Mesaj din tabara de vara Oxford Headington School – Marea Britanie. 5 – 19 august 2011. Group leaderul ne scrie. Impresii din tabara (1)

Hello from Oxford! 🙂
Dragi parinti,
Copiii dvs sunt in acest moment la testul de engleza, motiv pentru care am gasit timp sa va scriu si sa va trimit cateva fotografii.
Dupa un zbor placut cu aeronava Tarom, am ajuns pe Heathrow unde ne astepta deja un membru din staff-ul de transfer al scolii. La o ora de mers cu autocarul, am ajuns la Headington Oxford School, unde ne-a intampinat foarte optimist si zambitor managerul centrului – mister Joe. 🙂
Toti copiii si-au lasat cea mai mare parte din bani, precum si pasaportul la banca scolii, avand desigur posibilitatea sa isi retraga cati bani doresc si cand au nevoie.
Am fost cazati in case separate, baietii in Napier House, iar fetele in Hillstow House. Camerele sunt cu cate doua paturi fiecare, astfel, am fost cazati doi cate doi, dupa preferinte; toata lumea este multumita in acest sens. Membrii staff-ului (foarte multi: 23 la numar, la aprox. 100 de copii in campus) sunt foarte draguti si receptivi la dorintele copiilor, iar acest lucru le da mare satisfactie celor mici! 🙂
Mancarea este „demential de buna” (il citez pe Andrei:)), asa ca toata lumea a servit cu bucurie si prima cina, dar si primul mic dejun aici.
Am uitat sa va spun ca sunt tare mandra si imi sunt foarte dragi copiii nostri: si frumosi, si haiosi – glumeti, si  sociabili, si isteti. The best and loveliest children in Oxford!! 🙂
Ceea ce este foarte interesant il reprezinta faptul ca este un mix extraordinar de nationalitati; astfel, sunt copii din Romania (acestia suntem noi!:)), din Italia, Rusia, Bulgaria, Spania, Israel, Grecia (baietii nostri au pus deja ochii pe doua frumoase blonde domnisoare din Grecia), Norvegia, Elvetia, Arabia Saudita (culmea, de aici sunt 2 fete, nu baieti!), din Nigeria, Kenya, China, Venezuela, Franta.
Cam atat dupa prima zi. Astazi vom face turul complet al campusului (este destul de mare), apoi, dupa-amiaza vom merge in excursie in Oxford.
Keep in touch! 🙂

Liliana (Group Leader – Tabara de vara Oxford Headington School)