Mesaj din tabara de vara Clifton College 10-24 iulie 2012

Hello,

Daca va intrebati ce am mai facut la Clifton College in ultimele zile, va raspundem ca am avut din nou un weekend fantastic, in timpul caruia am vizitat Londra! Nu am avut foarte mult timp la dispozitie, dar vom ramane cu amintiri inedite din timpul croazierei pe Tamisa si al turului orasului, care a inclus faimoasele monumente Tower Bridge, London Tower, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Big Ben, House of Parliament, 10 Downing Street si London Eye! Duminica, unii dintre noi au incercat sa dezlege misterul monumentului de la Stonehenge, in timp ce restul s-au bucurat de o dupa-amiaza de shopping in centrul Bristolului!

In alta ordine de idei, iata-ne ajunsi si la finalul celor doua saptamani din aventura noastra britanica! In timpul petrecut aici ne-a bucurat de toate aspectele vietii britanice, de la vremea capricioasa ( care ne face in ciuda in ultimele doua zile, cand soarele straluceste cu putere),  la cazarea in campusul colegiului, la profesorii britanici, pana la bucataria britanica!

O zi obisnuita din tabara noastra incepea cu trezirea la ora 7 (plus sau minus 15 minute :P), urmata de un mic dejun copios. Dupa plinul de energie, teens aveau in orar cursuri, iar cei mici participau la numeroasele activitati (foarte dinamice si distractive) pregatite de stafful de la Clifton. Dupa masa de pranz, luata in jurul orei 12, era timpul ca cei mici sa studieze si cei mari sa se relaxeze! Lectiile de engleza, in cadrul carora au avut 2 profesori, au fost deosebit de interactive, cu multe jocuri si competitii care le-au dezvoltat vocabularul si abilitatile de comunicare. Cinei de la ora 18 ii urmau activitatile de seara, care se incheiau in jurul orei 22. 
Am mers si in numeroase excursii, in cadrul carora am avut ocazia sa cunoastem putin din istoria si cultura Marii Britanii. Am vizitat orasele Cardiff si Bath, centrul universitar Oxford, ne-am aventurat in Longleat Safari Park si la Stonehenge, si, bineinteles, in Londra!!

Grupul nostru a legat prietenii foarte repede, atat intre ei, cat si cu studenti de alte nationalitati, si a primit multe laude din parte profesorilor si din partea staffului de aici datorita nivelului excelent de limba engleza! Diplomele cu care se vor intoarce curand acasa vor demonstra acest lucru.
O sa ne fie dor de colegii din alte tari, de colegii din grupul nostru, de group leaders (:P), de casa Hartnells, de house leaders Sarah si Lauren, de profesorii de engleza, de stafful de aici (kind thanks to Jade, Phayme, Rachel(s), Grant(s), Lewis, Chris, Rocha, Yaz, Yasemin, Ailsa, Alfie, Jemma), de Clifton College, de Marea Britanie…Dar promitem sa ne intoarcem curand!

Cheers,
Valeria & Helen (Group Leaders tabara Clifton College)