Mesaj din tabara de vara Berlin. Fila din jurnalul group leaderului

 Ziua 10
Astazi a fost o zi extrem de relaxanta si plina de momente amuzante. Dupa micul dejun si orele de curs, pentru ca vremea era extrem de frumoasa, organizatorii au decis ca toate activitatile propuse sa aiba loc pe malul lacului.
Andru a fost din nou la sailing in prima parte a zilei ca mai apoi sa ii predea stafeta Biancai. A fost prima experienta de acest gen pentru ea, dar la sfarsit s-a declarat incantata. Daca la inceput era putin tematoare, acum asteapta cu nerabdare urmatoarea sedinta.
Dupa sailing li s-au alaturat si ei lui Sergiu, Vlad,Teo,  Ilincai si Smarandei care deja incepusera de ceva timp petrecerea. Au cantat, au dansat, au inotat,s-au jucat in apa si au vorbit cat a fost ziua de lunga. Deja au inceput sa prinda drag de locul in care ne aflam. Resimt dorul fata de parinti dar in acelasi timp ar vrea sa stea aici cat mai mult.
Dupa masa de seara am facut cu totii o plimbare prin padure, pe malul lacului. Am ajuns si in dreptul unei plaje artificiale unde am petrecut ceva timp jucandu-ne. Unii dintre noi nu am putut rezista tentatiei si am intrat cu picioarele in apa. Altii au ramas pe mal si au construit diferite forme in nisip. Am facut o tona de poze si ne-am amuzat copios pe seama lor.
Dar pentru ca intunericul se apropia din ce in ce mai mult, a trebuit sa revenim in campus. Au urmat apoi cateva partide de macao si kems. Ora de culcare a sosit si ea destul de rapid asa ca ne-am retras fiecare in camera sa. 
Maine facem o excursie la Muzeul ”Story of Berlin” si avem nevoie de forte proaspete, asa ca odihna este tot ceea ce conteaza momentan.
Daphni (group leader tabara de vara Berlin, Germania)