Mesaj si poze din tabara de la Cambridge 14-28 august

Stimati parinti,


Au trecut deja 4 zile de cand suntem in Cambridge si putem spune sincer ca nu ne-am dat seama cand au trecut! Ne bucuram sa va impartasim programul nostru din ultimele zile: 


Luni dimineata au avut testul initial, pentru plasarea in clasele corespunzatoare nivelului lor de engleza, iar apoi au avut o lectie introductiva in care li s-au adus la cunostinta regulile din campus. Dupa pranz, impreuna cu ceilalti nou-veniti in campus (pe langa noi, duminica a mai sosit un grup de francezi, dar si cativa individuali din Germania, Turcia, Japonia sau Olanda) am avut parte de turul centrului orasului Cambridge, iar seara dupa cina s-a organizat un quiz cu mai multe intrebari din domeniile UK Facts, History, Harry Potter, General Knowledge si Riddles. Bineinteles, romanii au fost cei mai buni (majoritatea echipelor au fost de romani), echipa castigatoare (intitulata inspirat Brainiacs) fiind recompensata cu dulciuri!


Marti au avut primele ore de engleza si toti sunt foarte multumiti de profesori; deja s-au imprietenit cu acestia. Grupul de romani este impartit in 5 clase: 
– o clasa de nivelul 4/6: 
       – Johanna, Ana si Reka
– trei clase de nivelul 5/6:
      – Fehed, Andreea M, Carla, Georgiana S, Catalin si Irina
      – Ionut F, Ioana si Maria-Luiza
      – Andreea F, Flavius Andrei, Viorica si Alexandra Maria
– o clasa de nivelul 6/6: 
      – Andrada, Alexandru, Andreea C, Vlad, Andrei, Adela, Georgiana J si Ionut M


Alaturi de romani, in clasele respective mai sunt tineri din Spania, Italia, Polonia, Bulgaria, Olanda, Franta, Turcia, Ucraina, Portugalia, Japonia, Elvetia sau Rusia.


Dupa-amiaza au avut mai multe activitati dintre care romanii au ales „Cream Tea”, Basketball si o vizita la Internet-Cafe, dupa care au avut putin timp liber pentru primele cumparaturi, iar seara a fost Disco-Night, unde s-au distrat foarte bine, desi s-a terminat foarte devreme fata de cum suntem noi obisnuiti 🙂


Miercuri dupa-amiaza au fost alte activitati, cele mai populare printre ai nostri fiind Football, Movie, „Charcoal Sketching” si vizita la Polar Museum, urmate din nou de timp liber in care ne-am mai plimbat prin Cambridge, insa nu foarte mult deoarece a inceput ploaia (prima de duminica totusi, asa ca nu ne plangem…)


Miercuri seara a fost Movie Night, iar joi dupa-amiaza urmeaza ca cei care dau examenul TOEIC sa aiba doua ore de pregatire, iar ceilalti au dupa-amiaza libera. Seara este Karaoke Night: speram sa gasim cateva talente ascunse printre ai nostri!


Mai jos va puteti bucura de cateva poze facute in timpul activitatilor si vizitelor!

Marilena si Cristian, group leaderi tabara Cambridge

 Quiz
 Quiz
 Quiz
 Quiz
 Cambridge Tour
  Cambridge Tour
 Campus
 Campus
 Campus
 Cambridge Tour
 Cambridge Tour
 Cream Tea
 Campus
 Campus
 Campus
 The Polar Museum
  The Polar Museum
  The Polar Museum
  The Polar Museum
 The Polar Museum