Mesaj din tabara de vara Bournemouth

Dragi parinti,
Am ajuns cu bine la Canford School, un loc imens, cu un peisaj de basm. In jurul campusului sunt paduri in care am vazut veverite si caprioare! 🙂
Desi obositi, copiii s-au aratat incantati sa faca parte dintr-o comunitate cu reprezentanti din  82 de tari. Stafful este peste tot, sunt extrem de bine organizati si comunicativi.
In camere sunt cel putin cu un copil de alta nationalitate, si in multe cazuri sunt chiar singurii vorbitori de limba romana, asadar exerseaza limba engleza din plin.
Sambata dimineata copiii au dat testul de plasare in grupe pe nivel de competenta, si chiar daca unii simt ca sunt mai pregatiti decat incadrarea initiala, ei vor fi reincadrati daca voi fi activi la ore si vor demonstra un nivel mai inalt de cunoastere a limbii. Profesorii sunt foarte interesati si cauta sa-i motiveze sa comunice cat se poate de mult, iar lectiile sunt pregatite riguros chiar de catre directorul de studii.
Activitatile sunt foarte variate si i-au ajutat sa-si faca prieteni. Seara trecuta am fost in Bournemouth la Splashdown waterpark unde s-au distrat de minune! Astazi avem English Fete si chiar acum ne pregatim pentru a lua parte la diverse probe foarte amuzante: mers in trei picioare, alergarea cu sacul, etc. Maine vom merge in Bournemouth la Monkey World si apoi vom vizita orasul.
Vreme frumoasa sa avem si sa fim sanatosi!
Pe curand!
Best Regards,
Liliana (group leader tabara de vara Bournemouth)