Mesaj din tabara de vara New York Manhattan

Buna dimineata dragi parinti,
Ieri am avut o zi frumoasa si lunga, destinata in mare parte plimbarii intr-o zona noua a NY. Dupa cursuri, am mers intr-un parc atipic, High Lane Park, un parc suspendat care fusese mai demult linie de cale ferata care unea doua zone diferite ale orasului. Acum era destinat plimbarii, relaxarii si se putea chiar face plaja, dupa cu se poate vedea in ultimile fotografii trimise. Dupa parc a urmat o plimbare lunga de-a lungul a doua zone importante, Union Square si Chelsea Market.Si la final, momentul mult asteptat a fost vizitarea celebrei si impresionantei Grand Central Station, credem ca cel mai important si mai mare nod de cale ferata si de metrou din NY.
Seara a culminat cu cina la Hard Rock Cafe, unde am luat masa intr-o atmosfera extraordinara, inconjurati de sute de ani de istorie rock, pentru ca locatia era un restaurant – muzeu.
Ne-am intors in campus destul de tarziu si s-a vazut de dimineata ca oboseala incepe sa-si intre in drepturi deoarece trezirea a fost mai grea pentru unii dintre ei…
Astazi vom avea din nou o zi de plimbare in Central Park, si un musical, dar va vom mai oferi detalii maine…
Cu mult drag, grup leaderii Maria & Ana Maria (tabara de vara SUA)

Vezi oferta actualizata de tabere in SUA.