca si vara viitoare pe meleaguri noi. Deci daca va place sa calatoriti, sa vizitati, sa nu stati prea mult timp intr-un singur loc, daca vreti sa gustati cate putin din intreaga bogatie a Marii Britanii, sa explorati 3 culturi asemanatoare dar totusi unice in felul lor, Tabara 3 Capitale este alegerea perfecta!

Alina B., mama Ioanei - St. Edmund’s College, Anglia (castigatoarea concursului de limba engleza

Impreuna cu Ioana dorim sa multumim intregii echipe Mirunette pentru ca ati ales sa investiti in dezvoltarea Ioanei, pentru urarile calduroase transmise de ziua ei, pentru informatiile pretioase pe care le oferiti in continuare si pe care cu siguranta le vom lua in considerare si mai ales pentru ca ati reusit in aceasta vara sa-i transformati visele in cea mai frumoasa realitate si mai extraordinara experienta. Ne-au impresionat pe amandoua profesionalismul de care ati dat dovada, extraordinara implicare si daruire, dar dincolo de asta, ne-ati transmis si multa afectiune pe care am simtit-o dincolo de cuvinte. Investiti pe termen lung cu foarte multa daruire si profesionalism in dezvoltarea copiilor din Romania si acest lucru se va vedea, suntem fericite ca i-ati acordat Ioanei asemenea privilegiu in aceasta vara de neuitat! Multumim inca o data pentru tot si mult succes in continuare!

Alexa, Miami-Fort Lauderdale, USA

A fost cea mai draguta tabara! La inceput cand am auzit de hotel si nu campus nu ma incanta ideea, dar pana la urma am ajuns sa il indragesc foarte mult,mai ales palmierul din balcon! Colegii romani au fost extraordinari, nu am mai intalnit niciodata un grup atat de omogen in tabere. Mi a placut locatia, locul foarte curat si oameni foarte ok. Si am avut de asemenea privilegiu sa stau cu una dintre cele mai tari colege de camera, group leaderul nostru. Alexa, 19 ani, Bucuresti

2013

Tudor Onose, Ascot, Anglia - castigator al concursului Mirunette Language Competition

Prima mea parere a fost ca e un campus mare si frumos, ceea ce s-a confirmat mai tarziu. Am intalnit multi copii. Cu majoritatea m-am imprietenit. Staff-ul a fost foarte dragut. La ei puteam apela cand aveam o problema, si tot cu ei faceam activitatile. La fel si profesorii, ei ne invatau lucruri grozave. Am avut 4 excursii: la Londra, Oxford, Brighton si Castelul Windsor. Preferata mea a fost la Windsor, unde am aflat fascinanta istorie a castelului si am vazut legendarele Garzi Regale. Mancarea a fost buna. Am avut o varietate de mancaruri: carne, cascaval, lapte, fructe, legume etc. Am avut si o alegere de sucuri si ciocolata calda. Am gustat si vestitele "porridge" si "fish and chips". Zilele au trecut FOARTE repede. As vrea sa castig si la anul, sa mai merg in aceasta minunata tabara!

Raluca G. - Tabara Oxford Brookes

This summer programme encouraged me to make future plans, questioned my knowledge and provided me with the best work and social environments. For me, this was a life changing experience. As soon as I reached the campus, I could feel the happiness in the air; all those smiles and greetings, all those children who came on their own and who were stepping out of their comfort zones just to make a new friend. Apart from the devotion and enthusiasm from the staff and teachers, the thing I was most impressed with must be the relationships that I have established with the other kids, because I would have never imagined keeping in touch with people from Hong Kong or Canada even after the session was over. My tutors were clearly very passionate about the topics. Having been in the business industry for more than 20 years, they knew how to provide us with the best examples, explanations and case studies for numerous companies (such as Yahoo or Blackberry). Sunday should have been the lazy day, however we were all working on our essays. I still call to mind how my class would gather around, read each other’s essays and debate on the studies.

