Fotografii si vesti noi din tabara Cambridge 11-25 august

Dragii nostri,

Asa cum v-am obisnuit deja, incercam sa va tinem la curent cu ce am mai facut la inceputul celei de-a doua saptamani de tabara.

Astfel, printre activitatile foarte populare in ultimele 3 zile au fost punting-ul (chiar daca au fost si saptamana trecuta, o parte din baieti – Luca, Andrei, Razvan si Victor P – ar merge in fiecare zi), Rounders (un fel de baseball britanic, la care au participat cu entuziasm Victor T, Luca, Alexandra, Miruna si Vlad), badminton (Gellert, Zsolt si Victor T), plimbarea de-a lungul raului Cam, pana in Grantchester, o localitate pitoreasca de langa Cambridge (Maria, Miruna si Alexandra) sau vizita de astazi la Fitzwilliam Museum (un muzeu de istorie si arta ce apartine de Universitatea Cambridge si unde Luca, Razvan, Victor, Andrei, Ana, Iulia si Ioana au putut admira mumii egiptene, dar si tablouri de Rubens, Gainsborough sau Picasso).

Aseara am profitat de faptul ca aceasta saptamana este ultima in care trupa teatrului Shakespeare Globe din Londra ofera reprezentatii ale celebrelor piese ale lui Shakespeare in aer liber, in gradinile mai multor colegii din Cambridge! Mai precis: impreuna cu Maria, Alexandra, Miruna, Ana, Vlad, Stefan, Victor T si Luca am luat bilete la comedia „The Two Gentlemen of Verona”, jucata in gradinile Robinson College! Ideea a fost foarte buna, chiar daca piesa s-a jucat in aer liber si s-a racorit destul de mult afara spre seara, tinerii nostri (in special Vlad, Stefan si Victor T) au fost foarte incantati!

Nu ne ramane decat sa ne bucuram de zilele ramase, sa le uram succes celor 10 care vor sustine maine examenul TOEIC (probele de Reading si Listening) si sa asteptam cu nerabdare excursia de sambata de la Brighton, unde speram ca vremea sa tina cu noi, asa cum a fost pana acum!

Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din ultimele zile!

Cristian, group leader tabara Cambridge

Activitatile de seara propuse pentru saptamana aceasta:

Tinerii nostri, luand pranzul pe iarba sau pregatindu-se de activitatile de dupa-amiaza:

Una din activitatile sportive: „Rounders”, un fel de baseball britanic:

Masa de marti seara:

Masa de pranz de astazi:
Seara la teatru: „The Two Gentlemen of Verona”

Grantchester River Walk:
Fitzwilliam Museum Visit: