Tabara Explore Dubai 2024 with Mirunette

Jurnal de calatorie – Tabara Explore Dubai 2024 with Mirunette

Am petrecut deja doua zile minunate in EAU si dorim sa va asiguram ca suntem foarte bine si ca ne distram de minune! Copiii s-au imprietenit destul de repede cu totii, mai ales ca o mare parte se cunosteau deja din alte tabere Mirunette, asa ca nu a fost nevoie de zilele acelea de acomodare, distractia a inceput imediat! Dupa un zbor destul de lung am ajuns la hotel abia in jur de ora 4 dimineata, ora locala, dar am avut placuta surpriza sa vedem ca totul era foarte bine pus la punct de catre staff-ul nostru si ca hotelul la care suntem cazati este super, nu cred ca putem sa ne plangem de ceva! 

Dupa o trezire mai grea dimineata, ne am bucurat de un mic dejun extrem de variat, apoi de un pranz la fel de delicios si dupa aceea am fost preluati de ghidul nostru, Mark. Experiența din desert de ieri a fost unica, dupa adrenalina de la  ‘dune bashing’ cu masinile 4×4, a urmat mersul cu camila (si mai intens pt unii!!🙈) si spectacolul din tabara beduinilor. 

Astazi, dupa micul dejun am pornit spre Abu Dabi unde am avut trei destinatii importante: Muzeul Louvre, Parcul de distractii Ferrari World si Moscheea Sheikh Zayed, fiecare interesanta in felul ei dupa cum veti putea vedea si in poze.

Ziua de maine va fi mai grea putin, deoarece trebuie sa ne trezim destul de devreme pt a merge la cursuri dar vom supravietui noi cumva, we’ll live to fight another day! 🤣

S-au mai scurs doua zile din programul nostru si pot sa va spun ca atat copiii cat si profesorii si coordonatorii de activitati sunt minunati! Am mai adunat amintiri frumoase in ultimele doua zile, de la cursuri in primul rand, care i au incantat pe copii si i au facut sa isi exerseze cu adevarat limba engleza, fiind separati in grupe destul de mici. A urmat apoi ieri o vizita la Mallul Ibn Battutacel mai mare centru comercial tematic din lume, inspirat de celebrul explorator cu același nume. Mallul este impartit în șase zone, fiecare dintre acestea reflectând regiunile prin care a călătorit Ibn Battuta – Andaluzia, Tunisia, Egipt, Persia, India și China. După aceasta incursiune in culturi si lumi diferite a urmat o alta si mai si: Global Village, o lume intreaga intr un singur loc, o zona imensa cu 27 de pavilioane care gazduiesc produse specifice din 90 de tari, de la mancare pana la imbracaminte, parfumuri, obiecte artizanale, etc. 

Astazi, dupa cursuri, am vizitat zona Dubai Marina, insula artificiala Bluewaters Island si zona de faleza Jumeirah Beach! A fost o zi superba de vara pt noi si a fost perfecta pentru relaxarea pe malul marii!  Ziua de astazi s-a incheiat cu o iesire la bowling, unde am servit si cina. Disrtactia a fost mare si aici, desi oboseala i a cuprins mai mult pe unii si am decis sa ne intoarcem putin mai repede la hotel, pentru a ne incarca bateriile pt maine! Sper ca pozele sa capteze cat mai mult atmosfera de aici si sa va faca sa intrati putin in lumea noastra!
Maine ne asteapta noi aventuri, va tinem la curent!🤗

Suntem aproape de finalul taberei din Dubai si deja ne gandim cu parere de rau ca va trebui sa ne intoarcem acasa in curand! Au fost doua zile pline si destul de obositoare, in special ziua de miercuri cand, dupa cursuri, am mers la celebrul Dubai Mall care ne-a stors nu numai de energie ci si de bani!😅 Spre seara majoritatea dintre noi am gasit totusi puterea sa ne bucuram putin de piscina din hotel si de zona spa!

Joi, dupa cursuri, am vizitat zona Old Dubai, zona de periferie acum, unde am vizitat un cartier-muzeu si am putut vedea cum aratau primele așezări din zona in secolul XVIII. Apoi am traversat Dubai Creek cu barca pentru a ajunge intr un bazar cu diverse produse traditionale, condimente, imbracaminte, bijuterii, parfumuri, etc! Am negociat la maxim cu toti comerciantii si majoritatea am cumparat de aici o gramada de suveniruri pt acasa! Seara s a incheiat destul de placut si antrenant, pe plaja Kite Beach, unde organizatorii taberei au inchiriat pt noi un teren de volei. Desi majoritatea copiilor nu s au priceput prea bine la acest sport, nu au lasat acest mic detaliu sa ii impiedice sa se distreze de minune! Competitia a fost mare si au jucat plini de pasiune!😀 

Vineri va fi ultima si cea mai aglomerata zi: la ora 9 dimineata avem programare sa urcam in Burj Khalifa, apoi avem timp liber in Dubai Mall. Dupa pranz copiii vor merge la cursuri si la festivitatea de absolvire (intre orele 3-6 dupa amiaza) urmand ca dupa aceea sa revenim la Mall pt a vedea spectacolul fantanilor din fata acestuia. Dupa aceasta experienta ne vom intoarce la hotel, vom lua cina si vom face bagajele, urmand sa plecam la ora 4.30 dimineata spre aeroport!


A fost o placere sa insotesc grupul in tabara Explore Dubai 2024 with Mirunette, sunt niste tineri destepti, descurcareti si bine crescuti! ❤️ Sper sa ne mai vedem si in alte tabere Mirunette!

Va invitam sa va bucurati de pozele din tabara de la Explore Dubai 2024 in albumele de pe Facebook si Google – Mirunette Education.

Distribuie articol