Mesaj si poze tabara de vara Montpellier

Mai sunt doua zile si vom pleca. Se pare ca duminica ne vom trezi la 5, iar la 5:30 vom pleca spre Lyon deoarece avionul va fi la 11:35.

Alaltaieri am fost la plaja si la Internet Cafe, iar azi am mers in excursie la Sete, un oras-port foarte frumos 🙂 . Cei care au vrut au ramas in oras, iar ceilalti au mers la plaja. Din grupul nostru, Alex si Teodora au ramas in oras.
Dupa cina ne-am plimbat toti prin oras, in afara de Teodora si Stefan care au mers in camere.

Ieri dupa cursuri am fost la complexul Odysseum, unde copiii s-au plimbat prin magazine o ora apoi au intrat o ora la planetariu. Ne-am intors la resedinta pentru un dus si apoi am mers la cina. Acum toti in afara de Teodora si eu sunt in oras, e seara libera si au plecat insotiti de stafful de aici.
In pauza dintre cursuri a fost un incident in care au fost implicati Andrei,Tudor si Stefan. S-au certat pentru ca nu au fost de acord in legatura cu proiectul de sfarsit de curs pe care il vor prezenta maine. S-au jignit reciproc si am anuntat parintii. Imi pare rau ca trebuie sa va spun lucrurile acestea, nu vrem sa fie nimeni trimis acasa mai devreme. Acum am trecut peste incident si in rest… Chiar ne intelegem bine si toti copiii se simpt bine.

Pe curand!
Dana