Mesaj din tabara de vara Oxford Brookes, 15 – 29 iulie 2012

Dragii nostri parinti,

Iata-ne deja ajunsi in ultima perioada a sederii noastre aici la Oxford. Pentru noi timpul a trecut foarte repede pana acum!

Saptamana aceasta ne-a adus schimbari in componenta grupelor si profesori noi, datorita sosirii unor colegi noi dar si a schimbarii de orar, fiindca, dupa cum stiti, acum avem cursuri dupamiaza. Nu s-au schimbat insa nivelele, decat in cazul lui Andrei pentru care am cerut mutarea la un nivel superior.

De asemenea, luni si marti, copiii inscrisi la examenul Trinity au avut doua cursuri in plus, a cate 2 ore fiecare,  in vederea pregatirii examenului. La cel de-al doilea curs am participat si eu in asa fel incat sa ii pot ajuta si pe mai departe. In plus, vineri, ii voi insoti personal la examen si tocmai am fost anuntata ca au fost stabilite si orele examinarii.

Saptamana aceasta avem aici in Oxford, parte de o vreme superba, calda si senina,  care a facut ca excursia noastra de astazi la Blenheim Gardens sa fie una foarte placuta: ne-am aventurat in labirintul din gard viu, am admirat superbele gradini englezesti, am savurat un suc la cafeneaua de langa labirint si ne-am plimbat cu trenuletul. Acum asteptam cu interes si excursia de la Stratford -Upon-Avon de sambata.

In privinta meselor la masa de pranz si cea de seara sunt de obicei 2 meniuri unul vegetarian si unul cu carne (pui, somon, curcan, vita), unde copiii au de ales intre 4 feluri diferite servite intr-o anume combinatie/meniu. Am atasat acestui mail si o poza de la cantina!

Cam atat deocadata de la Oxford, Headington.

                       Cu drag,
Cele mai bune ganduri celor de acasa!

Loredana (Group Leader tabara de vara Oxford Brookes University)