Raluca - Tabara

Mancarea a fost diversificata si buna, iar camera foarte primitoare (desi nu petreceam prea mult timp in ea). In cele 2 saptamani petrecute acolo, mi-am imbunatatit semnificativ limba germana si sper ca la anul sa trec la nivelul urmator.

Mircea, 18 ani, Craiova

Draga Mirunette, Va multumesc mult. Ceea ce oferiti tinerilor este intr-adevăr un pasaport către succes. Prin dumneavoastră eu am reușit sa imi creez un vis care începe sa devină o realitate. Va multumesc pentru tot!

Mircea N. - Tabara Oxford Brookes

Ceea ce oferiti tinerilor este intr-adevar un pasaport catre succes. Prin dumneavoastra eu am reusit sa imi creez un vis care începe sa devina o realitate. Va multumesc pentru tot!

Mama lui Andrei, Bucuresti

M-am lamurit cu aceasta ocazie si cata engleza stie. 🙂 Promitem ca la anu’ vom fi mai bine pregatiti. In primele zile vorbea cu noi tot in engleza, din pacate l-a tinut doar vreo trei zile, dupa care si-a revenit. Mii de multumiri si la cat mai multe tabere!

Georgiana M. - Tabara Cambridge

Cambridge reprezinta mediul adecvat pentru orice student aspirant al universitatilor de top. Tutorialele iti ofera sansa de a trai experienta sistemului britanic predat in Universitati, insa intr-o atmosfera mult mai focalizata pe fiecare elev, deoarece profesorii nu doreau doar sa asistam la tipul de lecturi anoste in care studentii sunt prezenti si asculta, ci solicitau participare si implicare. Profesorul m-a impresionat nu doar prin cunostintele sale in domeniu, cat si prin pasiunea pe care o arata cand ne preda. Locuinta mea temporara a constat intr-o camera cu baie en-suite, beneficiand in acelasi timp de o camera uriasa ce continea un birou si chiar un mini-fridge. Mancarea a fost impecabila - felurile de mancare variau de la croissante, pain au chocolat si nelipsitul scones la micul dejun, pana la somon si creveti la masa de seara, oferind astfel nu doar o mare diversitate de tipuri de mancare, cat si o dieta sanatatoasa si echilibrata. Privitor la activitati si timp liber, am avut parte de o panoplie de optiuni care au variat de la sport la shopping spree-uri, vizite la muzeu si teatru. Inca o data va multumim pentru organizarea ireprosabila si ajutorul oferit in toti acesti ani!

Camelia (mama Alexei) - Tabara Bucuresti

Alexa a ajuns in siguranta acasa si imbogatita cu prieteni noi, idei si cunostinte noi, experiente noi si chiar visuri noi. Va felicit pentru profesionalismul cu care organizati aceste tabere. Va multumesc si imi exprim speranta ca vom reusi si in anul viitor sa gasim o tabara la fel de speciala pentru fiica noastra.

Alina P., Group leader - Clifton College

As putea incepe prin a spune ca ma simt iubita de DUMNEZEU tinand cont de faptul ca am ajuns sa insotesc niste copii minunati in Anglia, la Clifton College, datorita faptului ca Mirunette International Education a avut inspiratia de a organiza concursul la care am participat impreuna cu elevii mei. La inceput am fost putin sceptica si am avut dubii in a participa sau nu, deoarece in tara noastra nu totul este asa cum ar trebui sa fie si lucrurile nu sunt intotdeuna realizate asa cum ne dorim. Surpriza mea a fost colosala in momentul in care am aflat ca sunt una dintre doamnele profesore castigatoare care vor insoti un grup de elevi intr-o tabara educationala in UK. Atunci am realizat ca exista si agentii precum Mirunette care organizeaza concursuri cu un profesionalism iesit din comun si cu o seriozitate peste masura astfel dand dovada de corectitudine si transparenta. Afland vestea cea mare am fost increzatoare ca totul va fi extraordinar in privinta derularii programului taberei si nu numai. Pana la plecare informatiile necesare pregatirii calatoriei au fost trimise de catre echipa Mirunette de fiecare data in cel mai mic detaliu. Am decis sa o inscriu si pe fetita mea in varsta de 13 ani in aceasta tabara pentru ca eu consider  ca investitia in propriul copil este cea mai buna iar experienta unei noi culturi si a unui nou sistem de invatamant despre care a citit doar in carti, ar putea fi o portita deschisa pentru studiile universitare  de mai tarziu.

