Mesaj si Fotografii tabara de vara 3 Capitale 31 iulie – 14 august 2012

Dragi parinti,

Revenim in forta cu vesti 🙂
Dupa cum va povesteam ultima data, marti am avut parte de o vreme superba, numai buna pentru o dupa amiaza plina de shopping. Astfel copiii au mers sa faca multe multe cumparaturi, iar eu cu Andrei am fost la Camera Obscura & World of Illusions (si-a dorit tare mult sa mearga si pentru ca i-am promis ca va ajunge acolo, am mers impreuna), dar mai intai am fost si noi un pic la shopping.
Si ghiciti ce? Cand ne-au reunit cu restul grupului, am realizat ca toti am facut cumparaturi de la Primark :))) (mai jos pungile noastre).

Si dupa o sesiune de shopping, le-am facut copiilor o surpriza si am luat cina unde in alta parte decat la Hard Rock Cafe Edinburgh. 😀

Miercuri ne-am luat ramas bun de la Scotia si am pornit spre fantasticul Lake District. (odata cu plecarea din Edinburgh s-au incheiat si cursurile).
Am ramas muti in fata panoramelor din aceasta zona: absolutely amazing!!! Robert s-a hotarat sa isi cumpere o casa de vacanta aici, iar noi, restul, il vom vizita :)) Pentru ca vorbele nu sunt suficiente, regasiti mai jos fotografiile.

Dupa ce ne-am cazat la Youth Hostel Ambleside (4, 5 persoane/ camera – sunt foarte fericiti ca stau mai multi), am pornit intr-un tur cu vaporasul pe lacul Windermere – plecare din Ambleside (unde stam) pana in Bowness, locul si-a gasit inspiratia Beatrix Potter in povestile ei, dar si poetul Wordsworth.

Dupa cina, Gemma a facut o prezentare despre Romanticism si Romantic Poets, iar la final cei cu inspiratie si talent au avut de compus o poezie, cea mai buna urmand a fi premiata, Cred ca deja stiu cine va fi castigatorul , dar momentan va tin in suspans 🙂
Seara am mers intr-un parculet de langa lac unde ne-am jucat fotbal, frisbee, prinselea sau pur si simplu ne-am bucurat de frumusetea si linistea locului.

Astazi am pornit spre Cardiff, cu un popas in Manchester, mai intai la Trafford Shopping Centre si apoi la Old Trafford (celebrul stadion din Manchester).
Am vizitat muzeul, ne-am pozat pe stadion si ne-am cumparat suveniruri din shopul de aici.

Dupa aprox 4 ore am ajuns si in Cardiff, am luat cina si apoi ne-am cazat, si ce cazare…SUPER!!! totul este nou si arata impecabil, stam in apartamente cu 5-6 camere single si bucatarie (unde avem TV, spatiu de relaxare si ce ne trebuie pentru micul dejun de maine dimineata – asta daca mai ramane ceva pana maine :)) ). Robert si George stau cu Paddy (staff) Viktor (uzbekistanez), Matvey (rus) si Sebastian (german); iar eu stau cu fetele si cu Andrei 🙂 .
Cam atat for now! Va pupam si va trimitem salutari din Tara Galilor unde am bifat cea de-a doua capitala 🙂

Rox (Group Leader tabara 3 Capitale)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Â