Mesaj si Poze tabara Leysin

Bounjour (cum ne salutam pe aici),

Luni dupa-amiaza am urcat cu telecabina la 2000m, la punctul de belvedere La Berneuse, iar de intors am pus in functiune picioarele pentru o coborare de 1 ora jumatate. Vremea a tinut cu noi, desi a fost si putin innorat, ploia ne-a ocolit. Seara ne-am relaxat la un film, cu popcorn, chipsuri si sucuri.

Marti am avut activitatile extra-campus, adica: laser game, adventure park, karting sau shopping in Montreux, la care au participat dupa cum urmeaza: Raluca la shopping, Tea & Andrei la laser game, Teodora, Ioana, Rares si Radu la Adventure park. Toti s-au intors teferi, yuppiii. Seara am avut English Tea Party, cu jocuri in Sala Mare.

Miercuri, din nou sporturi in Leysin, iar pentru cei indrazneti – Ioana, Teodora, Rares si Radu din nou Dirt Scoot, coborare pe un fel de scuter pe drum forestier, de la cota 2000 La Berneuse. 

Seara am avut Campfire, am urcat pe jos pana la un alt punct de belvedere, la Prafandaz, la 1544m, unde am facut foc de tabara, am mancat marshmellows, raclette (un fel de cascaval), cu cartofi sau un amestec de banana, ciocolata si inca un ingredient care imi scapa acum, pus in foc in staniol. Ne-am pozat, am socializat, ascultat muzica si apoi din nou la hotel.

Si din ce in ce ne apropiem de sfarsitul taberei, pe care fiecare il asteapta. Joi am avut din nou excursia la AquaPark, vremea nu a fost foarte buna, totusi copiii s-au simtit foarte bine, fie ca au stat pe iarba, au inotat in lac sau au profitat de toboganele cu apa care mai de care mai spectaculoase. Seara am avut karaoke, cea mai de succes activitate, parerea mea, copiii intrecandu-se in cantece in limba engleza, franceza, italiana, chineza si bineinteles si romana (cu hit-ul verii: Vara nu dorm).

Vineri avem din nou sporturi si timp liber pentru suveniruri din Leysin, iar seara va fi inmanarea certificatelor pentru cursurile de engleza/ franceza si bineinteles mult ateptata DISCO.

Hmmm, sambata plecam, deci ne revedem foarte curand. Am reusit sa fim transferati in Zurich de dimineata, astefel ca avem cateva ore in oras pentru vizite sau shopping, inainte de a fi preluati iar spre a fi condusi la aeroport. Deci mai adaugam un oras pe lista vizitelor:)

Va asteptam entuziasmati sambata la ora 23.50 pe aeroport in Otopeni!

va pupam,
Iuliana