2012

Laura N., Rutgers University New York, SUA

Mirunette a fost un sprijin definitoriu pentru viitorul meu. Acum sunt studenta la Univ. of Westminster - London - Architectura. Va doresc succes in continuare, in demersurile dvs. pentru cei ce doresc sa studieze in afara!

Iulia P. - Tabara Cheltenham College

Tabara din Anglia a fost o tabara cu adevarat incantatoare. Extrem de bine organizata, parca ar fi fost intr-o alta lume. Ma bucur enorm de mult ca am participat la asa ceva. Cu siguranta voi mege si la anul. Este genial, in timp ce cunoastem copii din toata lumea, ne perfectionam engleza. Am invatat in aceasta tabara o multime de lucruri noi si interesante. Am intalnit atatea persoane minunate, chiar si din alte tari, pot spune ca ''sora'' mea este din Italia... inca mai tin legatura cu copiii de acolo. Aceasta a fost cea mai tare tabara in care am fost pana acum si ma bucur enorm de mult. Am atatea amintiri superbe. Faceti o treaba minunata, sper sa ne mai revedem si vara viitoare. Multumesc mult pentru tot!

Andreea, Anglia

Aceasta scoala la care sunt este cea mai moderna scoala in care am fost eu vreodata! Totul este nou, sunt foarte multe activitati si multe facilitati. De exemplu: astazi am avut hockey, o noua experienta pentru mine, iar acum seara avem bataie cu spaghete. Cazarea este excelenta: sunt boarding houses, cam 60 de camere cu paturi de 1, 2 sau 3 persoane, cu baie proprie si common room care este la parter si in care se afla o mini bucatarie in care poti manca oricand doresti! Campusul este foarte foarte mare, chiar daca se afla in mijlocul unui oras mic. Aici este un grup de 50 de copii din Italia, inca un grup de 30 din Thailanda, 10 din Rusia, cativa din Lituania, Coreea de Sud, Ungaria, Austria, Elvetia. In excursiile in care am fost pana acum (Londra si Stratford, unde am vizitat casa lui Shakespeare) a fost frumos! Abia astept urmatorul weekend in care mergem la Oxford (n-am mai fost niciodata) si la Drayton Manor Theme Park!!! Parerea mea despre scoala este una foarte buna, de aceea sugerez sa se faca tabere aici, dar si sa vina copiii aici la studii!!

Andreea V., Group Leader - Tabara de vara Reading

Copiii s-au descurcat minunat la cursuri, fiind laudati permanent de profesori si fiind plasati la nivele upper-intermediate si advanced. Si-au facut multi prieteni din celelalte tari participante. Personalul a fost extraordinar, de la manager pana la cei care debarasau mesele in cantina. Cazarea a fost de calitate, totul era curat si nou. Curatenie se facea o data pe saptamana, iar gunoiul se lua zilnic. Un lucru, totusi, ar putea fi mentionat ca punct slab: clubul de conversatie care avea loc in fiecare zi de la ora 17.30. Parerea noastra a fost ca acest club ar fi trebuit sa fie ca o prelungire a orelor de engleza din ziua respectiva, cu activitati care sa-i puna pe copii in situatia de a-si folosi la maxim limba engleza si a-si forma o fluenta in exprimare. Avand in vedere ca opiniile copiilor despre tabara  sunt excelente, speram ca si la anul sa fim pe lista.

