Poze simpatice, direct de la sursa, din tabara din Oxford

Dragi parinti,

Mult soare, activitati placute si distractie aici la Oxford! Suntem foarte incantati deoarece la activitatea Treasure hunt din 16 iulie echipa formata din 4 elevi internationali (printre care si Mirunetii nostri) a castigat concursul. Orele de curs sunt pe placul elevilor, fiind foarte utile in primul rand pentru speaking skills. Grupul nostru este unul destul de omogen, fiecare a interactionat cu elevi din alte tari, iar noi, group leaderii suntem foarte incantati ca avem niste copii cu o cultura generala foarte buna, prietenosi si cu mult bun simt. Felicitam parintii pentru acest lucru!

17 iulie a debutat din nou cu orele de curs. Astazi am avut o vizita de jumatate de zi la Burton-on-the-Water, un orasel minunat, unde am avut posibilitatea sa mergem printr-un labirint, lucru ce ne-a facut sa ne simtim pentru cateva zeci de minute parte din Alice in Wonderland. Seara s-a incheiat cu activitatea Talent show, unde copiii au incercat sa-si invinga emotiile la un karaoke in fata unui intreg amfiteatru plin de elevi. Maine vizitam din nou centrul Oxfordului pentru ca, dragi parinti, copiii sunt pregatiti si foarte dornici de o sesiune de shopping 🙂

Iata, mai jos, si noi poze din tabara din Oxford! O parte dintre imagini sunt in campus, realizate inainte de activitatea de seara, o parte din Burton-on-the-Water, un oras tare cochet in care am fost azi in a doua parte a zilei, in excursie, unde copiii s-au desfatat cu inghetata delicioasa, intr-o caldura teribila, dupa ce au intrat in labirint.

O zi racoroasa va dorim, mai ales ca noi aici suntem coplesiti de caldura, sau, cum spune englezul: it was ridiculously hot today!
Catalina & Cristina (group leaderi tabara de vara Oxford, Anglia)