Mesaj si poze din tabara de vara Oxford Dragon School 5-19 august 2011

Buna ziua,
Va trimit mai jos poze din ultimele zile:
joi 11 august: cursurile de calarie si disco night
vineri 12 august: plimbarea la Bristol in muzeul de stiinta.
In primul rand la cursurile de calarie tin sa va anunt ca au parte de cai superbi si de instructori exigenti, asa ca nimeni nu scapa fara sa perie bine calul, sa ii curete copitele si sa il inhame singur. Apoi cu totii se duc in tarc unde invata sa controleze calul folosindu-se de maini si picioare. Fetele mai mari, printe care si Sara, auinvatat sa faca sarituri. In mare este foarte frumos si distractiv, dar in acelasi timp si obositor.
Seara am avut Disco NIght cu tema”The Beach” si cu totii am incercat sa ne imbracam adecvat: ochelari de soare, esarfe, papuci etc. Copiii s-au distrat de minune si bineinteles ca au fost dezamagiti ca s-a dansat doar cateva ore.
Ieri, la Bristol, am fost la muzeul de stiinta care este absolut uluitor, iar pentru copii a fost o atractie deosebita. Aveau o gramada de masinari pe care le puneau in functiune, jocuri de logica, filme, desene, mulaje, toate cu tematica stiintifica si educativa. Asadar s-au distrat afland omultime de lucruri si, ca intotdeauna, au cumparat diverse jocuri si jucari de la Souvenir Shop.
Imediat dupa aceea am luat pranzul din pachetele si in final,spre bucuria tutror am mers la cumparaturi intr-un mare shopping centre. Au avut la dispozitie aproape 2 ore in care au cumparat vrute si nevrute. Unii din baietei au fost si la mini golf, fetele la H&M s.a.m.d.
Ne-am intors pentru a lua cina in campus, iar activitatea de seara a constrat intr-un joc sportiv, de echipa, care e a fost parea sa nu se mai termine.
Asadar zielele acestea au fost o adevarata aventura, iar azi iar mergem la cumparaturi in Oxford dupa amiaza.
O zi minunata,
Silvia si Loredana (group-leaderi tabara Oxford Dragon School)