Mesaj tabara Ramsgate

Am revenit cu vesti din tabara 🙂

Pe langa grupul nostru, in tabara sunt elevi din Spania, Italia, Germania,Venezuela, Rusia de peste tot din lume.

Copiii nostri sunt multumiti de colegii din tabara. Alexandra, Darius, Iulian si Teodor sunt in aceeasi grupa impreuna cu alti copii internationali. Cu Razvan au fost probleme la inceput dar le-am rezolvat acum este intr-o grupa unde este multumit. Andreea este intr-o grupa cu olandezi si germani. Andi si cu Mihai mi-au zis si ei ca le plac foarte mult cursurile.

Cu totii se descurca bine , interactioneaza cu ceilalti si pot sa spun ca in grupul nostru sunt numai elevi educati si cu bun simt. Singura problema este ca ei mananca biscuiti sau tot felul de lucruri pe care le pot cumpara de la magazin, si de exemplu astazi Alexandra nu a venit la micul dejun si era cat pe ce sa nu vina nici Darius si nici Andi dar am insistat si pana la urma i-am convins. Mancarea este buna! si e pacat sa cheltuiasca banii pe biscuiti si in plus nici nu e sanatos :(.

Activitatile sunt diversificate astfel incat fiecare elev sa aleaga ce doreste: tennis, swimming, arts and crafts. Aseara s-a facut un gratar in aer liber si au avut discoteca 🙂

Sa ne auzim cu bine,

Simona