Ana-Maria R., Munchen, Germania

Mi-a placut fffffff mult la Munchen, am fost foarte incantata, pentru mine a fost primul summer  camp, iar impresia pe care mi-a lasat-o ma face sa fiu sigura ca voi mai merge si la anul intr-o tabara de vara! Am avut foarte multe facilitati in camp; a fost foarte bine amplasat, la doar 2 statii de metrou de centrul orasului. Programul a fost bine structurat, Sunt f multumita de scoala, orele de curs au fost interactive si bine structurate, iar profesorii au fost foarte draguti, tineri, dar bine pregatiti! Dupa aceste 3 saptamani mi-am imbunatatit semnificativ limba germana, deci pot spune ca a fost foarte folositor si eficient! Un lucru care mi-a placut in mod deosebit a fost atmosfera familiala, faptul ca nu existau formalitati intre profesori, elevi si superviseri, eram toti ca niste prieteni. A fost un schimb de experienta interesant, pentru ca am avut ocazia sa descopar multe lucruri noi despre alte culturi, si obiceiuri din diferite tari. Totodata, simt ca mi-am largit orizontul pentru ca am vazut ce mentalitati au copiii de varsta mea din alte tari.

Alexandru, Agora Barcelona, Spania

M-au impresionat multe lucruri, precum Sagrada Familia, Camp Nou sau Muzeul Picasso. Si activitatile precum Water party-ul de miercurea trecuta au reprezentat ceva minunat pentru mine. De asemenea, mi-au placut foarte mult plimbarile prin oras, precum si Marea Mediteraneana.

2011

Rodica P., Group Leader Tabara de vara Ascot

Ca si in anii trecuti, ne-am facut multi prieteni, cu care vom pastra legatura multa vreme. Acest lucru ne face sa credem ca obiectivele cel mai importante ale taberei au fost atinse: sa invatam sa traim alaturi de copiii sau profesorii din toata lumea, intr-o comunitate internationala, sa ne imbunatatim  nu numai cunostintele de lb. engleza, dar si aptitudini care ne vor ajuta mai tarziu in viata. Desi acest an scolar este la inceput, noi ne gandim deja la vacanta mare viitoare si la o noua tabara!!

Razvan O., Harrow House College, Anglia

In primul rand...ce este Harrow House? Este un campus, un centru sportiv, o scoala, dar mai presus de toate, un loc unde nationalitatea nu conteaza...un loc unde toti suntem egali si uniti de engleza. Toate acestea inconjurate de natura si peisaje pitoresti. Dar libertatea noastra nu se rezuma doar la teritoriul colegiului. Excursiile in Londra , Swanage si Bournemouth ne largeau perspectiva, lasandu-ne sa admiram totul, de la grandiosul Buckington Palace si uimitorul Big Ben, pana la cel mai comun Double-Decker sau cabina telefonica. Pe parcursul excursiei in Bournemouth am avut surpriza de a ma numara printre spectatorii unei parade de aviatie ce se desfasura deasupra plajei. In Londra, o croaziera de 45 de minute pe fluviul Themes ne-a purtat pe sub poduri largi, teatre in aer liber, faimosul London Eye, un zgarie-nori in constructie si chiar pe langa o nava militata britanica. Pe parcursul timpului petrecut acolo, am realizat cat de importanta este engleza si cat de folositoare mi-au fost lectiile de engleza la care am participat acolo.

Miruna F. - Tabara Oxford Brookes

The daily English classes were a completely new experience. Our teachers were quite young and open-minded and mostly focused on an interactive way of teaching, encouraging us to communicate as much as possible and to share our ideas and interests with the others. We visited the centre of Oxford on numerous occasions, enjoying the average social areas of the town and the more famous landmarks like Trinity College, Christ Church College or the Eagle and Child Pub (where The Inklings, a group of writers including J. R. R. Tolkien and C. S. Lewis, used to meet). We were also taken on a trip to London, a breathtaking city constantly buzzing with such a strange mixture of history and modernity, and on trips to the Blenheim Palace, to Cotswold Wildlife Natural Park and to Thorpe Park, which was definitely one of the highlights of the camp. I made Portuguese, Polish, Spanish, Italian, Croatian and English friends, we spent our evenings together, laughed heartily at the inner jokes we developed and made the most out of every single activity. I am overwhelmingly grateful for having had the opportunity to learn so much, to grow so much, to meet such extraordinary people.

