Mesaj din tabara de vara Norman Court – Marea Britanie. 31iulie- 13 august 2011. Group Leaderul ne scrie.

Dupa trei zile pline de soare, bucurie si multa miscare, a venit timpul sa facem cunostinta si cu adevarata vreme din Anglia. Joi a plouat toata dimineata si un pic din amiaza si ploaia era cat pe ce sa ne strice programul de activitati. Dar organizatorii au montat castelele gonflabile in sala de sport si am avut o dupa amiaza extraordinara – English fete! Inainte de  a ajunge la locul distractiei, a fost ziua lui Nuri, un coleg din Rusia, caruia i-am cantat cu totii LA MULTI ANI! Apoi ne-am dat peste cap, ne-am mentinut echilibrul pe sfere mici, am sarit in vaporasul bucuriei si am incercat sa invingem corzile elastice si sa plasam dreptunghiul cat mai departe pe culoarul nostru. Am facut intreceri, am alergat tinandu-ne de mana, ne-am dat pe tobogan impreuna sau separat, am tipat, am cantat, ne-am distrat pe cinste. Am mancat si prajituri si vata de zahar ars, ca doar era aniversarea unui coleg, nu? Asa recompensa pentru lectiile de engleza de dimineata, mai zicem si noi…
Apoi a venit seara de bingo! Am castigat pungi cu jeleuri si am facut un cantec despre jocul de bingo. A fost foarte amuzant, dar si educativ in acelasi timp, pentru ca trebuia sa stim atat numerele strigate, cat si sa fim atenti, sa nu facem galagie, ca nu le mai auzeam ce se spune si apoi saream oportunitatea de a striga cat ne tin plamanii BINGO!!!
Ne e dor de casa, dar activitatile si staff-ul ne tin atat de ocupati pe timpul zilei, incat nu avem timp sa ne plangem de asta. Doar seara, cand vine ora de telefonat acasa, ne apuca asa, putin cheful de plans, mai ales ca si celelalte fete, respectiv baieti mai suspina langa noi. (Din cauza asezarii scolii pe aceste dealuri, semnalul este foarte slab in interior, iar copiii dau telefon dintr-un singur loc, acolo unde semnalul este mai puternic, iar faptul ca fiecare isi saluta parintii si mai lacrimeaza, transforma totul intr-o oarecare moda, astfel ca se iau unii dupa altii si incep sa planga.. 🙂 )
Iata si cateva poze care sa va arate cum am petrecut aceste doua zile si cateva poze de la seara karaoke, care s-a petrecut vineri, 5 august.

Dimineata fetele au asistat la „eliberarea” fluturilor pe care i-au hranit de cand au sosit, iar dupa amiaza am incins cu totii, din nou, o partida de „rounders”(un baseball cu reguli mai simple si mai usor de urmat pentru copii, dar foarte atractiv).

Seara ne-am amuzat cantand la microfon melodii celebre – a fost seara karaoke!!! Cei care nu au avut curajul sa se urce pe scena improvizata in sala de sport, au dansat, au aplaudat si au jucat diverse jocuri interesante.


(Pozele sunt facute in interior, cu subiectii in continua miscare, si nici eu nu sunt nici vreo mare experta in arta fotografiei…imi pare rau…)


Liana I. ( Group Leader – Tabara  de vara Norman Court)