Mesaj & poze tabara de vara Cambridge, King’s School Ely, 22 iulie-05 august

Buna seara, in sfarsit! šŸ™‚
M-am dumirit cum stau lucrurile cu internetul si m-am pornit pe mesaje :).
Mai jos puteti vedea cateva poze insotite de comentarii.
In holul scolii, receptia cum o numesc ei, te asteapta si un sapun dezinfectanct pe care trebuie sa-l folosesti deĀ  indata ce intri in scoala.
Casa baietilor e foarte bine compartimentata si ingrijita, iar baile, dupa cum vedetiĀ  sunt curate.Ā 

 

 

 

 

 

Ā 
Pentrut a ajunge la sala de mese sau la ore, copiii parcurg drumul din foto, dar sunt in perfecta siguranta si insotiti mereu.

 

 

 

 

 

 

Ā 
In casa fetelor, intrarea e directa, codul nu trebuie sa-l cunoasca fetele pentru ca intra doar insotite. Majoritatea timpului si-l petrec in afara casei, merg la cursuri si activitati diverse, trebuie sa-si ia de dimineata tot ce au nevoie, echipament sportiv, caiete, bani de buzunar daca vor sa mearga sa cumpere ceva. In fiecare zi e cineva care distribuie bani din seif sau le depune banii daca vor, la intoarcere.
Camera cu semineu si pian e camera comuna in care seĀ aduna feteleĀ siĀ apoi pleaca cu cate o profa. Spre camere trecem printr-un hol cu geamuri mari, garnisit cu multe canapele.

 

 

Camera luiĀ Cami Dudau e foarte spatioasa, nu se vad toate paturile, dar sunt acolo. Fetele din Columbia si Rusia sunt simpatice si binevoitoare, frumusele si civilizate. Miroase la propriuĀ a fete aranjate si cochete, care nu au de ce sa fie rautacioase. Sper sa sa imprieteneasca, dar oricum in cateva zile se vor reaseza, dupa dorinta, la plecarea columbienilor.

 

 

 

Grupul nostru se distreaza, mananca bine si ne indeamnaĀ sa profitam de sedere.
Sala de mese de la etaj e mare, spatioasa si partea cea mai veche a resedintei de care ei sunt foarte mandri. Copiii lasa ghiozdaneleĀ la parterĀ in cuiere siĀ cand termina duc tava si coboara unde iar ii asteapta cineva.

 

 

Pentru primele activitati ne-am distrat la pictat tricouri, copiii s-au amuzat, s-au distrat cu Paula careia nu ii ajungea spatiul ocupat la masa, atat de multe a pictat.Ā Si-au decupat tricourile si s-au si imbracat cu ele. Ioana este dezinvolta si haioasa si si-a facut cel mai repede prieteni. Oana e stapana pe ea si indrazneata, nu se plange de nimic si anima atmosfera.

 

 

 

 

Avem si un magazinel cu ciocolata si diverse dulciuri si racoritoare (tuck shop), foarte atragator, cu o inghetata enorma in fata usii, unde s-au fotografiat copiii.

 

Apoi ne-am plimbat prin oras.Ā Apare undeva in poze si David, foarte descurcaret si simpatic.

 

Cam asta pt azi, maine mai multe si poimaine din Londra sigur f multe. Vor vedea o piesa de teatru timp de Ā 2 ore si jumatate cu un catel adevarat, Toto, din „Vrajitorul din Oz”. Se vor plimba pe Tamisa, si vor avea foarte putin timp pentru shopping.
Pe curand,
Raluca C. (Group Leader Tabara de vara Cambridge, King’s School Ely)