Magdalena B., Group Leader - Tabara Oxford Headington

Cuvintele sunt prea sarace pentru a putea descrie maretia si respectul pe care il impune o "cetate a invataturii" de talia batranului OXFORD. Spun "batranul", deoarece este cel mai vechi centru universitar al lumii, si in acelasi timp,cel care a contribuit intr-o proportie covarsitoare la dezvoltarea si progresul omenirii. Ne-am apropiat cu mare respect de acest receptacol de invatatura, copii dornici de a participa la niste cursuri extrem de folositoare, si adulti coplesiti de istoria vie de la fiecare pas. In afara imbunatatirii limbii engleze, invatam sa fim deschisi la toate tipurile de culturi si obiceiuri, legam prietenii la care nu ne-am fi gandit, care pot dura o viata! Am facut excursii minunate la BLENHEIM PALACE, resedinta ducelui de Marlborough si locul de nastere a lui Winston Churchill, si la HAMPTON COURT, celebrul palat al regelui Henric al VIII-lea, locuri frematand de istorie pura, despre care multi doar citesc in carti.
Am avut ocazia sa traim "in papucii" studentilor de  la Oxford, in camerele lor, sa mancam la cantina lor (foarte diversificata), si sa stam in bancile lor, nu e putin lucru, e chiar extraordinar, pentru un tanar roman care aspira la o invatatura inalta! Inchei cu citatele care te intampina la intrarea in Oxford Brookes University, unde am fost noi: "Toata viata esti student, niciodata profesor. Trebuie sa mergi tot timpul inainte." si "Daca toata lumea gandeste la fel, inseamna ca cineva nu gandeste."

Andrei, 15 ani, Canterbury, Anglia

Tabara in Canterburry a fost absolut geniala! Este a 3-a tabara pentru mine in Anglia cu Mirunette si aceasta a fost cea mai tare din toate punctele de vedere. Insotitoarele de grup au fost mai mult decat intelegatoare si prietenoase cu noi, uneori pot sa spun ca s-au pus la mintea noastra. Profesorii stiu ca te ajute sa-ti inbogatesti vocabularul in limba engleza si sa o exersezi, nu sunt absurzi deloc, fac glume cu tine dar cand e de facut treaba, e de facut treaba. Mancarea a fost foarte buna si gustoasa. Sistemul de cazare cu apartamente este interesant. Cel mai mult mi-au placut insotitoarele de grup, la fel si celorlalti colegi, pentru ca intotdeauna ne-au intrebat ce vrem sa facem si am decis cu toti de comun acord absolut totul.  Daca am avut vreo problema, au incercat sa ne ajute. Le recomand tuturor copiilor aceasta tabara. Pe departe, din toate cele 3 tabere la care am participat, asta a fost cea mai tare!

Alexandru, Harrow – Londra, Anglia

My trip to England was the most beautiful thing that ever happened to me. There, I discovered a new life and made new friends. Together, we were like a big family. We visited a lot of places such as London Eye, Westminster Abbey, Tower of London, Buckingham Palace, Madame Tussauds, Greenwich and even Wembley Stadium. Also, the trip from Oxford mustn't be forgotten as it was a memorable moment. The relationships with my colleagues were absolutely perfect. There were no conflicts between us and, in the evenings, we had, perhaps, the most relaxing part of the day. For me, these moments were very important as we had a wonderful time together. Another relaxing moment was the cruise on the Thames. We took a lot of pictures from the ship and in the following hours, we visited another two interesting places: St. Paul's Cathedral and London Dungeon. In my opinion, this holiday meant a lot for all of us. As for me, I had the greatest moments of my life and I also met a new wonderful family.

