Mesaj din tabara de vara Clifton College 24 iulie – 07 august 2012

Buna ziua, in sfarsit!

Am reusit sa gasesc un moment liber si sa va scriu cateva randuri.

Trebuie sa va spun ca totul e bine!!! Toti copiii se bucura de tot ce inseamna aceasta tabara si chiar nu avem nici o problema!

Acum ei sunt la cursuri(teens – M. Vlad –  cel mare, Ana D., Briana, Melissa, Ioana V. si Maria) si respectiv activitati sportive(kids – Andrei F., Andrei M., Ana O., Cristina si Ioana N., Vladut si Ana C.)! Programul lor e diferit, cand cei mari au ore cei mici au activitati si invers. ceea ce inseamna ca eu sunt tot timpul cu cei care au activitati. – de asta nu am timp sa vin la calculator sa stau pe Facebook sau altele …..

Imi place foarte mult faptul ca toti se implica , vorbesc, isi fac prieteni, se distreaza. Chiar sunt hotarati sa profite cat mai mult de timpul petrecut aici. Cel mai sociabil e Vlad mare, dar nici ceilalti nu sunt mai prejos. Cel putin aseara la disco ….s-au distrat de minune! si s-au imprietenit cu rusii – mai ales cu rusoaicele, cu italienii, ucrainienii, spaniolii, chinezii, coreenii…..tot ce stiu e ca dansau cu totii in trenulet, iar la sfarsit mi-au zis: ‘Doamna, ce misto a fost! Mai avem disco , nu-i asa?’


Am fost foarte bine primiti, staff-ul este bine organizat dar flexibil in acelasi timp. nu e nimic sa nu se rezolve in avantajul copiilor. In camere stau cum vor ei. nu-i bat la cap pentru ca nu e nevoie, chiar nu fac probleme! La masa se mai stramba ei dar, cel putin pana acum, chiar daca nu le-a placut ceva, sigur au gasit altceva de mancare pe gustul lor.

Ieri au avut loc testarile si de azi au inceput cursurile cu clasele pe grupe de nivel. Mi s-a spus ca toti cei 6 teens sunt acelasi nivel – upper intermediate. Azi asteptam rezultatele si repartizarea pentru kids.

Tot ieri ne-am plimbat cu un autobuz  –  red double decker , prin Bristol, a fost super!!!

Poze nu putem sa va trimitem pentru ca nu am in calculator softul necesar.

Oricum, ceea ce vreau sa retineti e ca ne e FOARTE BINE! Chiar daca nu trimitem poze!

In dupa amiaza asta mergem in excursie la Cardiff! Abia asteptam!

Nu promit sa scriu maine pentru ca nu stiu cum ma voi imparti dar voi face tot posibilul sa gasesc un momentel. Sper din suflet sa ma intelegeti!

Mii de multumiri Doamnei Pavoni! 


Numai bine!
Luciana F. (Group Leader tabara Clifton College)