Mesaj si fotografii group leader tabara de vara Oxford 1

Dragi parinti, 

Speram ca sunteti bine. Si, ca sa incepem in clasicul stil englezesc, va dam de veste ca aici vremea s-a dovedit surprinzatoare ca intotdeauna si este la fel de cald ca acasa. Noi credem ca ar trebui sa ne multumeasca englezii ca le-am adus atata soare. 
Am ajuns cu bine, ieri, duminica, dupa un zbor in care, spre mirarea tuturor, ne-a fost cald desi eram pregatiti cu pulovere si esarfe. Am fost preluati de la aeroport si am calatorit doar noi singuri in autocarul spre Oxford, prilej sa ne intindem picioarele, sa ne cunoastem mai bine si sa admiram exclamativ intinderea de verde. 
Ne-am cazat cu totii bucurosi in campusul Clive Booth si stam in apartamente de cate 4 si 6 persoane, inconjurati de copaci si aer curat, in caminele in care, in timpul anului locuiesc studentii de la Oxford. Dupa ce ne-am preluat camerele, am fost luati si plimbati prin campus, am vizitat majoritatea locurilor in care se vor tine activitatile in zilele de tabara, am primit tichetele pentru masa, ni s-a raspuns la intrebari si, dupa cina, ne-am intors obositi in camera sa ne desfacem bagajele si sa ne pregatim de somn. 
Azi, a doua zi, am avut introducerea generala a cursului cu Paul, un tip tare haios, am dat testarea si am cunoscut si celelalte grupuri care incep cursurile maine, o data cu noi. Dupa testare si dupa masa de pranz, am pornit pe jos in grupuri mari spre Oxford, am vizitat orasul, ne-am plimbat mult si ne-am intors la timp pentru masa de seara. 
Maine incepem cursurile si suntem nerabdatori, mai ales ca am fost plasati in grupe destul de diverse, cu elevi din China, Italia, Argentina si Arabia, iar miercuri avem prima excursie de jumatate de zi, la Burton-on-the-Water.
Pe curand,
Cristina (group leader tabara de vara Oxford)