Mesaj din tabara de vara Oxford, Dragon School, 03-17 august 2012

Hellooooooo,

Pffff, avem atat de multe de povestit! 🙂 Ieri am fost in excursie la Warwick Castle, unde ne-am distrat pe cinste! Locul e de poveste, foarte mult verde, iar domnitele si cavalerii inconjoara locul. Domnitele si cavalerii mei au intrat in the Castle’s Dungeon, locul de pedeapsa pentru all the sinners :)). Horror :)) – am tipat, ne-am speriat, am ras, am intrat in camera bantuita din castel, brrrrrr :)). Luca a fost de doua ori acuzat :)) – o data a fost in boxa acuzatilor la proces, apoi calaul l-a ingenunchiat sa-i taie capul :))… din fericire a ratat, pfiiuuuu :)).

Apoi am plecat spre Stratford-upon-Avon, locul de nastere a lui Shakespeare. Din pacate nu am intrat, insa ne-am bucurat pentru ca am avut putin timp de shopping :).

La intoarcere, seara, ne-am pus creativitatea la bataie pentru Fashion Show. Am avut de realizat 2 designuri pe care apoi sa le cream – am avut la dispozitie ziare, scotch, sclipici. Desigur, a urmat defilarea modelelor, unde Luca, Robert si Elena au provocat ropote de aplauze :)).

Astazi ramanem in scoala pentru activitati.
Va tinem la curent,
Va imbratisam cu drag,
Diana si voinicii 🙂