Mesaj & poze tabara de vara Cambridge, King’s School Ely, 22 iulie-05 august

 

LA MULTI ANI, David!!! šŸ™‚
Va trimit vederi cu David la bowling, precum si dovada ca baietii au facut pace si s-au tinut de cuvant. Sunt foarte draguti, ii toarna apa in pahar, l-au felicitat de ziua lui azi, iar cei de la scoala au adus un tort.

 

 

 

Ā Urmatoarele fotografii sunt cu Ilinca si cu Alexandra, tot ieri la bowling. N-au vrut toti sa joace, dar au ramas la masute si s-au infundat cu prajituri, cioco Malters si 7 Up. Apoi am mers alaturi la Tesco de unde au venit cu chipsuri si spray de par colorat. Acum fetele sunt cu suvite rosii si extensii ca drapelul Marii Britanii. Se amuza, se distreaza, papa bine. Baietii incearca sa le fenteze pe bucatarese sa ii mai lase sa ia cate o inghetata.

 

 

 

 

Avem o priveliste extraordinara la iesire catre catedrala, vin mereu caii si poneii sa pasca acolo. In curte e plin de veverite si e destul de racoare desi e soare mereu.

 

FeteleĀ seĀ joaca cuĀ cei 2 caiini ai familieiĀ ce locuieste aici. Peste tot sunt flori si aranjamente. Ne-am minunat cand am descoperit chiar in incinta catedralei o cafenea unde era destula lume.Ā 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maine dim pornim in alta excursie. Li se pare cam obositor programul fara nici o pauza. Inclin sa le dau dreptate, dar ne supunem.
Va tinem la curent,
Raluca C. (Group Leader tabara Cambridge, King’s School Ely)