Mesajul unei mamici fericite, la finalul taberei Los Angeles SUA

 

Ne bucuram ca am putut sa va facem copiii sa se simta bine,
Multumim si noi,
Mirunetii.
„Greu de descris in cuvinte aceasta tabara…Daca sufletul ar vorbi ,ar putea reda exact aceasta experienta simtita si traita de Andreea. A fost altfel, altceva !!! De la magicul Hollywood si Beverly Hills la superbul oras San Diego, de la Santa Monica, la Venice Beach, de la Alan superprofu’ ,la hamburgerii americani, fiecare minut, fiecare zi a adus ceva nou.
Un program foarte bine pus la punct, unde cursurile au fost imbinate cu plimbarile  si relaxarea, noii prieteni facuti, schimbul de idei si impresii intre diferitele nationalitati din campus, chiar si micile dispute avute, au facut ca acesta tabara sa le imbogateasca bagajul cultural, lingvistic, emotional.
Scopul taberei si-a atins tinta si chiar mai mult de atat, in ceea ce o priveste pe Andreea.A venit incantata si plina de ambitii, visul ei fiind acum, de a ajunge intr-un loc unde a simtit ca e capabila sa realizeze ceva.Spontaneitatea profesorilor a impresionat-o, ca si subiectele dezbatute.Lejeritatea , degajarea si grija celor din campus fata de cei aflati acolo a fost ceva nou pentru ea. Cu toate ca la anul are bacalaureatul , spera ca poate repeta experienta in alta tabara organizata de voi.
Voi,dragi Miruneti, asa cum v-a numit un parinte, sunteti de exceptie. Rar intalnesti o organizare atat de buna, mai ales ca lucrul cu copii, cu adolescentii in general este destul de dificil si implica responsabilitate foarte mare.
Va multumesc pentru buna organizare si pentru ceea ce faceti. Le multumesc in special celor doi  Miruneti : Cristi si Rox !!! Rox esti minunata, ma bucur ca Andreea te apreciaza si pot spune ca ii esti foarte draga.
Va iubesc si va admir !!!! mama Andreei”

Iti doresti o tabara in SUA? Contacteaza-ne ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.