Mesaj din tabara de vara Ascot (iulie – august 2013)



Salutari din Ascot!

Speram ca mesajul nostru sa va gaseasca bine pe toti cei de acasa si de asemenea speram sa va bucuram spunandu-va ca am ajuns cu bine la Londra si respectiv la Campusul scolii St. Mary – Ascot! Copiii sunt la ore si eu m-am gandit sa va dau de stire despre cum stau lucrurile pana acum.

Despre zbor: Golurile de aer le-au dat ceva batai de cap pilotilor , si mie sincer, dar copii au considerat ca erau intr-un rollercoaster, asa ca turbulentele s-au transformat intr-o distractie!

Odata ajunsi pe LHR , am cumparat adaptoare – pentru cei care aveau nevoie si ne-am intalnit cu un reprezentant al taberei care ne-a condus la microbuz.

Drumul pana la campus nu a durat mai mult de o ora; nici n-au avut timp sa admire peisajul, ca am si ajuns. Campusul este situat la 25 de km de Londra, intr-o zona cu pajisti si padure!

In tabara am fost intampinati de catre staff – foarte prietenosi (sunt foarte multi si abia le retinem numele! Fiecare se ocupa de altceva!)

Am fost uimiti de arhitectura scolii – cu casute mici tipic englezesti din caramida rosie, inconjurate de gradini verzi , cu arbori inalti!

Am primit ecusoane, ni s-a facut turul campusului , am fost testati, si in final repartizati pe camere! Baietii stau intr-un corp de cladire iar fetele in altul. Musi sta cu Andrei, Dan cu Dan iar Vlad imparte camera cu un ….pakistanez?!!!/mongolez / afga…..nu stiu! Treaba e ca se inteleg! So far so good!

Fetele au fost impartite in trei camere astfel: Lucia + Andreea ; Karina + Alexandra + Ana O + Agatha si Cristina + Andreea +Ana D. Camerele sunt pe acelasi palier, una langa alta. La capatul holului au sase dusuri si doua bai – chiar daca le impart cu alte fete nu a fost nici o problema nici aseara nici de dimineata!

Toti s-au spalat, schimbat si au dormit bine. De dimineata au mancat bine iar acum sunt deja repartizati pe clase, la cursuri!

Ne-a plouat putin dar speram sa iasa soarele cat mai repede!
Joi avem excursie de o zi la Hampton Court – abia asteptam!
Promitem sa revenim cu poze cat de curand! Deocamdata nu prea am facut!

Asadar, do not worry! Suntem OK!

Nu va ingrijorati daca nu ne prindeti la telefon – sunt zone unde nu avem semnal! Am pus in telefon cartela de UK , si merge – ma puteti suna daca e nevoie!

Va pupam si va imbratisam!

Din Anglia, cu drag,
Luciana –group leader – si cei mai draguti copii ce alcatuiesc grupul Ascot 🙂