Alexandru B. - Tabara Cambridge

Experienta din Anglia a insemnat enorm pentru mine. Totul pentru mine a fost minunat: oamenii prietenosi si deschisi, cursurile interactive si captivante, excursiile si activitatile. Am savurat la maximum cele doua vizite in capitala, hoinarind pe Baker Street, Oxford Street si m-am delectat cu privelistile splendide oferite de Windsor Castle. Cursurile sustinute m-au pus in contact cu un nou stil de predare si interactiune elev-profesor. Ambii mei profesorii au intruchipat stereotipul pozitiv al “englezului”, fiind interesanti si devotati, cu acel umor englezesc ireproductibil. Staff-ul organizatoric si-a desfasurat impecabil activitatea, iar “gardienii” insarcinati cu “stavilirea” elevilor neastamparati, ne-au fost aproape de fiecare data, ramanand in stransa legatura cu ei chiar si dupa plecare, prin site-urile de socializare. Colectivul de cursanti mi-a oferit posibilitatea sa interactionez cu persoane venind din toate colturile planetei, din Chile si Argentina pana in Japonia si China. Binenteles, prietenii frumoase s-au legat intre noi si ne-am promis unii altora ca o sa ne revedem la Universitate, tot in Marea Britanie. Pot spune ca aceasta scoala de vara mi-a influentat dezvoltarea ca persoana datorita faptului ca am avut sansa sa cunosc oameni si culturi noi care mi-au imbogatit spiritul si m-au facut sa privesc lumea cu altii ochi.

Alexandru B. - Tabara Cambridge

Experienta din Anglia a insemnat enorm pentru mine. Totul pentru mine a fost minunat: oamenii prietenosi si deschisi, cursurile interactive si captivante, excursiile si activitatile. Am savurat la maximum cele doua vizite in capitala, hoinarind pe Baker Street, Oxford Street si m-am delectat cu privelistile splendide oferite de Windsor Castle. Cursurile sustinute m-au pus in contact cu un nou stil de predare si interactiune elev-profesor. Ambii mei profesorii au intruchipat stereotipul pozitiv al “englezului”, fiind interesanti si devotati, cu acel umor englezesc ireproductibil. Staff-ul organizatoric si-a desfasurat impecabil activitatea, iar “gardienii” insarcinati cu “stavilirea” elevilor neastamparati, ne-au fost aproape de fiecare data, ramanand in stransa legatura cu ei chiar si dupa plecare, prin site-urile de socializare. Colectivul de cursanti mi-a oferit posibilitatea sa interactionez cu persoane venind din toate colturile planetei, din Chile si Argentina pana in Japonia si China. Binenteles, prietenii frumoase s-au legat intre noi si ne-am promis unii altora ca o sa ne revedem la Universitate, tot in Marea Britanie. Pot spune ca aceasta scoala de vara mi-a influentat dezvoltarea ca persoana datorita faptului ca am avut sansa sa cunosc oameni si culturi noi care mi-au imbogatit spiritul si m-au facut sa privesc lumea cu altii ochi.

Alexandra M., Clifton College 2, Anglia

Tabara de anul acesta a fost foarte frumoasa si m-am distrat impreuna cu colegii din Romania si din Anglia. Colegiul are o cladire impunatoare, din punctul meu de vedere campusul a fost mai frumos decat cel de anul trecut. Cazarea si acomodarea au fost bune. Mancarea a fost mult mai buna decat anul trecut. In fiecare zi meniul era diversificat si puteam sa ne alegem mancarea pe care o doream. Excursiile mi-au placut mult mai mult deoarece am vazut multe locuri pe care nu am avut ocazia sa le vad pana acum. Staff-ul a fost foarte prietenos cu noi si ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie. Orele de curs au fost placute si am invatat expresii si cuvinte noi pe care am si avut ocazia sa le folosesc. Profesorii m-au lamurit de fiecare data cand nu am inteles ceva. Orele de curs au fost mai stricte decat anul trecut, dar am avut voie si sa petrecem o parte din timpul liber pentru relaxare. In concluzie, am avut o experienta minunata in tabara de anul acesta si sper sa fie la fel si la anul, dar as dori sa schimb destinatia ca sa vad si lucruri noi!

