Studiaza limba engleza in tabara in Miami! Live your OWN American dream!

Nu ai inca planuri pentru vacanta de vara? Noi iti propunem o experienta inedita – cum ar fi sa studiezi limba engleza timp de 2 saptamani chiar pe plajele incantatoare din Miami, America? 😀

Urmareste materialul nostru video si afla cum se desfasoara o tabara de 2 saptamani de limba engleza in Miami cu Mirunette International Education!

Mai mult, scoala organizatoare, membra NAFSA (Association of International Educators), a fost declarata cea mai buna scoala de limba engleza din America de Nord!

Florida este celebra pentru plajele sale primitoare, iar statiunea superba Fort Lauderdale este supranumita „Venetia Americii”. Tu vei urma cursuri de limba engleza la un Colegiu faimos situat in centrul statiunii Fort Lauderdale si vei beneficia de conditii extraordinare la Embassy Suites Hotel de 4*!

Vom vizita impreuna Disneyworld Orlando, Universal Studios, Biscayne Bay, Key West, Miami South Beach, Palm Beach, Boca Raton, Sawgrass Mills Shopping Mall, Everglades si precum si multe alte locuri incredibile de care te vei indragosti iremediabil!

Mai multe informatii despre tabara, citeste aici! Mai sunt doar 2 locuri libere! Grabeste-te, inscrie-te si petrece cu Mirunette 2 saptamani de vis in Miami! :X

P.S.: Avem si alte tabere in America: tabara New York si tabara Los Angeles!