Mesaj din tabara de vara Clifton College, 10-24 iulie 2012

Hello,

Am reusit in final sa prindem un calculator liber in dimineata aceasta sa va trimitem vesti!
Iata cum a aratat week-endul nostru: vineri cei mici au vizitat gradina zoologica din Bristol, unde au avut ocazia sa vada dinozauri in marime naturala, spectacolul focilor si al pinguinilor si maimutele. Totodata, vineri kids au avut si primul curs de engleza, unde s-au remarcat si au primit puncte si stelute! Atat profesorii, cat si stafful de aici le-au laudat nivelul avansat si fluenta cu care vorbesc limba engleza ( motiv de mare mandrie pentru noi :D).

Sambata am fost la Oxford, care este foarte aglomerat in perioada aceasta, intrucat studentii in anii terminali aveau festivitatea de absolvire. Am facut turul centrului Oxfordului, am vazut cateva dintre stradutele unde s-a filmat Harry Potter, precum si cele mai vechi universitati de aici. Muzeul Pitt Rivers, pe care l-am vizitat dupa-amiaza, ne-a oferit un spectacol impresionant – machete uriase de dinozauri si insecte, precum si insecte tropicale vii.

Duminica am pornit din nou la drum si am mers la Longleat Safari Park, unul din cele mai mari din Europa. Am traversat safari in autocar, iar copiii au avut ocazia sa vada girafe, tigri, lei, maimute, caprioare, lupi. Dupa-amiaza s-au bucurat de vizita si la Adventure park, unde se puteau distra in Adventure Castle, se puteau rataci in Maze ori puteau merge cu barca in Jungle Cruise!

Cheers,
Valeria si Elena (Group leaderi – Tabara de vara Clifton College, Anglia)