Adina D., Group Leader - Tabara de vara Ascot

Am asteptat cu nerabdare vacanta de vara, cu gandul la tabara din Anglia, la revederea prietenilor din Ascot si la noile experiente de viata pe care le vom avea in Scoala St. Mary, care ne-a gazduit cu multa caldura in ultimii ani.  Si nu am fost dezamagiti. Cursurile de limba engleza, derulate de profesori experimentati, dar cu simtul umorului, au fost antrenante si au maximizat potentialul elevilor. Activitatile didactice s-au concretizat in proiecte care au fost prezentate tuturor la sfarsitul taberei. Cadrele didactice au evaluat competentele elevilor si au oferit acestora diplome si caracterizari. Ne putem mandri in acest sens cu multe note de 10! Activitatile culturale  au fost nenumarate, incepand cu spectacolele organizate de profesorii taberei, cu Talent Show, in cadrul caruia elevii din Romania s-au remarcat ca fiind inzestrati cu multe calitati artistice, cu serile dansante, toate gazduite de Rose Theatre in campus si terminand cu cele de la Royal Theatre din Londra. Campusul cu spatii generoase a inlesnit practicarea multor activitati sportive antrenante si de cercetare in teren, foarte distractive pentru copii, iar  dormitoarele “fagure” ne-au oferit tot confortul pentru relaxare si odihna. Restaurantul  bine organizat ne-a primit zilnic cu o  gama variata de preparate dietetice, sanatoase, cum numai acasa mancam. Mai mult decat atat, oferta culinara ne-a purtat uneori pe meleaguri indepartate, bucatarul sef pregatind si preparate din misterioasa Indie sau din China. In afara diplomelor de studiu, tabara s-a incheiat cu decernarea altor premii importante, iar grupul din Romania se poate mandri cu doua dintre acestea: Rodica P. - "Cel mai entuziast monitor din tabara" Petru G. - "Cel mai talentat elev la activitatile de dans si muzica"

2010

Eric P. - Tabara University of Reading

A fost o vacanta minunata, de neuitat. Organizarea a fost perfecta, excursiile interesante si educative, cazarea minunata, mancarea gustoasa, activity leaderii foarte prietenosi, iar restul copiilor, cei mai de treaba copii din lume. Daca in viitor se va mai organiza o astfel de tabara ii voi ruga imediat pe parintii mei sa ma lase sa mai merg inca o data!

Ana Maria B., Group Leader - Tabara Oxford Headington

Nu puteam sa parasim Regatul Unit al Marii Britanii fara sa vizitam metropola londoneza care de fiecare data parca e mai impozanta si mai surprinzatoare prin arhitectura obiectivelor sale turistice, prin manifestarile culturale, artistice si sportive. Am pornit intr-un tur al Londrei de la Westmister ne-am plimbat pe langa Palatul Parlamentului, unde ne-am fixat ceasul dupa gongul Big Ben-ului, am vizitat parcul St. James, am admirat resedinta reginei Elisabeta a II-a - Palatul Buckingham, Trafalgar Square si ne-am oprit in Piccadilly Circus, unde ne-am despartit si am plecat la cumparaturi pe faimoasa Oxford Street. Cat despre cazare si mancare si acestea au fost de o calitate buna, pe masura asteptarilor,  tipice campusurilor universitare britanice si internationale, elevii au putut degusta feluri de mancare tipic britanice si au fost cazati in camere in care poate odinioara au stat si mari personalitati. La finalul acestei experiente de neuitat care ramane Oxford Headington putem spune ca toti am reusit sau cel putin am incercat sa simtim, sa traim, sa fim britanici nu doar cunoscand foarte bine tainele limbii engleze dar si cultura si civilizatia britanica. Am traim impreuna bucuria de a fi studenti si profesori in inima celui mai mare si de prestigiu centru universitar din Marea Britanie!